O man visai linksma idėja, dar jei kokiam kaime rasti senų, emaliuotų naktipuodžių - tai visai nieko į juos gėlės susodinti...bent jau nuotaika pro šalį einantiems būtų gera
Šikpuodžiai yra gėris Aš vieną radau ir jis smagiai kabo pamautas ant tvoros sodyboj.
QUOTE(kaleda @ 2011 01 19, 12:18)
Šikpuodžiai yra gėris Aš vieną radau ir jis smagiai kabo pamautas ant tvoros sodyboj.
Nu va ir sakau - nacionalinė vertybė
Aš pas kaimynus mačiau tam mėlynam, metaliniam žibutes pasodintas atrodo NEREALIAI
tai šikpuodis gal dar ir gražu,ale kai vienam kampe stovi klozetas,antram pingvinai keramikiniai,medy tupi gandras,o pievelėj nykštukai arklius gano...
Eklektika, kiekvienas savaip iš proto kraustosi...
mergaiciukes, gal jus turit kokiu minciu ar pvz -ka galima butu padaryti kaip valentino dienos dekoracija reik pastatomos nieko galva siandien neisnesa gal turit kas kazka uz ko uzsikabint
QUOTE(bonda @ 2011 01 20, 11:15)
mergaiciukes, gal jus turit kokiu minciu ar pvz -ka galima butu padaryti kaip valentino dienos dekoracija reik pastatomos nieko galva siandien neisnesa gal turit kas kazka uz ko uzsikabint
Kokio dydžio?
QUOTE(kaleda @ 2011 01 20, 11:17)
Kokio dydžio?
dydis, tai neesme nu ne miniatiurinio nu kad ant palanges tilptu pvz -kaip cia nusakyt tiksliau
Nenori padaryt pastatomos tūrinės širdies?
QUOTE(kaleda @ 2011 01 20, 11:57)
Nenori padaryt pastatomos tūrinės širdies?
turi gal koki pvz?
as siandien visai be minciu
QUOTE(bonda @ 2011 01 20, 12:01)
Po pietų nuskanuosiu, ką turiu galvoj