Man irgi taip būna, užeina toks nepilnavertiškumo kompleksas... bet ko gero taip būna kritiškai į save žiūrintiems žmonėms... Taip, kad BORUZZZE - Tu ne viena tokia
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 15:09)
Man irgi taip būna, užeina toks nepilnavertiškumo kompleksas... bet ko gero taip būna kritiškai į save žiūrintiems žmonėms... Taip, kad BORUZZZE - Tu ne viena tokia
ir ne dviese esat, aš prisijungiu
Mūsų daug - ir mes - JĖGA
QUOTE(kaleda @ 2011 01 18, 16:11)
ir ne dviese esat, aš prisijungiu
Ir aš prisijungiu
Jau ir visa minia
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 15:32)
Pasidalinsiu, žinoma, vakar radau vienoje svetainėj šiek tiek - http://www.ramunesfl...-vestuvems.html, bet gal nekorektiška tai viešint, gal svetainės autorė nebus labai sužavėta... na, jei mergina iš mūsų tarpo - tai iš karto atsiprašau...
Turiu tokį katalogėlį,bet nežinau kaip čia juo su jumis pasidalinti?
QUOTE(berta75 @ 2011 01 18, 17:16)
Turiu tokį katalogėlį,bet nežinau kaip čia juo su jumis pasidalinti?
Na, jei jis rašomajam variante, gal galima nuskanuoti?
O čia nuotaikai pakelti, vis gi yra išradingų žmonių? Įsivaizduoju medinį namelį su širdele ant durų, atbėgi rimtu reikalu - duris vyrst - o ten gėlės...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 19:27)
Na, jei jis rašomajam variante, gal galima nuskanuoti?
O čia nuotaikai pakelti, vis gi yra išradingų žmonių? Įsivaizduoju medinį namelį su širdele ant durų, atbėgi rimtu reikalu - duris vyrst - o ten gėlės...
Jeigu tau nelabai "dega",tai kitą savaitę draugės paprašysiu,kad nuskanuotų.
O čia tai geras
Tikrai - nedega, ačiū - lauksiu labai
Man atrodo merginos jus cia kuklinates daugiau pasitikejimo savimi paziurejus darbeliai nuostabus
Berta labai dekui
Berta labai dekui
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 19:42)
Tikrai - nedega, ačiū - lauksiu labai
Gal kartais pavyks ir greičiau
QUOTE(gaudri @ 2011 01 18, 20:25)
Berta labai dekui
Nėra už ką ar sutarei ką nors?
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 18, 18:27)
pamačiau ir negaliu pakomentuoti,gyvenu kaime,ir vienam kieme dar praeita vasarą stovėjo toks grožis,tikbe dangčio iš toli neįžiūrėjau ar vazonas įdėtas,ar pasodintos gėlės,bet esmės tai jau nekeičia
žmonės kraipė galvas ir svarstė ar čia noras išsiskirti,ar parodyti savo fantaziją,ar taupumas,ar senatvinis nuprotėjimas