Tas ir "skaudžíausia", kad užsienyje tiek visko yra ir visokių leidinių, ir įdomesnių priemonių...nors iš kitos pusės, kai neturi kažko, bandai pasitelkti fantaziją ir tai kas tuo metu yra po ranka...vadinasi, ugdomės kūrybiškumą...
Kažkaip šiandien žiūrinėju vestuvinės tematikos puokštes ir toks prašymas, gal kuri kokį konspektą apie gėlių sezoniškumą visais metų laikais (turiu galvoj - kokių gėlių galima gauti tarkim pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą...), jei supratot ką turiu galvoj...
Sveikos
Pas mane įvykiai sukasi kosminiu greičiu Jau sumokėjau rankpinigius ,sekmadienį gryžta savininkė ir pradėsime popierių tvarkymą,nuomininkė išsikraustys balandžio 1,kaip tik per mano gimtadienį
Klausimų galybė,atsakymų nulis, dar nežinau kaip pavadinti parduotuvėlę gal "GAGOS KROMELIS" Žodžiu nuo galvojimo,net smegenis skauda ,bet smagu.Gal kuri žinote ar yra Suvalkuose gėlių bazė?Dar reikia pagalvoti apie vazas gėlėms,norėčiau stiklinių arba keramikinių,bet jaučiu dėl finansų teks tenkintis plasmasinėm bet laikui bėgant galvoju,kad susipirksiu tai ko noriu
Dėl internetinės parduotuvėlės ,tai čia mano svajonė jei nesužlugs pirmoji ,tai tikrai įgyvendinsiu ir šią ,kad ir dėl kelių entuziastų,labai norėčiau nuvykti į Vokietiją į parodą ,kaip tik db 23 d. vyksta,bet šiemet nepavyks O dėl žurnalų ,tai galvoju,kad reikės užkabinti vieną pažystamą ,gal jis galės kokių pažiūrėti Vokietijoje,o Lenkijoj kažkuri mergaitė sakė kad Kauflande pirko,bet aš jau kokius 5 kartus buvau ir niekada floristikos žurnalų neradau Tai tiek žinių iš mano fronto,smagu ,kad galiu su jumis pasidalinti
kalėda,o gal gali įmedti tos vokiškos parduotuvėlės nuorodą
Pas mane įvykiai sukasi kosminiu greičiu Jau sumokėjau rankpinigius ,sekmadienį gryžta savininkė ir pradėsime popierių tvarkymą,nuomininkė išsikraustys balandžio 1,kaip tik per mano gimtadienį
Klausimų galybė,atsakymų nulis, dar nežinau kaip pavadinti parduotuvėlę gal "GAGOS KROMELIS" Žodžiu nuo galvojimo,net smegenis skauda ,bet smagu.Gal kuri žinote ar yra Suvalkuose gėlių bazė?Dar reikia pagalvoti apie vazas gėlėms,norėčiau stiklinių arba keramikinių,bet jaučiu dėl finansų teks tenkintis plasmasinėm bet laikui bėgant galvoju,kad susipirksiu tai ko noriu
Dėl internetinės parduotuvėlės ,tai čia mano svajonė jei nesužlugs pirmoji ,tai tikrai įgyvendinsiu ir šią ,kad ir dėl kelių entuziastų,labai norėčiau nuvykti į Vokietiją į parodą ,kaip tik db 23 d. vyksta,bet šiemet nepavyks O dėl žurnalų ,tai galvoju,kad reikės užkabinti vieną pažystamą ,gal jis galės kokių pažiūrėti Vokietijoje,o Lenkijoj kažkuri mergaitė sakė kad Kauflande pirko,bet aš jau kokius 5 kartus buvau ir niekada floristikos žurnalų neradau Tai tiek žinių iš mano fronto,smagu ,kad galiu su jumis pasidalinti
kalėda,o gal gali įmedti tos vokiškos parduotuvėlės nuorodą
QUOTE(GAGA @ 2011 01 17, 19:56)
Smagu,kad viskas gerai klostosi
Tik gaila,kad po švenčių,kaip jau kažkuri mergaitė rašė tikrai būtų buvęs geras startas ,bet prasidės vestuvių metas
Atnešu jūsų teismui indą, kažkada seniai bandžiau daryti,o šį savaitgalį sodyboje nusprendžiau prisiminti.
va čia yra tai, ko aš noriu išmokti. Man labai gražu, Berta. Natūralu ir nieko daugiau nereikia.
Labai gražiai atrodo tas lizdelis
GAGA, džiugu , labai aiškiai matau tave besisukinėjančią tarp gėlių
Žmogų su gėlėm pasitinkam, su gėlėm išlydim...
QUOTE(kaleda @ 2011 01 17, 23:52)
va čia yra tai, ko aš noriu išmokti. Man labai gražu, Berta. Natūralu ir nieko daugiau nereikia.
Ir man gražu o padaryti labai lengva.
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 18, 09:55)
Labai gražiai atrodo tas lizdelis
Mestelk tinklalapio nuorodėlę
Gagos entuziazmas ir džiugesys skaitant tai ką parašė, net veržiasi per kraštus, jei tikint visais "sėkmės mokytojais" - tokiu metu žmogus labai daug ir sėkmingai viską nuveikti. To ir linkiu, kad išsispildytų "kromelio" vizija...
Jei tokį bliūdelį pasidaryti nesunku - tai gal galite pasidalinti jo gaminimo receptu ???
Jei tokį bliūdelį pasidaryti nesunku - tai gal galite pasidalinti jo gaminimo receptu ???
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 18, 10:12)
Kokio
"Dalelė mano veikinėjimų asmeniniame tinklalapyje "
QUOTE(berta75 @ 2011 01 18, 09:48)
"Dalelė mano veikinėjimų asmeniniame tinklalapyje "
, tiesiog į mano profilį reikia įeit
Turiu temą rankdarbiuose ir yra kažkoks neaiškus reikalavimas parašams.Nors mano parašas buvo su albumu kaip ir daugumos tebeyra, moderatorei kažkas nepatiko , gavau įspėjimą , kai paklausiau , kas negerai dar ir nuobaudą...
Balanematė Dabar paraše tik "mėgstama" frazė