Nu man tai atrodo, jei pasakai, kad vestuvėms dovanų neneštų, tai visi turi suprasti, kad gyvenimo pradžiai reikalingi pinigai. Taigi žmonėms gyvenimo pradžiai visko reikia, o ko labiausiai reikia žino jie patys ir gali nusipirkti tokius daiktus, kokie tikrai patiks.
Ir joks čia nereketavimas, tik nenorėjimas gauti to ko tikrai nereikia.
Jo labai gera tema ,pradejau jau galvoti kaip cia paprasyti tu vokeliu;)O cia yra ideja ir labai gera(zodziai)pati buciau net nesugalvojusi
O bereikalingu dovanu man nereikia ,10 patalynes komplektu -senoviniu ,20 rankslosciu ,10 buterbrodus daryti,10 kavos aparatu ir 15 servizu ie kur tai visa susideti???
O bereikalingu dovanu man nereikia ,10 patalynes komplektu -senoviniu ,20 rankslosciu ,10 buterbrodus daryti,10 kavos aparatu ir 15 servizu ie kur tai visa susideti???
Kai mano brolis zenijosi, tai pirsliai kartu su pakvietimais issiunte sarasiuka ko jaunavedziams reikia (sako Amerikoje yra net spec parduotuves jaunavedziams su visom imanomom prekem. Ten ateina jaunieji ir palieka taip pat sarasa ko jiems reikia. Sveciai eina ten, perka dovanas ir isbrauko is to saraso, kas jau nupirkta). O gale to sarasiuko buvo mandagiai ir su jumoru parasyta, kad nera geresnes dovaneles kaip pinigeliai!
na mums tai nebuvo del to jokiu problemu....
kai kvieteme i svecius visis klause ko norim dovanu o mes pasakem kad norim pinigais net pirkom buta ir jame daug ko reikia...
tai visi ir atejo su pinigais....
tik tevams pasakem ko norim, nes norisi jau dovanos o ne vokelio.... kazkaip tevams apie vokeli neisdrysom pasakyti....
kai kvieteme i svecius visis klause ko norim dovanu o mes pasakem kad norim pinigais net pirkom buta ir jame daug ko reikia...
tai visi ir atejo su pinigais....
tik tevams pasakem ko norim, nes norisi jau dovanos o ne vokelio.... kazkaip tevams apie vokeli neisdrysom pasakyti....
QUOTE (jurgeleuogele @ 2004 06 03, 16:33) |
na mums tai nebuvo del to jokiu problemu.... kai kvieteme i svecius visi klause ko norim dovanu... |
Tai va - gerai tiems, kuriu sveciai iskart pasiteirauja. O mes isdalinom beveik visus kvietimus ir tik viena drauge paklause, ko norim dovanu. Sakau - nieko, o ji - viskas aisku, vokeli atnesiu O kiti tai rimtai nutaise tokia mina "jau zinau ka dovanosiu" ir psio Su dauguma tikiuosi dar ne karta iki vestuviu susitikti, tai reiks kaip nors uzsiminti... nes mums tikrai nereikia jokiu daiktu - 4 metus kartu gyvenam, viska, ka naudojam, susipirke esam
Na mano gimines, draugai ir artimieji kazkokie labai nuovokus pasipuole...iskart klause, ka mums dovanot, tad mes nesidrovedami pareiskem, kad vokelius...
Tiesa, seneliams si taisykle negaliojo, bet ir jie atstraksejo su vokeliais
Tiesa, seneliams si taisykle negaliojo, bet ir jie atstraksejo su vokeliais
pažįstama pora ant kvietimų užrašė : "dovanomis nesirūpinkite, bet būtume dėkingi, jei prisidėtumėte prie pietų išlaidų". tai mes taip ir supratome, kad geriausia dovana - vokelis
o mūsų tai kažkaip visi patys klausinėjo ,o mes tiesiai šviesiai ir sakėm, ko norim.. servizų neišvengėm, bet vis tik - 1 vnt vietoj galimų 4 ar 6
o mūsų tai kažkaip visi patys klausinėjo ,o mes tiesiai šviesiai ir sakėm, ko norim.. servizų neišvengėm, bet vis tik - 1 vnt vietoj galimų 4 ar 6
O mano tetis man uzsispyres lova spec perka.... ir negirdi mano graziu pasakymu, kad nereikia...., sako, kad ir po vestuviu reikes gyventi.... Va kaip su tais vokeliais pas mane iseina....
Mes irgi graziai pasakem,kad pinigais dovanotu,nes buta tik nusipirkom ir nieko neturejom.Tik vienu draugu paprasem lygintuvo (pasakem kokio norim,kad butu sunkokas) ir virdulio,jie ir atnese.Visi kiti nese vokelius,tik va pirsliai sumaste prie vokelio dar ir dovanele-ir kaip manot kas ten buvo-ogi lygintuvas, ir ne koks kitoks,o butent toks pat Tik vienas pirktas Kauno "Senukuose", o kitas Siauliu "Senukuose".Vat taip va...Ir pasitaikyk tu man taip.O pinigelius visus gautus ant grindu bute paklojom, plytelem klojom grindis ir labai daug sumokejom.Tai kas ateina juokaujam-va jusu vestuvine dovana ant grindu-issirinkit kuri kvadrata norit,juk jusu pinigai Tik po vestuviu mamos sesuo viena pasveikino,dovanojo pinigus,bet norejo, kad bulviu tarkavimo masina nusipirktumem,aiku isleidom,bet po metu tikrai parodem,kad isigijom
Rugpjuti einam i drauges vestuves,tai paklausem ko nori,irgi sake kad pinigu
Rugpjuti einam i drauges vestuves,tai paklausem ko nori,irgi sake kad pinigu
Nu va - reikaliukai pas mus taisosi. Mano mama labai - visiems agituoja, kad dovanas grynaisiais nestu Ji net neprasyta tiems, kas jos paklausia "ka dovanoti" patarineja Ai, ir gerai...paciai nereikes
na va, o as turiu tokia problemele. mum pirsliai nori dovanoti laikrodi, toki dideli, pastatoma. bet mum tokio nereikia, neturesim kur jo deti. labiau noretumem kokio paveikslo. jei jau planuoja brangu laikrodi pirkti, tegul uz ta pacia suma paveiksla dovanoja. tik nezinom kaip pasakyti pirsliam apie tokius musu norus kaip manot, kaip graziai visa tai isdescius ir neizeidus pirlsiu?
QUOTE (Isila @ 2004 06 05, 15:41) |
na va, o as turiu tokia problemele. mum pirsliai nori dovanoti laikrodi, toki dideli, pastatoma. bet mum tokio nereikia, neturesim kur jo deti. labiau noretumem kokio paveikslo. jei jau planuoja brangu laikrodi pirkti, tegul uz ta pacia suma paveiksla dovanoja. tik nezinom kaip pasakyti pirsliam apie tokius musu norus kaip manot, kaip graziai visa tai isdescius ir neizeidus pirlsiu? |
na jei jie patys pasakė ką jums dovanos ,tai jums reikėjo patiems atsakyti: būtume labai laimingi gave nuo jūsų paveiksla ai tokie laikai,nori ir sakai , neturėtu supykti,aš būčiau patenkinta padovanojus reikalinga daikta