Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

QUOTE(niolika @ 2013 08 23, 15:12)
Na bet ne prote siuo atveju esme, o pinigines storyje. Gal zmones ir protingi, bet tai nebutinai reiskia, kad jie butent siuo metu gali sau leisti islaidauti. O jei zmones i vestuves kvieciasi tik del to, kad tureti diiiideli baliu, ir kad ji atpirktu visi sveciai - tai mazu maziausia neetiska. Nori baliaus - taupykis. Nera babkiu - nekelk baliaus. Paprasta. Ir poto nereikes dievagotis kokias prastas dovanas gavai. As is viso zinau kiek mano ir kiek vyro tevai padovanojo, nes tai buvo padaryta pries vestuves. O visu kitu vokeliu (ir kas kiek ko) tikrai nezinau. O ir neturiu intereso zinoti. Nes man buvo svarbu, kad butent tie zmones ateitu i vestuves, turetu gera laika, kad jiems butu viskas skanu ir smagu. Manau taip ir buvo, nes tikrai visi svytejo.

O poto ryte kai visus sveikinimus apziurejom, suskaiciavom ir t.t. - pamatem, kad sveciu ir tevu "sveikinimai" = musu islaidos smile.gif Tai mes del to tikrai labai dziaugemes smile.gif

suprantu, kad jaunieji negali skaiciuoti kiek kas ides i vokelius, bet cia jau elementarios kulturos verysad.gif
Atsakyti
Mes planuojame mažu šriftu kvietime parašyti:
Kadangi planuojame povestuvinę kelionę, būtume dėkingi už dovanas, kurios nedūžta, nelūžta, telpa į voką ir yra laisvai konvertuojamos Europos Sąjungos šalyse wink.gif
Gyvename užsienyje ir nors pasitikime dauguma draugų, kurie tikrai galėtų išrinkti puikias dovanas, bet palengvinsim jiems šitą darbą, nes viską parskraidinti būtų sudėtinga ir netgi nelabai įmanoma. Nebe sovietmečio laikai, kai įdomesnė (arba ne) patalynė buvo gera dovana, nes buvo deficitas smile.gif Tos, kurios sako, jog tai egoistiška turėtų pagalvoti, kad labiau egoistiška yra nešti dovaną, nors jaunieji užsiminė apie pinigus ir sakyti: bus prisiminimas nuo MANĘS. Arba išvis teigia, kad į tokias vestuves neitų doh.gif Kam tie kraštutinumai, principai...
Atsakyti
pas mus kvietimų nebuvo, tad nbuvo kaip ir paprašyti vienokių ar kitokių dovanų. o reziumė tokia, kad gavom daugiausia vokeliais, o tie, kurie norėjo nuo savęs padovanoti kažką atminimui, tai šalia vokelio dar ir dovanėlę atnešė smile.gif
Atsakyti
Elementariai:

Vestuviu dovaneles prasome pakuoti i vokeli 4u.gif
Atsakyti
Mes neuzsiminem kvietimuose apie vokeli, nezinau, man kazkaip nelabai tai patinka, bet vis tiek gavome tik vokelius dovanu smile.gif Man atrodo, dabar dauguma supranta, kad jauniesiems geriausia dovana vokelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astrilde @ 2013 11 14, 09:35)
Mes neuzsiminem kvietimuose apie vokeli, nezinau, man kazkaip nelabai tai patinka, bet vis tiek gavome tik vokelius dovanu smile.gif Man atrodo, dabar dauguma supranta, kad jauniesiems geriausia dovana vokelis. smile.gif

keista, aš tai vis pagalvoju, kad norėčiau ne vokelius gaut. Tie pinigai..jų niekada nepakaks, o ir šventę rengiam ne tikėdamiesi, kad "atsipirks", tai geriau tiesiog kažkas originalaus ir iš širdies
Atsakyti
Laba diena.
Gal zinote ar yra kokia tradicija, ka kriksto sunus turi dovanoti busimai nuotakai(kriksto mamai)Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 11 14, 15:13)
Laba diena.
Gal zinote ar yra kokia tradicija, ka kriksto sunus turi dovanoti busimai nuotakai(kriksto mamai)Aciu labai. 4u.gif

neteko nieko panašaus girdėti, kaži ar yra. dažniausiai apskritai pagal tradicijas krikšto mama tampa jau ištekėjusios, tai tradicija gal nelabai ir gali būt
Atsakyti
Mes taip pat tiesiog į kvietimą įrašėme:
Būtume dėkingi už dovanas, kurios nedūžta, nelūžta ir yra laisvai konvertuojamos Europos šalyse. 4u.gif ir visi aiškiai viską suprato smile.gif
Atsakyti
siuo metu kaip tik ieskome teksto, kaip graziau pateikti pakvietimus musu sventes sveciams. Apie tai,jog norime gauti dovanas pinigeliais nemanau,kad uzsiminsime, nes pas mus vestuvese bus tikrai dauguma jaunimo, todel manau,kad zmones tikrai susipras. Kiek teko butu draugu vestuvese, taip pat neteko pamatyti dovanojamu dideliu servizu ar patalynes komplektu biggrin.gif
Atsakyti
cia yra teksu graziu; ttp://svajoniuvestuves.lt/vestuviu-kvietimai-tekstai/
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 09, 17:55)
cia yra teksu graziu; ttp://svajoniuvestuves.lt/vestuviu-kvietimai-tekstai/

aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti