Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 10 27, 21:17)
deja, su vyro gimine nepasisekė  verysad.gif

Žinokit, tie, kurie neišgali, kaip tik kelia prabangias ir kviečia "rinktinius" svečius, kurie būtinai privalėtų (?) už save susimokėt ir, kad dar liktų. Ir paskui piktinasi, jei kažkas davė truputį mažiau. Na, bet iš kur svečiui žinot, kiek už juos jaunieji sumokėjo??? Va šito tai aš nesuprantu  blink.gif

doh.gif kosmaras kazkoks. jei nesunes kiek investavai paskui skolose sedesi lotuliukas.gif jau sitaip nerizikuociau niekada doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi esu uz vokeli 4u.gif
ne visi juk isradingi ir puls nesti kazkokias idomias dovanas , o kiti tiesiog tinges ieskot to kazko ax.gif , tiesiog visi mes skirtingi, bet nereikia pykti kai paprasoma vokelio.
o ka daryti su gautais 4 virduliais? biggrin.gif tegul paskui dovanotojai nesiopiktina SM pamater skelbima, kad parduodamas ju dovanotas virdulys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mikcia @ 2010 02 25, 13:17)
aha, ir man smalsu kaip paprasyt butent vienos rusies geliu g.gif

Tokiu atveju rasykite " sventes gele- raudona roze" arba dar "sventes gele-balta lelija" ir paprasta ir neizulu 4u.gif
Atsakyti
Na ir paskaičiau komentarus blink.gif
Ypač pakraupau nuo komentaro apie tai, kaip krikšto tėvas nunešė 1000Lt ir jai mat pasirodė maža??? doh.gif
Nu ***... Tikrai būčiau žinojus ir aš būčiau nėjusi.
dabar iš principo, susitikus paklausčiau - sklinda kalbos, jog likai nepatenkinta, brangi krikšto dukra, mano dovana vestuvėms?
Paklausyčiau jos nuomonės tiesiogiai, pažiūrėčiau kaip raudonuoja.
Išpindėjimas aukščiausio lygio! doh.gif

Nesuprantu, ką kai kuriems žmonėms reiškia vestuvės? Po to nieko keista, kad belekiek porų ir išsiskiria... Kai toks požiūris... Mažai davė doh.gif

O kas dėl vokelių, tai žinoma, geriau šiais laikais pinigai, vietoje lygintuvų, servizų ir patalynių... Poros dažnai jau gyvena kartu prieš vestuves ir viską patys turi. O jei ne, tai patys ir nusipirks tai, kas atitinka jų poreikius.

Bet vėlgi... Kadangi man prioritetas yra pačių žmonių atėjimas į mudviejų šventę - aš nerašyčiau ant pakvietimo, kad reikia kažkokios dovanos vokelyje... Aš noriu, kad jis tiesiog ateitų ir būtų su mumis. O jau tos kalbos apie vokelį, jau, mano nuomone, tarytum įpareigoja atnešti kažkiek pinigų...
Pasakyčiau apie vokelį, pinigus tik tuomet, jei pasiteirautų asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2004 06 02, 09:33)
Merginos, labai prasau patarkit, kaip sveciams "mandagiai pranesti", kad mes noretume vokelio, o ne dovanu. Kadangi, jei dalinti sarasa, tai gali nupirkti ne visai tai ko mes noretume. Mes geriau jau patys uz tuos pinigelius reikiama kraiti susikrausim. Bet kaip tai padaryti?  g.gif  g.gif  g.gif

Na mes tai kvietime paraseme, jog jei nores mus pasveikinti, butume dekingi kad dovanele tipltu vokelyje ir viskas blush2.gif
Atsakyti
As taip pat galvojau,ka cia padaryti,kad sveciai dovanotu pinigais,nes mums nereikalingu daiktu nereikia,o ka noresime patys nusipirktume is ju pinigeliu,tai po viso grazaus teksto priraseme: Girdejome gandus,kad jaunavediai laukia nesunkiu, neduztanciu, neastriu,o i voka telpanciu daiktu biggrin.gif

tai viena puske sako,o reikes teleloto bilieta padovanoti biggrin.gif as sakau,ziurek kad ten butu tada laimingas,masina kokia,ar pinigai biggrin.gif
Atsakyti
Mes kvietime taip pat smaiksciai parasem, kad dovana tilptu vokelyje. Deja, jau dabar atsirado tokiu, kurie pareiske, jog pirks dovana. Viena vertus manau, jog dovanu jau seniai niekas i vestuves nenesa. Pinigai is dalies ir vestuviu islaidas truputi atperka, o gal kiti is ju i kelione povestuvine isvyks. O kai prinesa nereikalingu daiktu, o veliau dar klausineja "Tai kaip mano dovanotas indu servizas, ar daznai naudojat" ir panasiai doh.gif suprantu, kad zmones is geros sirdies dovanoja, bet jei jau graziai prasoma vokelio, tai ir jie galetu buti malonus ir vokeli ir duoti net jei ten tik keli litai. Vienu zodziu issiliejau jums blush2.gif bet taip pikta ant kai kuriu zmoniu, kad negaliu..
Atsakyti
Gal pas jus liaudis susirenka vyresnė? Mes irgi prašysime tik vokelio, jau geriau 10 lt, nei koks puodas. Juo labiau, ne LT gyvename, tai jei neštų dovanomis, tektų viską siųsti į užsienį ir dar papildomai leisti pinigus, taip kad dovanoms ne ne ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2012 12 29, 23:49)
Gal pas jus liaudis susirenka vyresnė? Mes irgi prašysime tik vokelio, jau geriau 10 lt, nei koks puodas. Juo labiau, ne LT gyvename, tai jei neštų dovanomis, tektų viską siųsti į užsienį ir dar papildomai leisti pinigus, taip kad dovanoms ne ne ne  lotuliukas.gif

Va butent, kad jauni zmones sumaste dovana pirkt, o ne vokeli nest doh.gif
Atsakyti
Mes vestuvių proga dovanų gavom vien vokelius, nors specialiai neprašėm, kad taip darytų smile.gif O šiais metais esam pakviesti į kelias vestuves, vestuvininkai kvietime nurodė norintys dovanas išsirinkti patys tai mes neignoruosim jų noro, juolab, kad ir dovanojant pinigus galima orginaliai juos "supakuot", kiek grožybių dabar visokių pinigam įdėt smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat siemet sventeme vestuves ir gavome vien vokelius ir viena dovana. Kaikuriems uzsiminem, kad geriau butu vokelis, bet kvietime apie tai nieko neraseme. smile.gif Manau, siais laikais, jau patys zmones susipranta. smile.gif
Atsakyti
Zinokit, kad nelb visi dar susipranta. smile.gif
Va pernai tuokesi mano drauge, tai buvo truputi sokiruotai kai nuo sveciu (buvo atvyke su vaikais tai 4 asmenys viso) gavo sapmano taures ir dar kaina buvo palikta ant dezutes- 19,99Lt. O svarbiausia kad zmones tikrai atrode protingi ir nestingantys pinigeliu. Kaip sakau butu bent kaina nueme. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2013 08 22, 09:08)
Zinokit, kad nelb visi dar susipranta. smile.gif
Va pernai tuokesi mano drauge, tai buvo truputi sokiruotai kai nuo sveciu (buvo atvyke su vaikais tai 4 asmenys viso) gavo sapmano taures ir dar kaina buvo palikta ant dezutes- 19,99Lt. O svarbiausia kad zmones tikrai atrode protingi ir nestingantys pinigeliu. Kaip sakau butu bent kaina nueme. g.gif

Na bet ne prote siuo atveju esme, o pinigines storyje. Gal zmones ir protingi, bet tai nebutinai reiskia, kad jie butent siuo metu gali sau leisti islaidauti. O jei zmones i vestuves kvieciasi tik del to, kad tureti diiiideli baliu, ir kad ji atpirktu visi sveciai - tai mazu maziausia neetiska. Nori baliaus - taupykis. Nera babkiu - nekelk baliaus. Paprasta. Ir poto nereikes dievagotis kokias prastas dovanas gavai. As is viso zinau kiek mano ir kiek vyro tevai padovanojo, nes tai buvo padaryta pries vestuves. O visu kitu vokeliu (ir kas kiek ko) tikrai nezinau. O ir neturiu intereso zinoti. Nes man buvo svarbu, kad butent tie zmones ateitu i vestuves, turetu gera laika, kad jiems butu viskas skanu ir smagu. Manau taip ir buvo, nes tikrai visi svytejo.

O poto ryte kai visus sveikinimus apziurejom, suskaiciavom ir t.t. - pamatem, kad sveciu ir tevu "sveikinimai" = musu islaidos smile.gif Tai mes del to tikrai labai dziaugemes smile.gif
Atsakyti