Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

mes tai kvietimuose mazomis raidytemis parasem : dovanas issirinksime patys- maziau rupesciu Jums smile.gif
tai tikiuosi sveciai susipras, kad tai yra grazus prasymas grynosios valiutos?
Atsakyti
Keliems svečiams kviesdama pasakiau, kad nedovanotų puodų ir patalų - jiems esu labai išranki, visa kita tinka, bet daugumai net ir to nepaminėjau. Antrą vestuvių dieną pakuojant dovanas net truputį nusivyliau, kad vien vokeliai. Daiktus visus išvardint galėčiau (įskaitant "kelialapį" į viešbutį vestuvių nakčiai 6 iš viso) ir juos dovanojo daugiau tie, kurie nedalyvavo baliuje smile.gif
Atsakyti
mes nieko nesakem apie dovanas, bet visi dovanojo vokelius smile.gif vienintele dovana buvo jodinejimas zirgais, ai dar kelios knygos apie meile, bet jos salia vokeliu smile.gif
Atsakyti
Ka kvietėme į šventę parašėme: Būtume labai dėkingi jeigu Jūsų dovana tilptų vokelyje. blush2.gif

O tie kas atėjo pasveikinti prie bažnyčios - su gėlėmis ir/ar dovanėlėmis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiokas: 08 kovo 2012 - 17:02
Pakvietime paraseme:

Dovanas ketiname issirinkti patys, taip sumazinsime rupescius jums

Taip visi ir suprato, kad pinigeliu norim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 03 08, 20:23)
Pakvietime paraseme:

Dar raso ivairiai:
"Butume dekingi, jei dovana tiptu vokelyje"
"Nesirupinkite del dovanos, mes issirinksime ja patys"
"Dovanele vokelyje butu naudinga musu grazaus bendro gyvenimo pradziai" (povestuvinei kelionei ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(blondzy @ 2012 03 08, 23:32)
Dar raso ivairiai:
"Nesirupinkite del dovanos, mes issirinksime  ja patys"
"Dovanele vokelyje butu naudinga musu grazaus bendro gyvenimo pradziai" (povestuvinei kelionei ir pan.)

Aha, skaiciau, bet as labai nenorejau rasyti zodzio vokelis man kazkaip is karto kaip koks kysis daktarui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 03 08, 22:23)
Pakvietime paraseme:

sita fraze ir as zinojau, bet ..supratau ja visai kitaip
man susviete, kad jaunieji tiesiog artejant sventei patys pasakys sveciams kokias dovanas issirinko, ar serviza, ar patalyne ar dar ka thumbup.gif ir tada sveciai zinos ka jiems dovanoti
ir kaip man cia taip susisviete doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 10 kovo 2012 - 12:46
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 12, 12:45)
prikalauso nuo pajamu,bet manau jei ateini pasveikint tai tiek geles tiek vokelis kaip ir reikalingas 4u.gif

Na atejus prie baznycios tikrai nepriklauso dovanos nei vokeliai, nebent geles ar kazkas simbolisko
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 03 10, 12:45)
sita fraze ir as zinojau, bet ..supratau ja visai kitaip
man susviete, kad jaunieji tiesiog artejant sventei patys pasakys sveciams kokias dovanas issirinko, ar serviza, ar patalyne ar dar ka  thumbup.gif  ir tada sveciai zinos ka jiems dovanoti
ir kaip man cia taip susisviete  doh.gif

Na galima ir taip daryti biggrin.gif bet mes tai turejome omeny, kad vokelio norime, o tada jau ir issirinksim ka mums nusiprikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondzy @ 2012 03 08, 22:32)
Dar raso ivairiai:
"Nesirupinkite del dovanos, mes issirinksime  ja patys"

smile.gif mes rinksimes pirma fraze savo kvietimuose smile.gif Geriau parasyti tiesiai sviesiai ko nori, nei po to dziaugtis ,,2 sevizais".
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 16, 11:14)
smile.gif  mes rinksimes pirma fraze savo kvietimuose smile.gif  Geriau parasyti tiesiai sviesiai ko nori, nei po to dziaugtis ,,2 sevizais".

tik ziurekite kad nenutiktu kaip per dviracio zinias rode
Saulius Poska i vokeli idejo maximos lipduku lotuliukas.gif
sako buvo kvietime parasyta dekite kas tilps i vokeli
man patiko juokelis thumbup.gif
Atsakyti