QUOTE (Tuja @ 2004 06 02, 11:02) | ||
vestuvės turi atsipirkti Pvz., amerikej tai taip yra |
tai amerikonai ir yra susikti materialistai-fui
kalbama cia, kad oi, oi-pas mus meile, reikia isiamzint, kad butu ka prisimint..
man tai butu geda prisimint, kai as reketavau pinigus is sveciu
QUOTE (svetima @ 2004 06 02, 13:06) | ||||
tai amerikonai ir yra susikti materialistai-fui kalbama cia, kad oi, oi-pas mus meile, reikia isiamzint, kad butu ka prisimint.. man tai butu geda prisimint, kai as reketavau pinigus is sveciu |
ne materealistai, bet masto logiskai...vestuves keliamos, kad jauniesiems sunestu gyvenimo pradziai...o dovanos - cia jau tradicija...vienam geriau pinigais, kitoje seimoje dovanoja daiktus, trecioje nieko nedovanoja ir tai norma....
QUOTE (Sara @ 2004 06 02, 11:09) |
...vestuves keliamos, kad jauniesiems sunestu gyvenimo pradziai... |
Dabar aisku pasidare-stai del ko keliamos vestuves
Svetima, negi manai kad geresnis variantas gauti 5 vienodus servizus ir porą mikrobangių, bet leisti pasireikšti brangių svečių fantazijai ? Juk ir tie servizai pinigus kainuoja, aišku jei ne kelis dešimtmečius kur nors saugiai spintose gulėjo...
QUOTE (svetima @ 2004 06 02, 12:55) |
Nu nepykit, bet nesuprantu as tokiu "tradiciju"-kelt brangias vestuves, paskui kazkokiu dovanu tiketis... |
o tu pakviesta i vestuves ( gimtadieni, vaiko aplankyti...) eini be dovanos.
Ir taip aisku, kad per vestuves bus dovanos, cia bandoma spresti klausimas, kokios jos bus.
Per musu vestuves dauguma dovanojo vokelis, bet ir is tos pacios mazumos gavome du lygintuvus. Dar vieni norejo pirkti dvigule koldra, tai gerai, kad apsigalvojo, nes negalim pakesti, kai tenka po viena koldra miegoti - man dazniausiai buna ssalta ir as bandau susivynioti, o vyrui dazniausiai buna per karsta ir jisai megsta nusikloti.
Geriausia dovana buvo brolienes, asmeniskai man padaryti auskariukai... gaila, kad nebeturiu ju.
Taigi, va tam, kad netektu galvos sukti, kur ta dovana nukisti ir yra gera iseitis - prasyti, kad visi sunestu vokelius, arba bent jau paklaustu, ko norima
Negeresnis su servizais
Geriausias be nieko
Geriausias be nieko
QUOTE (svetima @ 2004 06 02, 13:06) |
man tai butu geda prisimint, kai as reketavau pinigus is sveciu |
nu gi niekas nereketuoja....sakai:" neskit vokelius", o gali juk sveciai ir tuscius paduoti...sumos gi nenurodai..
kazkokia tamsta esi labai kompleksuota asmenybe dovanu atzvilgiu...pavyzdziui man labiau patinka dovanoti, nei gauti dovanas....kazkaip mastau is savo varpines, kad noreciau nunesti dovana, kuria apsidziaugtu jaunieji...
I vaiko gimtadienius aisku einu su dovanom-vaikai yra kas kita...
Bet ar jus vaikai, kad jums butinai tu dovanu reikia..
Jeigu mane kviecia i tradicines vestuves, tai nesu ta vokeli ar serviza-kaip kas nori...
Bet as nenoreciau but tokioj situacijoj, kad duot namiokus del pinigu nesimo, tiesiog nedaryciau TOKIU vestuviu...
Na, musu vestuves ir buvo labai minimalios-tik geriausi draugai ir simboliskos dovaneles, galejo but ir dar minimalesnes, kai dabar pagalvoju
Bet ar jus vaikai, kad jums butinai tu dovanu reikia..
Jeigu mane kviecia i tradicines vestuves, tai nesu ta vokeli ar serviza-kaip kas nori...
Bet as nenoreciau but tokioj situacijoj, kad duot namiokus del pinigu nesimo, tiesiog nedaryciau TOKIU vestuviu...
Na, musu vestuves ir buvo labai minimalios-tik geriausi draugai ir simboliskos dovaneles, galejo but ir dar minimalesnes, kai dabar pagalvoju
Mia labai geras tavo pasiulymas prasyma irasyti i kvietima!
Na, o tavo Noa mintys tai fantastiskos!!!!! Reiks kuria nors pasinaudoti. Tikrai manau, kad taip subtiliai paparasius nei vienas neturetu isizeisti, o tik nusisypsoti del jaunuju smaikstumo. Reiks gal skliausteliuose parasyti, kad cia Noa mintis.
Svetima, siaip tai mes rengiam vestuves ne del tu vokeliu ar cecholu su 6 tauriu servizais. Taciau paprastai zmones i vestuves neeina tusti ir mes norim isvengti to, kad jie neismestu pinigu i bala, t.y. daiktams, kuriu mes nenaudosim. O del reketo, tai mes juk nesakom "dalyvavimo mokestis toks ir toks - neduodat - neeinat". Kiek kas gali - tiek. O jei jau tu taip nsuiteikusi pries dovanas, tai kodel savo sveciams nesakei, kad nieko nedovanotu?!????
Na, o tavo Noa mintys tai fantastiskos!!!!! Reiks kuria nors pasinaudoti. Tikrai manau, kad taip subtiliai paparasius nei vienas neturetu isizeisti, o tik nusisypsoti del jaunuju smaikstumo. Reiks gal skliausteliuose parasyti, kad cia Noa mintis.
Svetima, siaip tai mes rengiam vestuves ne del tu vokeliu ar cecholu su 6 tauriu servizais. Taciau paprastai zmones i vestuves neeina tusti ir mes norim isvengti to, kad jie neismestu pinigu i bala, t.y. daiktams, kuriu mes nenaudosim. O del reketo, tai mes juk nesakom "dalyvavimo mokestis toks ir toks - neduodat - neeinat". Kiek kas gali - tiek. O jei jau tu taip nsuiteikusi pries dovanas, tai kodel savo sveciams nesakei, kad nieko nedovanotu?!????
na man tai butu keista eit i vestuves ir nieko nedovanot. kazkaip neiprasta ir manau niekas manes nesuprastu, jei taip padaryciau.
kai musu klause, ka norim gauti dovanu vestuvem, sakem pinigais, tai dabar tikimes, kad negausim vienodu tauriau ir servizu. jau geriau pinigai... nelabai suprantu tave, svetima. matyt, musu poziuriai skiriasi i tokius dalykus. juk vestuves tikrai daromos ne del dovanu, o juolabiau del to, akd pinigus sunestu. juk tikrai nera geriau, kai trys sveciai atnes tokias pat taures ir tu tam treciam pareiksi "ka cia atnesei? as jau tris tokius turiu!" arba taip issivepsi pamaciusi dovana, kad tavo sveciui ir be zodziu bus viskas aisku.
kai musu klause, ka norim gauti dovanu vestuvem, sakem pinigais, tai dabar tikimes, kad negausim vienodu tauriau ir servizu. jau geriau pinigai... nelabai suprantu tave, svetima. matyt, musu poziuriai skiriasi i tokius dalykus. juk vestuves tikrai daromos ne del dovanu, o juolabiau del to, akd pinigus sunestu. juk tikrai nera geriau, kai trys sveciai atnes tokias pat taures ir tu tam treciam pareiksi "ka cia atnesei? as jau tris tokius turiu!" arba taip issivepsi pamaciusi dovana, kad tavo sveciui ir be zodziu bus viskas aisku.
Gerai, kad praejo mada dovanoti kavos aparatus, tai
mano sesuo per savo vestuves gavo 4
Bet uz tat poto kokie laimingi kaimynai buvo...
mano sesuo per savo vestuves gavo 4
Bet uz tat poto kokie laimingi kaimynai buvo...
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 06 02, 12:03) |
O jei jau tu taip nsuiteikusi pries dovanas, tai kodel savo sveciams nesakei, kad nieko nedovanotu?!???? |
Butent taip ir sakem-kad nedovanotu Tai ir buvo simboliskos, minimalios dovanos-geles, idomesni gerimai, simboliski niekuciai...jokiu ten vokeliu ar servizu
Gaila, kad lietuviai negali visai nieko nenesti...Nors kitom progom jau ipratinom-tada dar buvom jauni, nemokejom itikinamai pasakyt, kad dovanu mums nereikia, nes patys draugai ir yra didziausia dovana ir svarbiausia, kad jie atsinestu gera nuotaika, o ne vokeli ar pan...