o jus vokelius kaip nors papuosiate?
Na jaunavedžiai mūsų kvietimuose užrašė: "Geriausia dovana - pinigėliai tai dovanai"

as tai nerasysiu nieko apie dovanas kvietimuose. giminei tai mama pasakys, o draugai tai ir taip zino, kas pati geriausia dovana

laba
,
einam į vestuves ir gavom pakvietimą kuriame parašyta taip:
"Dovanas ketiname išsirinkti patys - taip sumažinsime rūpesčių Jums."
kadangi joks dovanų sarašas kaip kad būva užsieny nepridetas, suprantam kad tai turi būti vokelis, bent man tai labai gražia ir taktiškai parašyta

einam į vestuves ir gavom pakvietimą kuriame parašyta taip:
"Dovanas ketiname išsirinkti patys - taip sumažinsime rūpesčių Jums."
kadangi joks dovanų sarašas kaip kad būva užsieny nepridetas, suprantam kad tai turi būti vokelis, bent man tai labai gražia ir taktiškai parašyta

Sveikos, as irgi buvau drauges vestuvese pries pora savaiciu, tai kvietime taip pat buvo toks pat sakinys: "Dovanas ketiname išsirinkti patys - taip sumažinsime rūpesčių Jums."
Tai is pradziu truputi nesupratom....bet greitai prasviesejo galvoje, ka jaunieji norejo tuom pasakyti:)
As irgi greitai jau isteku, tai dabar truputi gailimes, jog tokio sakinio nerasem, bet seip, kas klause, tam pasakem, jog pinigeliai - geriausia dovana jaunai seimai:)
Aisku, yra ir tokiu, kurie kategoriskai nepripazista tokiu va dovanu..tai tada tiesiog pasakem, ko mes norim. Bet kol kas tik vieni tokie buvo:)
Papildyta:
Be to, mes visada nesame pinigeliais tokia proga, nes niekad nezinai, ko zmonems reikia...juk visas patalynes gal jau yra susipirke, gal jau turi gerus puodus ar saukstu rinkini ir pan. O gal ka tik isikele i buta ir svajoja ji susiremontuoti, o kokia nors tavo nupirkta stiliova lempa jiems visai nereikalinga, nes tokiam bute juk dar jokio interjero nera, jokio stiliaus dar nepasirinke ir pan.
Cia mano tokia nuomone...
Tai is pradziu truputi nesupratom....bet greitai prasviesejo galvoje, ka jaunieji norejo tuom pasakyti:)
As irgi greitai jau isteku, tai dabar truputi gailimes, jog tokio sakinio nerasem, bet seip, kas klause, tam pasakem, jog pinigeliai - geriausia dovana jaunai seimai:)
Aisku, yra ir tokiu, kurie kategoriskai nepripazista tokiu va dovanu..tai tada tiesiog pasakem, ko mes norim. Bet kol kas tik vieni tokie buvo:)
Papildyta:
Be to, mes visada nesame pinigeliais tokia proga, nes niekad nezinai, ko zmonems reikia...juk visas patalynes gal jau yra susipirke, gal jau turi gerus puodus ar saukstu rinkini ir pan. O gal ka tik isikele i buta ir svajoja ji susiremontuoti, o kokia nors tavo nupirkta stiliova lempa jiems visai nereikalinga, nes tokiam bute juk dar jokio interjero nera, jokio stiliaus dar nepasirinke ir pan.
Cia mano tokia nuomone...
QUOTE(organizatore @ 2007 07 21, 20:10)
as ruosiuos drauges vestuvem ir turiu klausimeli, gal zinot kur butu galima gaut specialu vokeli, papuosta ir pan - pinigeliam, nesinoretu paprasto voko iteikt 

Šiap galima nunešti į gėlių parduotuvę, kuri t.p. pakuoja dovanėles. Pvž. Spec.vokelį gali pati įsigyti (ta prasme gražų voką) bei parašyti jaunujų inicialus ir palinkėjimus...
manau galima ir pačiom pabandyti papuošti vokelį, tereikia paimti paprastą voką ir jį apklijuoti
va čia mano darbelis, kurį patį papuošiau kai ėjau į šventę
[attachmentid=105483]
Papildyta:
oi per didelę foto įdėjau, pamėginsiu dar
[attachmentid=105484]
Papildyta:
[attachmentid=105485]

Papildyta:
oi per didelę foto įdėjau, pamėginsiu dar

Papildyta:
[attachmentid=105485]
Mes po kvietimu parasem: "Dovanas ketiname issirinkti patys, tad jos galetu tilpti i vokeli". ir visi tai perskaite labai apsidziauge

Galiu pasiulyti tokias savo eiles (siusiu kartu su pakvietimu):
Musu ukis sulipdytas-
Saukstai,puodai,visa kita.
Kas mano mums kazka tai dovanoti,
nereikia "kaip ir ka" galvoti.
Mums dovana geriausia-vokas mazas,
kad povestuvine kelione butu kaip mirazas
Musu ukis sulipdytas-
Saukstai,puodai,visa kita.
Kas mano mums kazka tai dovanoti,
nereikia "kaip ir ka" galvoti.
Mums dovana geriausia-vokas mazas,
kad povestuvine kelione butu kaip mirazas

Mano drauge gavo pakvietima, kuriame buvo pamineta, kad "dovanotomis gelemis nespesime pasidziaugti, tad geriau tebuna mazyte dovanele, kuri tilps i vokeli" - kazkas tokio buvo