Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 18, 15:52)
mes ir dar nesugalvojau kaip apie vokelius pasakyti.  ax.gif anąkart sėdėjom ir galvojom gal dovanų sąrašą sudaryti?  g.gif ir suvokėm kad mums nieko nereikia  blink.gif nes jau ir taip penkti metai eina kaip kartu gyvenam. tai kažkaip tų puodų, čecholų jau ir turim  g.gif Pirktume gal už pinigėlius baldus salionui  g.gif o čia juk nepaprašysi vienų fotelio, kitų sofos, trečių sekcijos  ax.gif

o taip ir pasakykit, kad norit pirkti baldus ir geriausia kad dovanos butu vokelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 14, 21:58)
Na, čia tikrai nenoriu nieko įžeist, bet perskaičius Tavo mintis apie knygas, kažkodėl prisiminiau juokelį iš "Russkoje radio": Dovanos būna įvairios: geros, blogos ir .... knygos...  biggrin.gif .

O ir man tai kažkokios ypatingos knygos negalėtų padovanoti, nes nesugebėtų išrinkti smile.gif. Labiau netradicines merginoms mėgstu - apie programavimo kalbas skaitau ir mokausi biggrin.gif

Knygos laikomos viena universalesnių dovanų. Tik aišku, yra skirtumas, ar dovanojama tiesiog knyga, kad būtų ką dovanoti, ar žinant, kad tai būtent tokia knyga, kuri tam žmogui patiks. ax.gif
Man labai patinka knygos, bet retai kas rizikuoja man padovanoti knygą neatsiklausęs, ar aš jos neturiu/ar man jos reikia. Iš tų, kurie taip rizikavo, esu gavusi kokias tris knygas, kurias jau turėjau (ir dar reikėjo išsisukinėti, kai klausė: 'ar neturėjai tokios knygos?' - na ką galėjau atsakyti, kažkaip nepatogu ir man, ir dovanojančiajam blush2.gif ), ir dar esu gavusi keletą tokių knygų, kurias tik pasidėjau į lentyną ir nė karto neatsiverčiau (maždaug kaip ir kate0 pasakojo).

Aš turėjau omeny, kad svečiai dovanotų ne bet kokią knygą, bet tokią, kokios tau reikia, pati ir pasakytum, nesvarbu, kad tai specializuota literatūra. Pvz., aš taip esu užsiprašiusi "Tarptautinių žodžių žodyno". Jei dovanotų artimas žmogus, manau, jis žinotų, kokios knygos apie programavimo kalbas tu nori, bet dar neturi. ax.gif

Čia buvo poster_offtopic.gif , kiek ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Pas tokia situacija, kad griztam i lietuva tik 2 svaitelem-atsvesim vestuves ir atgal i anglija.Tai mes sveciam ir pasakem, kad i lagamina telpa tik 20 kg, o kada grisim namo-neaisku...
Tai as manau visi turetu susiprasti....

P.S AS LABAI TIKIUOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 18, 16:52)
mes ir dar nesugalvojau kaip apie vokelius pasakyti.  ax.gif anąkart sėdėjom ir galvojom gal dovanų sąrašą sudaryti?  g.gif ir suvokėm kad mums nieko nereikia  blink.gif nes jau ir taip penkti metai eina kaip kartu gyvenam. tai kažkaip tų puodų, čecholų jau ir turim  g.gif Pirktume gal už pinigėlius baldus salionui  g.gif o čia juk nepaprašysi vienų fotelio, kitų sofos, trečių sekcijos  ax.gif

O mes tai taip ir parašėm pakvietimuose...PS. "Kadangi planuojame povestuvinę kelionę, būtume dėkingi už dovanas, kurios nedūžta, nesiglamžo, nelūžta ir laisvai konvertuojamos Europos šalyse...." Tikiuosi niekas neįsižeis... blink.gif

Atsakyti
O mūsų svečiai labai supratingi:) visi kaip vienas pasakė, kad jūs ir taip visko turite, tai nešimr vokelius...
smagu ausiai tai girdėti:)
Atsakyti
QUOTE(Mitetyte @ 2005 06 14, 08:42)
Pakvietime rasyti kad dovanas vokeliais kazkaip nelabai sauniai atrodo... sad.gif

Aš irgi apie tai mastau g.gif Kažkaip tik kvieti dar, nežinai ar žmogus dalyvaus, o jau kartu ir dovanos prašai... g.gif
Atsakyti
mes i kveitimus nerasem nieko apie dovanas. o visi kas paklause, tai pasakem kad norim vokeliu ir viskas... o galu gale tuos pacius pinigelius galima taip ipakuot, kad jauniesiems butu idomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2005 06 21, 09:54)
Pas tokia situacija, kad griztam i lietuva tik 2 svaitelem-atsvesim vestuves ir atgal i anglija.Tai mes sveciam ir pasakem, kad i lagamina telpa tik 20 kg, o kada grisim namo-neaisku...
Tai as manau visi turetu susiprasti....
P.S    AS LABAI TIKIUOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pas mus ta pati situacija tik mes is vokietijos, ir sveciu daug is vokieciu bus, tik mums lengviau buvo, kai klause, mes pasakem kad ir mums ir jiem butu geriausia ir lengviausiai pinigais ( jeigu noro turi) nes lig tai visko turim ir dovanas tenai ir atgal veziot neverta. tai kaip cia iprasta jie susimeta aisku jei ir nieko nedovanos bus gerai, nes jau uz biletus i lietuva normaliai paklojo (mes tik pasakem turekit centu gali buti kad zaidimams prireiks) o tevai ir draugai ir taip supranta
Atsakyti
o mum jaunieji pasake,kad musu medaus menuo priklausys nuo jusu dovanu.ir aciu dievui.nereikia sukti galvos ka nupirkti! nors siaip manau jei ne pinigais,tai tada bent jau parduotuviu cekiais geriausia dovanot! aisku jei nezinai ka tiksliai zmogus nori 4u.gif
Atsakyti
Musu beveik visi sveciai klause ko norime dovanu, ir patys sakydavo, ar gerai, jei pinigais, kazkaip patiems zmonems manau dovanoti pinigus yra kur kas paprasciau, nereikia sukti galvos, ar patiko tas daiktas, ar ne, ir aisku begioti po praduotuves jo ieskant... ax.gif
Atsakyti
Dabar kaip tik svarstau ką parašyti pakvietimuose dėl dovanų vokelyje g.gif
Gal kas turit naujų minčių?
Atsakyti
aš tai visiems rašiau pakvietimuose, kad pageidaujama, jog dovana tilptų vokelyje blush2.gif
Atsakyti