Labas

Aš tai jau pamėgau kepti duoną su raugu orkaitėje, svarbiausia, kad visai neblogai gaunasi

Tik minkau duonkepėje.
Keksas duonkepėje ir neiškyla taip, kaip kepant orkaitėje, nebent kiekį nedidelį daryt. Bet man tai gal ir skaniau, toks drėgnas jis tada gaunasi. O šiaip galima dėl užtikrintumo ir dar kartą įjungti kepimo programą kokioms 15 minučių. Tiesiog kai baigsis programa, palaikykite paspaudusi mygtuką stop ir pasirinkite vėl 12 programą (ji ir yra KEPIMO), po 15 min., ar kada tik norėsite, vėl išjunkite su mygtuku start/stop. Tą patį galima daryti ir batoną ar duoną kepant, tiesiog taip prailginti kepimo laiką. Batoną, kurį bandėte kepti, kepu labai dažnai ir viskas gaunasi puikiai. Kepu ir su 1 prorgama, ir su 11, jums gal sukrito, kad per daug skysčių buvo arba mielių. Tiesiog kai duonkepė minkys tešlą (pirmas 20 min., stebėkite, ar susidaro iš tešlos gražus kamuoliukas, galite pačiupinėti - tešla turi būti minkšta, bet nelabai lipni. Kol minko, galima ir vandens ar miltų dadėti, jei reikia. Kepimas prasideda, likus 1.30 val. (ekranėlyje tą laiką rodo), tada jau negalima duonkepės atidarinėti. Razinas, sėklas įvairias dėkite po minkymo praėjus 20-30 min., po pirmo signalo maždaug. (čia aš kalbu apie tešlas su mielėm, keksą senokai kepiau, tai nepamenu, kada ten dėti tuos priedus, bet manau, kad irgi pradžioj, kai kažkiek pasimaišo viskas).
Turiu ją jau 10 mėn., nėra jokių problemų

Aišku, pirmi kartai, kol perpratau visą procesą, nelabai vykę buvo, bet tai normalu, ne duonkepė čia kalta
Išminko tikrai gerai (aišku, jei normalią tešlą padarai, juk praktiškai viskas nuo to ir priklauso). Indas pailgas, gilus, bet nematau trūkumo tame, nebent tik tiek, kad pats viršus neapskrunda, bet jik tai tik viena riekelė
Yra programa, kuri tik minko ir kildina - 8, vadinasi, TEIG. Ji trunka 1.30 val. Minko 20 min., tada ilsisi 10 ar 20 min., tiksliai, nepamenu, tada vėl paminko keletą min. ir tada po truputį šyla ir kildina. Programai pasibaigus, galima tešlą palikti kibirėlyje ir dar pakildinti, jei reikia, o tada jau daryti su ja ką nori - išėmus kepti orkaitėje, daryti bandeles ar tiesiog toje pačioje duonkepėje kepti su 12 programa. Bet kepant batonus išbandytų receptų, pilnai pakanka tos 1 ar 11 programos (jos trunka apie 3 val. Jei visus produktus sudedat teisingai, tai tešla tikrai pakyla ir normaliai iškepa skani bulkytė
ačiū už atsakymą.Vakar vėl kepiau pagal tą receptą viršus vėl sukrito.Dedu viską tiksliai pagal receptą.Viską sudedu ijungiu ir nueinu miegoti,todėl nežinau kaip ten kas vyksta ir kaip tešla atrodo