Tai darant naują raugą, tuos 60-80 įmaišyt į naują
Ir nelabai vistiek supratau, jei man to raugo per daug, jį sukept iškart ar daug gaunas pagal receptą? Gal iš pusės normos daryt
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 09, 23:41)
Tai darant naują raugą, tuos 60-80 įmaišyt į naują
Ir nelabai vistiek supratau, jei man to raugo per daug, jį sukept iškart ar daug gaunas pagal receptą? Gal iš pusės normos daryt
Ir nelabai vistiek supratau, jei man to raugo per daug, jį sukept iškart ar daug gaunas pagal receptą? Gal iš pusės normos daryt
nežinau pagal kokį receptą jūs darėt ir koks kiekis jums gavos, bet realiai tereikia pasilikt tuos 60-80 g, kuriuos kitą kart prieš kepant išimat iš šaldytuvo, pamaitinat ir po kokių 12 val jau galit maišyt tešlą (na bent aš taip darau)
As ir vel su klausimu o rauga ant miltu reik pilt? neiskepe mano duona
Sveikos. Man iskilo toks klausimas. Kokiuose induose ( neskaitant duonkepes) Jus kepate duona. Nu pvz. pradejau kepti plikyta duona su raugu, seimai kaip ir patinka, bet va indo niekaip neatitaikau, tai per didelis ( plona duona gaunasi) tai per zemas ( per nakti kildinama tesla isbega per krastus ), arba per aukstas "kepalas " gaunasi Noriu nusipirkti inda tinkanti kepti duona su raugu. Gal ka patarsite?
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.
QUOTE(Bijuna @ 2011 01 10, 09:48)
Sveikos. Man iskilo toks klausimas. Kokiuose induose ( neskaitant duonkepes) Jus kepate duona. Nu pvz. pradejau kepti plikyta duona su raugu, seimai kaip ir patinka, bet va indo niekaip neatitaikau, tai per didelis ( plona duona gaunasi) tai per zemas ( per nakti kildinama tesla isbega per krastus ), arba per aukstas "kepalas " gaunasi Noriu nusipirkti inda tinkanti kepti duona su raugu. Gal ka patarsite?
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.
man tai labiausiai patinka be indo, o šiaip kiek indų išbandžiau tai man silikoniniai labiausiai patiko. Nataliuncikas kiek žinau labiau mėgsta stiklinius.
Ebay'juj pažiūrėkit kažkada mačiau duonos formų.
sveikos
as duonyte kepiau orkaiteje stikliniame inde, bet nieko neitiesiau tai prikibo ...ka jus iklojate?ta sviestini popieriu?
as duonyte kepiau orkaiteje stikliniame inde, bet nieko neitiesiau tai prikibo ...ka jus iklojate?ta sviestini popieriu?
QUOTE(Medag @ 2011 01 10, 13:44)
sveikos
as duonyte kepiau orkaiteje stikliniame inde, bet nieko neitiesiau tai prikibo ...ka jus iklojate?ta sviestini popieriu?
as duonyte kepiau orkaiteje stikliniame inde, bet nieko neitiesiau tai prikibo ...ka jus iklojate?ta sviestini popieriu?
šiaip tai nepamaišo tas popierius
QUOTE(keistuole @ 2011 01 10, 16:12)
šiaip tai nepamaišo tas popierius
oki zinosiu, o sakykit ji dar kokiu sviestuku patepti nu sorry uz kvailus klausimus
QUOTE(Medag @ 2011 01 10, 14:22)
oki zinosiu, o sakykit ji dar kokiu sviestuku patepti nu sorry uz kvailus klausimus
pirkit ne patį pigiausią ir galit niekuo netept.
Aš kepu viską ant sviestinio popieriaus ir visada nuo jo gerai atlimpa.
noreciau issikepti duona orkaitej su mielem, ruginiais miltais ir gal dar kuonors. bandziau susirasti pirmam puslapyje kokiu receptu , bet pasimeciau, dauguma su raugu
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 10, 14:58)
noreciau issikepti duona orkaitej su mielem, ruginiais miltais ir gal dar kuonors. bandziau susirasti pirmam puslapyje kokiu receptu , bet pasimeciau, dauguma su raugu
pažiūrėkit Nataliunciko bloge pas ją įvairiais variantais receptai sarašyti