QUOTE(Bijuna @ 2011 01 10, 09:48)
Sveikos. Man iskilo toks klausimas. Kokiuose induose ( neskaitant duonkepes) Jus kepate duona. Nu pvz. pradejau kepti plikyta duona su raugu, seimai kaip ir patinka, bet va indo niekaip neatitaikau, tai per didelis ( plona duona gaunasi) tai per zemas ( per nakti kildinama tesla isbega per krastus ), arba per aukstas "kepalas " gaunasi

Noriu nusipirkti inda tinkanti kepti duona su raugu. Gal ka patarsite?
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.
man tai labiausiai patinka be indo, o šiaip kiek indų išbandžiau tai man silikoniniai labiausiai patiko. Nataliuncikas kiek žinau labiau mėgsta stiklinius.
Ebay'juj pažiūrėkit kažkada mačiau duonos formų.