Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

Tai darant naują raugą, tuos 60-80 įmaišyt į naują g.gif
Ir nelabai vistiek supratau, jei man to raugo per daug, jį sukept iškart g.gif ar daug gaunas pagal receptą? Gal iš pusės normos daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 09, 23:41)
Tai darant naują raugą, tuos 60-80 įmaišyt į naują  g.gif
Ir nelabai vistiek supratau, jei man to raugo per daug, jį sukept iškart  g.gif ar daug gaunas pagal receptą? Gal iš pusės normos daryt  g.gif

nežinau pagal kokį receptą jūs darėt ir koks kiekis jums gavos, bet realiai tereikia pasilikt tuos 60-80 g, kuriuos kitą kart prieš kepant išimat iš šaldytuvo, pamaitinat ir po kokių 12 val jau galit maišyt tešlą (na bent aš taip darau)
Atsakyti
As ir vel su klausimu blush2.gif o rauga ant miltu reik pilt? g.gif neiskepe mano duona unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Man iskilo toks klausimas. Kokiuose induose ( neskaitant duonkepes) Jus kepate duona. Nu pvz. pradejau kepti plikyta duona su raugu, seimai kaip ir patinka, bet va indo niekaip neatitaikau, tai per didelis ( plona duona gaunasi) tai per zemas ( per nakti kildinama tesla isbega per krastus ), arba per aukstas "kepalas " gaunasi verysad.gif Noriu nusipirkti inda tinkanti kepti duona su raugu. Gal ka patarsite?
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 01 10, 09:48)
Sveikos. Man iskilo toks klausimas. Kokiuose induose ( neskaitant duonkepes) Jus kepate duona. Nu pvz. pradejau kepti plikyta duona su raugu, seimai kaip ir patinka, bet va indo niekaip neatitaikau, tai per didelis ( plona duona gaunasi) tai per zemas ( per nakti kildinama tesla isbega per krastus ), arba per aukstas "kepalas " gaunasi  verysad.gif  Noriu nusipirkti inda tinkanti kepti duona su raugu. Gal ka patarsite?
Aciu.
P.S. Dazniausiai kepu is 1/2 normos, t.y is apie 1 kg miltu.

man tai labiausiai patinka be indo, o šiaip kiek indų išbandžiau tai man silikoniniai labiausiai patiko. Nataliuncikas kiek žinau labiau mėgsta stiklinius.
Ebay'juj pažiūrėkit kažkada mačiau duonos formų.
Atsakyti
Pagaliau pavyko issikepti "mamytes " plikyta duona thumbup.gif Dariau is puses normos,miltus dejau ne visai pagal recepta, tiesiog ziuredama pagal tesla. Kepiau 12 programa 1 val. 20 min. gavosi thumbup.gif
Aciu visoms kad dalinates receptais 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as duonyte kepiau orkaiteje stikliniame inde, bet nieko neitiesiau doh.gif tai prikibo ...ka jus iklojate?ta sviestini popieriu?
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2011 01 10, 13:44)
sveikos 4u.gif
as duonyte kepiau orkaiteje stikliniame inde, bet nieko neitiesiau doh.gif tai prikibo ...ka jus iklojate?ta sviestini popieriu?

šiaip tai nepamaišo tas popierius
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 10, 16:12)
šiaip tai nepamaišo tas popierius

oki zinosiu, o sakykit ji dar kokiu sviestuku patepti doh.gif nu sorry uz kvailus klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2011 01 10, 14:22)
oki zinosiu, o sakykit ji dar kokiu sviestuku patepti doh.gif nu sorry uz kvailus klausimus blush2.gif

pirkit ne patį pigiausią ir galit niekuo netept.
Aš kepu viską ant sviestinio popieriaus ir visada nuo jo gerai atlimpa.
Atsakyti
noreciau issikepti duona orkaitej su mielem, ruginiais miltais ir gal dar kuonors. bandziau susirasti pirmam puslapyje kokiu receptu , bet pasimeciau, dauguma su raugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 10, 14:58)
noreciau issikepti duona orkaitej su mielem, ruginiais miltais ir gal dar kuonors. bandziau susirasti pirmam puslapyje kokiu receptu , bet pasimeciau, dauguma su raugu 4u.gif

pažiūrėkit Nataliunciko bloge pas ją įvairiais variantais receptai sarašyti 4u.gif
Atsakyti