Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

As siandien maisysiu tesla duonai. Jau antra karta. Pirma karta kepiau is rupiu ruginiu miltu,su naturaliu raugu (irgi pati dariau). Gavosi super!!! Tesla padalinau i dvi dalis. Į viena dejau tik ivairias seklas (saulegrazos, sezamai, linu selenos...), o i kita dziovintu vaisiu. Tai kepiau dvi duonas. Su vaisiais labai patiko. Darbe visos gyre. Dabar kelios bendradarbes "uzsikrete" ir pacios keps duona. Siandien tesla darysiu ir su riesutais. Pas mama ragavau, tai labai skaniai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2011 01 07, 16:02)
As siandien maisysiu tesla duonai. Jau antra karta. Pirma karta kepiau is rupiu ruginiu miltu,su naturaliu raugu (irgi pati dariau). Gavosi super!!! Tesla padalinau i dvi dalis. Į viena dejau tik ivairias seklas (saulegrazos, sezamai, linu selenos...), o i kita dziovintu vaisiu. Tai kepiau dvi duonas. Su vaisiais labai patiko. Darbe visos gyre. Dabar kelios bendradarbes "uzsikrete" ir pacios keps duona. Siandien tesla darysiu ir su riesutais. Pas mama ragavau, tai labai skaniai gavosi.

kaip rauga daret? koks receptas?
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 01 06, 21:55)
tai tada mieliu per daug,nes ir raugo ir mieliu gi dejau  doh.gif

nu jo

QUOTE(Renatukx @ 2011 01 07, 12:05)
Sveikos kepejeles.
Atejau pas jus su dideliu klausymu. Mano mamai skrandzio erozija, ji negali valgyti miltiniu produktu.... KAzkur viena ausim esu girdejus, kad galima duona iskept is kukuruzu miltu. Ar tai tiesa??? Ir jei taip, tai kaip tai padaryti????

vien iš kukurūzinių miltų gausis labai kieta, greitai džiūstantis gaminys, vis tiek reikia maišyt su kvietiniais miltais

QUOTE(sssagis @ 2011 01 07, 12:52)
ar pavyktu kazin iskept tokia donele? g.gif Cia su kepimo milteliais ir soda, tai turbut tik teslos programa rinktis ir iskart kept reiktu  g.gif

yra dar cake(keksams, tortams) programa, bet su sodą geriau ilgai nemaišyt, ir galima apseit ir be kepimo miltelių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 07, 14:50)
yra dar cake(keksams, tortams) programa, bet su sodą geriau ilgai nemaišyt, ir galima apseit ir be kepimo miltelių  cool.gif

ner pas mane tokios programos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 01 07, 15:46)
ner pas mane tokios programos  schmoll.gif

tada gal pati sumaišykit, tik greitai, nes sodą nemėgsta ilgo maišymo ir į duonkepę(bet perspėju, nevisi keksai iškepa normaliai) arba į formą ir orkaitei iškepkit
Atsakyti
Sssagis, na, bet kokia ten duonelė? g.gif Pyragas ten man...
Atsakyti
gavau raugo is kaimynes bandysiu paprasta be vaisiu -pirmam kartui tiks
kad tik viskas pavyktu,net priminimus i telefona isirasiau,kad nepamirsciau kada kildint,kada kept biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 01 07, 18:18-->
QUOTE(As smile.gif @ 2011 01 07, 18:18)
Sssagis, na, bet kokia ten duonelė?  g.gif Pyragas ten man...

nu gal ir pyragas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prašau patarimo smile.gif Šiandien nusipirkome duonkepę užmaišiau purų batoną ir bekildant tešlą kažkaip netyčia išsijungė duonkepė o dabar kai įjungiu jinai vėl viską pradeda nuo pradžių.Nebežinau ką daryti doh.gif doh.gif doh.gif Ar jums tai nėra buvę?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 01 07, 20:59)
Prašau patarimo smile.gif Šiandien nusipirkome duonkepę užmaišiau purų batoną ir bekildant tešlą kažkaip netyčia išsijungė duonkepė o dabar kai įjungiu jinai vėl viską pradeda nuo pradžių.Nebežinau ką daryti doh.gif  doh.gif  doh.gif Ar jums tai nėra buvę?

atjunkit ir tegul pakils batonas, tada įjunkit kepimo programa
Atsakyti
Prašau patarimo smile.gif Šiandien nusipirkome duonkepę užmaišiau purų batoną ir bekildant tešlą kažkaip netyčia išsijungė duonkepė o dabar kai įjungiu jinai vėl viską pradeda nuo pradžių.Nebežinau ką daryti doh.gif  doh.gif  doh.gif Ar jums tai nėra buvę?

man taip nera buve schmoll.gif as buciau uzdejus kept wink.gif
Atsakyti

na jei nebuvo pradėjus kept, manau nieko tokio jei dar pamaišys ir vėl pakildins, o jei jau pradėjo kept, tai statykit kepimo programą
Atsakyti