QUOTE(sssagis @ 2011 01 06, 17:14)
cia jau visas burbulas
kiausinis telpa
foto neryski, bet skyle gerai matosi, cia jau perpjauta perpuse duona
čia susmukusi duona (jei gerai supratau kad viršus iš dešinės pusės) tai ar perkildinta arba per daug mielių
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 06, 19:20)
sveikos, gal patarsit ir man. Neseniai įsigijom duonkepę. Kepiau batonus, pagal skirtingas programas, gavosi puikiai. o va šiandien mėginau duonelę, iš esmės tas pats batonas su dalim rupių miltų, ir nesigavo. Toks vaizdas, kad neiškilo, nes gavosi toks guzas vienoj kubilėlio pusėj, nepasakyčiau, kad kietas, bet toks šlapias ir sunkus ir dar su skylėm, gal nuo mentelės. Kažin kame reikalas. Dabar galvoju, gal negerai sudėjau produktus. Gavosi, kad cukrus, pieno milteliai ir mielės ant viršaus, dėjau viską į skirtingas puses. Bet gal reikėjo kažkaip kitaip, dar miltų sluoksniu atskirti
su rupiais/ruginiais miltais duonkepei dažniausia reikia padėt su silikonine mentele maišyt, nors pačioj pradžioj, nes kitaip ir gaunasi gumulas
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.