Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 06, 16:34)
skylės tai čia oro burbuliukai tešloje

cia jau visas burbulas doh.gif kiausinis telpa unsure.gif foto neryski, bet skyle gerai matosi, cia jau perpjauta perpuse duona g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 06 sausio 2011 - 17:16
QUOTE(sssagis @ 2011 01 06, 17:14)
cia jau visas burbulas  doh.gif  kiausinis telpa unsure.gif foto neryski, bet skyle gerai matosi, cia jau perpjauta perpuse duona  g.gif

Gal nebuvai gerai teslos ismynkius? g.gif O virsus cia kurioje puseje nuotraukoje? Desineje? Nes jei taip, tai atrodo prastai iskilusi... Ir kiek laiko kildinai? Nes man visada labai graziai tolygiai iskepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules.sviesa @ 2011 01 06, 17:33)
Gal nebuvai gerai teslos ismynkius?  g.gif O virsus cia kurioje puseje nuotraukoje? Desineje? Nes jei taip, tai atrodo prastai iskilusi... Ir kiek laiko kildinai? Nes man visada labai graziai tolygiai iskepa smile.gif

duonkepe minko kildina ir t.t. biggrin.gif visad iskepdavo, siandien pirmas kartas toks g.gif
Atsakyti
sveikos, gal patarsit ir man. Neseniai įsigijom duonkepę. Kepiau batonus, pagal skirtingas programas, gavosi puikiai. o va šiandien mėginau duonelę, iš esmės tas pats batonas su dalim rupių miltų, ir nesigavo. Toks vaizdas, kad neiškilo, nes gavosi toks guzas vienoj kubilėlio pusėj, nepasakyčiau, kad kietas, bet toks šlapias ir sunkus ir dar su skylėm, gal nuo mentelės. Kažin kame reikalas. Dabar galvoju, gal negerai sudėjau produktus. Gavosi, kad cukrus, pieno milteliai ir mielės ant viršaus, dėjau viską į skirtingas puses. Bet gal reikėjo kažkaip kitaip, dar miltų sluoksniu atskirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 01 06, 17:14)
cia jau visas burbulas  doh.gif  kiausinis telpa unsure.gif foto neryski, bet skyle gerai matosi, cia jau perpjauta perpuse duona  g.gif

čia susmukusi duona (jei gerai supratau kad viršus iš dešinės pusės) tai ar perkildinta arba per daug mielių

QUOTE(Pookelis @ 2011 01 06, 19:20)
sveikos, gal patarsit ir man. Neseniai įsigijom duonkepę. Kepiau batonus, pagal skirtingas programas, gavosi puikiai. o va šiandien mėginau duonelę, iš esmės tas pats batonas su dalim rupių miltų, ir nesigavo. Toks vaizdas, kad neiškilo, nes gavosi toks guzas vienoj kubilėlio pusėj, nepasakyčiau, kad kietas, bet toks šlapias ir sunkus ir dar su skylėm, gal nuo mentelės. Kažin kame reikalas. Dabar galvoju, gal negerai sudėjau produktus. Gavosi, kad cukrus, pieno milteliai ir mielės ant viršaus, dėjau viską į skirtingas puses. Bet gal reikėjo kažkaip kitaip, dar miltų sluoksniu atskirti g.gif

su rupiais/ruginiais miltais duonkepei dažniausia reikia padėt su silikonine mentele maišyt, nors pačioj pradžioj, nes kitaip ir gaunasi gumulas
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 06, 20:49)
čia susmukusi duona (jei gerai supratau kad viršus iš dešinės pusės) tai ar perkildinta arba per daug mielių

tai tada mieliu per daug,nes ir raugo ir mieliu gi dejau doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
pradejau ir as kepti namuose duonele, tik be jokiu duonkepiu, o su naminiu raugu ir visokiom seklom. Duonele nuostabiai pakyla, bet... pagal recepta forma idejus i salta orkaite duona tiesiog akyse sukrenta doh.gif Zodziu iskepus skonis normalus, bet dregnoka ir forma kaip plytos doh.gif Namuose nera silta, bet kildinu pagal nurodyma 12 val. ir ji pakyla, tai kokia zala padaro ta salta orkaite g.gif Jau pradeda depresija imti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 01 07, 09:56)
Laba diena,
pradejau ir as kepti namuose duonele, tik be jokiu duonkepiu, o su naminiu raugu ir visokiom seklom. Duonele nuostabiai pakyla, bet... pagal recepta forma idejus i salta orkaite duona tiesiog akyse sukrenta  doh.gif Zodziu iskepus skonis normalus, bet dregnoka ir forma kaip plytos  doh.gif Namuose nera silta, bet kildinu pagal nurodyma 12 val. ir ji pakyla, tai kokia zala padaro ta salta orkaite  g.gif Jau pradeda depresija imti sad.gif

Gal sukrenta truputi todel, kad perkeldama sujudini forma su duonele? Beje, as visada dedu tik i pilai ikaitucia orkaite wink.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles.
Atejau pas jus su dideliu klausymu. Mano mamai skrandzio erozija, ji negali valgyti miltiniu produktu.... KAzkur viena ausim esu girdejus, kad galima duona iskept is kukuruzu miltu. Ar tai tiesa??? Ir jei taip, tai kaip tai padaryti????
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2011 01 07, 12:05)
Sveikos kepejeles.
Atejau pas jus su dideliu klausymu. Mano mamai skrandzio erozija, ji negali valgyti miltiniu produktu.... KAzkur viena ausim esu girdejus, kad galima duona iskept is kukuruzu miltu. Ar tai tiesa??? Ir jei taip, tai kaip tai padaryti????

google nemazai receptu meta ax.gif
Atsakyti
ar pavyktu kazin iskept tokia donele? g.gif Cia su kepimo milteliais ir soda, tai turbut tik teslos programa rinktis ir iskart kept reiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 07 sausio 2011 - 12:52
QUOTE(azen @ 2011 01 06, 16:56)
o ka as zinau, pirma karta gi darau  blush2.gif  biggrin.gif  uzmaisiau bliude, bliude ir palikau g.gif  blush2.gif  blush2.gif
jau truputi ramiau pasidare, tik va beda neturiu formos  doh.gif  jauciu reik begt extra i parde ir nusipirkt, tik dabar galvoju, kazi bus gerai tos tokios kur buna paprastos skardines, pailgos tokios (juk vistiek popieriu dedam)

user posted image


Man tokia forma thumbup.gif Bet tokio metalo niekada nebepirksiu... labai greitai pradeda rudyti... man geriausia teaflonine (i ja net kepimo popieriaus nededu duonai)... arba silikonine... bet su jom irgi reikia ziureti, kad gera nusipirkti.. 4u.gif
Atsakyti