QUOTE(pavasarinė @ 2011 01 06, 00:42)
Reikes su tais prastesniais miltais pabandyt. Ne i tema, bet kepiau vistos blauzdeles pagal jusu blogo recepta,
,aciu, kad dalinates info
Ranku nenuleidziu
bandysiu dar kept- eksperimentuot
Prašom
QUOTE(sssagis @ 2011 01 06, 10:19)
Labas rytas
Isskepe duonyte labai skani
tik va nesupratau kodel skyle vidury duonos gavosi
skylės tai čia oro burbuliukai tešloje
QUOTE(azen @ 2011 01 06, 14:52)
as kai kazkada per telika buvau macius kai is kubilo ima tesla ir lipdo duonos kepaliukus ir sauna i krosi... maniau ir as taip daryt...
o va cia paskaicius supratau, kad jus uzmaisot ir i forma sudedat ir po to jau jokiu kepalu nebelipdot?
ir pasimeciau as kaip ten istikruju reikia?
pas mane bliude guli ta tesla, pakilus jau.. ir nebezinau ka man su ja dabar daryt... ji ne ant popieriaus... tai ar galiu as taip imt ir lipdyt kepala? ar nesukris ta tesla...
nesijuokit tik is mano kvailu klausimu...
tai per TV gi nerodo viso procesą kiek užtrunka
čia jau reikia atrast kaip JUMS patogiau, vieni kildina formoj, o kepa skardoj, kiti kildina ir kepa formoj
QUOTE(damselfly @ 2011 01 06, 15:36)
nuo ko priklauso duonos rūgštumas (kepant su naturaliu raugu)? Kiek radau informacijos čia, tai nuo raugo jaunystes ir kildymo laiko. Na gal dar nuo kvietiniu ruginiu miltu santykio.....
Nuo ko dar??
nuo miltų rūpumo
QUOTE(azen @ 2011 01 06, 15:56)
o ka as zinau, pirma karta gi darau
uzmaisiau bliude, bliude ir palikau
jau truputi ramiau pasidare, tik va beda neturiu formos
jauciu reik begt extra i parde ir nusipirkt, tik dabar galvoju, kazi bus gerai tos tokios kur buna paprastos skardines, pailgos tokios (juk vistiek popieriu dedam)
man skardinės formos nepatinka, per kieta ir stora pluta gaunasi, bet šiaip, šilta susukt į rankšluostį ir į maišiuką padėt suminkštėja, tai gal ir nieko bus
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.