Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(ausrairminde @ 2010 12 29, 13:57)
reik dėt į formą, tada ji nesiplečia į šonus, o gražiai kyla į viršų, man patinka tose pailgose duonos-kekso formose labai gerai iškepa ir paskui gražiai atpjaut eina mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif
o i stiklinius indus gerai deti, iskepa? pagalvojau,kad isigijus dujine reikes dabar jau kepti orkaiteje-isbandyti, nes rugine neiskepdavo duonkepeje...tai turiu tokias 2formeles stiklines, kaip po troskintuvas, tai sakau gal duonelei tiktu, gal neislips per krastus g.gif

atejus i tema ismeta paskutine zinute, kodel neduoda nuo tos kur neskaityta? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medag: 29 gruodžio 2010 - 13:00
Sveikos merginos 4u.gif ax.gif
Kaip džiaugiuosi kad atradau jūsų temelę bigsmile.gif , jungiuos ir aš į kepėjų būrį, nes kalėdų senelis išsvajotąją duonkepę atnešė ax.gif . kolkas ji dirba pas mus į dieną bent po porą kartų, galima sakyt dieną - naktį lotuliukas.gif ,vis kepam šviežią duonelę pagal įvairius receptus duotus instrukcijoje, jau spėjom ir pamilt vieną receptėlį biggrin.gif , vakar turėjom svečių tai dar šilta duonytė akyse ištirpo biggrin.gif , kai baigsiu eksperimentuot su turimais receptais bandysiu naujienų jūsų temoj ieškotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 28, 15:35)

Tai va, čia ir yra bėda, kad turite kvietinį raugą. Jau rašiau, kad kvietinis raugas labai kaprizingas ir gali pateikti visokių netikėtumų.

Aciu uz patarimus smile.gif
Kadangi man ir skanesne ir sveikesne rugine duonyte, tai pasiliksiu tik rugini rauga smile.gif Dabar jau auginu 3 diena, ziuresim kas bus smile.gif

Gal jau kur nors atsirado kvietiniu rupiu miltu pirkti??
Ir is kur galima nusipirkti salyklo nedideli kieki klaipedoje?? Ir kokio reiketu plikytai duonai??
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2010 12 29, 12:58)
sveikos 4u.gif
o i stiklinius indus gerai deti, iskepa? pagalvojau,kad isigijus dujine reikes dabar jau kepti orkaiteje-isbandyti, nes rugine neiskepdavo duonkepeje...tai turiu tokias 2formeles stiklines, kaip po troskintuvas, tai sakau gal duonelei tiktu, gal neislips per krastus g.gif
atejus i tema ismeta paskutine zinute, kodel neduoda nuo tos kur neskaityta? doh.gif

manau kad iškeptų, tik tose aukštesnėse geriau man tuo kad daugiau to minkštimo gaunasi, na ji tokia ne ploksčia, o gražiai keturkampa biggrin.gif nežinau ar suprasit ką norėjau parašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 12 30, 16:47)
Ir is kur galima nusipirkti salyklo nedideli kieki klaipedoje?? Ir kokio reiketu plikytai duonai??

as tai naudoju salykla is giros, visose parduotuvese yra pirkt jos blush2.gif nezinau gerai ar blogai darau, bet duonai nekenkia biggrin.gif

Geru nauju metu ir skanios duonytes wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 31 gruodžio 2010 - 21:45
QUOTE(sssagis @ 2010 12 31, 21:44)
as tai naudoju salykla is giros, visose parduotuvese yra pirkt jos  blush2.gif  nezinau gerai ar blogai darau, bet duonai nekenkia  biggrin.gif

Geru nauju metu ir skanios duonytes  wub.gif  thumbup.gif

gerai darot, ten t.p. salyklas ir tiksliai nepakenks duoneliai
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 12 30, 17:47)
Aciu uz patarimus smile.gif
Kadangi man ir skanesne ir sveikesne rugine duonyte, tai pasiliksiu tik rugini rauga smile.gif Dabar jau auginu 3 diena, ziuresim kas bus smile.gif

Gal jau kur nors atsirado kvietiniu rupiu miltu pirkti??

Rupių kvietinių yra "IKI" parduotuvėse Klaipėdoje.
Atsakyti
Linkiu, kad naujais metais jūsų duonelės iškeptų dar skanesnės ir gražesnės smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nepavyko per Naujus pasiekti Vilniaus, bet uztat drauge atsiunte dovanu ir salyklo ir pieno milteliu, ir mieliu ir tamsaus misinio, ot gera dovana... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 01 01, 17:10)
Rupių kvietinių yra "IKI" parduotuvėse Klaipėdoje.

Gal galetumete parasyti kurioj matete? Bigo iki nemaciau ju g.gif Oj atsiprasau neprisistaciau, esu tyli jusu skaitytoja. Kepu duonele jau ketvirtas menuo, bandau jau cia isbandytus receptus, pati dar neeksperimentuoju. Skaitau temeles nuo pradziu randu labai daug geru patarimu. Netgi rauga isdrisau pasidaryti, antradieni jau kepsiu duonele be mieliu thumbup.gif Ir dar kur yra ruginiu miltu Klaipedoje, nes dabar turiu tik rupius ruginius, paprastu neradau g.gif
Atsakyti
patyrusios kepejeles pasakykit kaip ten su tuo sausu raugu?kokios jo ten proporcijos?ar ji reikia gaminti dar kazkaip, suaktyvinti?
smile.gif
Atsakyti
Merginos kai pasidarote rauga pagal 1 pus. iš ruginių miltu kaip ją kepti??? g.gif
Atsakyti