QUOTE(dkiskiene @ 2010 12 19, 17:39)
Sveikos.Noreciau patarimo.mama jau gana ilgai kepa sia dounele, bet pastebejo kad paskutiniu metu vis kas nors nesigauna ir sake kad raugas pradejo actu smirdeti.Gal galetumet patarti kaip pasidaryti nauja rauga?
palikit šaukštelį raugo ir jį pamaitinkit kaip įprasta, atsigaus, nes su laiku raugas susilpnėja
QUOTE(@asta @ 2010 12 19, 22:43)
Dar kelis kartus kepiau pagal receptą,pridėtą prie instrukcijos,dydis toks pat... Dar klausimas iškilo,kokios konsistensijos tešla pas jus būna,prieš kildinimą? Aš kai pripratus prie rankinio minkymo,tai man kažkaip norisi daugiau miltų įbert į duonkepę,kai maišo tešlą
turbūt pas jus 1.5kg kibirėlis, tai tada gali būt, tik gal ne pusė jo, bet jei duona išsikepuso, puri, tai tada viskas tvarkoj
Ko skystesne tešla, to greičiau lengviau ji kils, todėl greitajai programai daroma kiek skystesne tešla nei pagrindiniai programai
QUOTE(sssagis @ 2010 12 21, 10:31)
Toks klausimelis iskilo jeigu neparasyta kad kepa juoda duona bet parinkus tinkama recepta iskeptu ar ne
taip, turi išsikept, o kodėl gi ne?