QUOTE(Margareta @ 2010 12 19, 22:16)
tai svori galit paskaiciuoti susumuojant sudetines dalis. gali buti kad jusu duona 750g
Kepiau baltą duoną su majonezu,pagal receptą,kurį čia buvo įdėjus viena mergina (atsiprašau tikrai nepamenu kas tiksliai ) Vandens 240g,100g majonezo ir 480g miltų,tai jau 820g,plius dar kiti priedai....tai vadinasi svorio programa parinkta tinkamai,čia aš kažką negerai darau

iškepa mažiukas gabaliukas duonos,kurį mano vaikinai praktiškai per kartą ir sudoroja

reiks kada pabandyt įdomumo dėlei pasvert,kai iškeps
Papildyta:
Dar kelis kartus kepiau pagal receptą,pridėtą prie instrukcijos,dydis toks pat... Dar klausimas iškilo,kokios konsistensijos tešla pas jus būna,prieš kildinimą? Aš kai pripratus prie rankinio minkymo,tai man kažkaip norisi daugiau miltų įbert į duonkepę,kai maišo tešlą