Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(Manija69 @ 2010 12 17, 00:51)
Kaip pagal kepaliuką?  blush2.gif
Koks iškeptos duonos aukštis,tai padauginti iš 1.5 - 2 kartų???  blush2.gif  4u.gif
Jei kepu pirmą kartą,tai net nežinau koks bus kepaliukas.... Arba aš kažko nesuprantu...  doh.gif  unsure.gif

Manau, kad nataliunchik norėjo pasakyti, kad forma turi būti dvigubai aukštesnė negu turimos tešlos kiekis ir aukštis.
Atsakyti
sveikos, kepejeles! turiu klausymeli, vakar bendziau pirma karta kepti duona su raugu ir ji man gavosi rugsti, gal galite pasakyti kodel?
Atsakyti
QUOTE(Dianutė @ 2010 12 17, 10:54)
sveikos, kepejeles! turiu klausymeli, vakar bendziau pirma karta kepti duona su raugu ir ji man gavosi rugsti, gal galite pasakyti kodel?

o kiek laiko kildinot? itariu per ilgai uztai ir ta rugstele isimete. arba raugas labai "macnus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianutė @ 2010 12 17, 12:54)

Matyt raugas jaunas (sviezias labai), man pirmoji duonele su raugu, ka tik pagamintu buvo isvis rugsti nelabai valgoma, o visi kiti kartai su tuo paciu raugu gavosi gerai, duonele nerugsti visai. Pabandykit issikept dar syki, tik rauga reik pamaitint pries kepant.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 17, 08:02)
Manau, kad nataliunchik norėjo pasakyti, kad forma turi būti dvigubai aukštesnė negu turimos tešlos kiekis ir aukštis.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės,
Nusipirkau duonkepe Booman. Ten instrukcijoe duoti receptai. Tai kokiam jie svoriui.1000g. ar 750g. g.gif Gal kuri turit ir jau kepėte? Instrukcijoje rašo koreguoti receptus pagal svorį. Tai į kurią pusę koreguoti. Na niekur nerandu. rolleyes.gif
Duonos namie nėra, duonkepė stovi, o kokią programą statyti ir nežinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 15, 16:38)
formos mano gamybos - t.y nupintos iš laikraščių).

Atsiprašau, bet kaip suprasti - iš laikraščių? dar to nė negirdėjau g.gif Labai prašau papasakoti, suintrigavo.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2010 12 17, 13:16)
Atsiprašau, bet kaip suprasti - iš laikraščių? dar to nė negirdėjau g.gif Labai prašau papasakoti, suintrigavo.

Kadangi, čia ne ta tema, aš Jums atsakiau į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 17, 13:07)
Kadangi, čia ne ta tema, aš Jums atsakiau į AŽ.

bigsmile.gif parašyk ir man, labai labai įdomu ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

vakar kepiau puruji batona su mineraliu thumbup.gif nu super gavos ...suvalge seimyna net nespejau sureguoti biggrin.gif

o va duonos recepto nerandu patinkamo ,vis gaunas kazkokia karti verysad.gif gal zinot ko perdaug pridedu?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite brukstelt koki receptuka juodos duoneles kepti duonkepeje? 4u.gif Nes temu tikrai daug, daug skaitymo, o laikas spaudzia 4u.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles kepu duonele skoniu gaunasi skani tik kartais nesuprantu tokia lyg matosi slapoka viduje na tokia nelabai puri nors iskyla ir iskepa gerai. gal galit paaiskinti man ka blogai darau. ir kokio kietumo turi buti tesla as kepu orkaiteje.
Atsakyti