QUOTE(Totore @ 2010 12 09, 13:41)
Sveikutes kepejeles. Noriu paprasyt jusu pagalbos, gal ne visai duonos tema, bet.... Mano seimynele labai megsta blynus, bet va maziuks alergiskas kiausiniams ir pienui, tai pagalvojau kazi kaip gautusi jei bandyciau blynukus kepti su
kvietiniu raugu, tik nezinau kaip tai padaryt? Negalime deti kiausiniu, pieno, varskes, kefyro, jogurto... Galime sviesta ir siek tiek grietines. Gal galite koki receptuka pasiulyt skaniu issiputusiu blynuku, o gal su kvietiniu raugu (mieliu nesinori ir taip jos jau visur) nieko nesigaus? Is anksto - sirdingas dekui
labai skanus blyneliai gaunasi vien iš kvietinio raugo, visada darau tik tokius dabar blynelius, svarbu tik kad raugas neperrūgtu ir kai maitinsit, vandenyje/piene ištirpdinkyt cukrų, tada blynai bus saldus
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.