QUOTE(LinaGustė @ 2010 12 07, 16:06)
Tai gal miltų per daug dedate į tešlą, jei net ką tik iškepusi trupa
As naujoke sioje srityje, tai kiek teko kepti, tai tik pagal gamyklinius receptus. Viena kita bandziau ir is ineto platybiu. Sakau, gal yra kazkokia paslaptis, ko idejus ar nedadejus galima gauti minkstesne ilgiau isliekancia duona
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2010 12 07, 18:22)
o kokia duona? turbut kvietine kokia balta?

jos tokios yra..isikepi ir per 2 d. reik suvartoti, nes pasensta gerit..o juoda rugine neturetu..ji ir savaite gali stoveti ir nuo to nepasidaro prastesne
Kolakas dazniausiai kvietine kepu. Bet bandziau ir su dalim ruginiu rupiu miltu. Aisku dalis buvo ir kvietiniu, rezultatas panasu, gal kiek ilgeliau issilaike.
O juoda rugine tik su salyklu,raugu imanoma iskepti?