Aqua clean, tai čia gal apie tai kad lengva valyti orkaitę, pripyli į skardą vandens, įjungi, šonai apgaruoja ir su jais purvai, riebalai nuteka. Tai, kad čia bene visose naujesnėse taip yra. Bet praktikoje ne vsikas taip gražu. Blogiausia, kai riebalas taškosi ir prikepa, jau ten nei garai, nei geri valikliai lengvai nenuims, reiks rankele patrinti.
Ventiliatorius man tai labai patinka, su juo kepiniai kepa vienodžiau ir greičiau. Dar patinka grilio funkcija, labai greit skrebučių galima išsikept arba kepant sparnelius, trumpai įjungus, gražiai apskrunda.
Papildyta:QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 14:34)
Kas tas greitai? Aš kepu kažkur karta į savaitę, duona nesudžiūvusi, laikau polietilieniniam maišelyje. Kai kada rankšluostyje,tada apdžiūna truputį tik nupjauta vieta ir pluta sausesnė.
Gal aks turite patarimų kaip išlaikyti duonos plutą traškią, kaip ką tik iškeptą? Ji laikai maišelyje,duona pasidaro kaip priktinės, tokia minkšta pluta. Jei laikai nemaišelyje, ji kiek apdžiūna, bet nebūna traški. Ar neįmanomo dalyko noriu? Man skaniausia šviežiai keptos duonos pirma riekė, a la kampas