Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(Medag @ 2010 12 06, 18:53)
mirksiukas.gif
as jau kap ir galvoju apie bosh? kazin ar geras pasirinkimas g.gif


turejom bosh ax.gif (palikom senam bute) tai nesiskundziu, gera buvo ir yra turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 06, 16:31)
Kiek aš suprantu, pas Jus labai netikslios proporcijos. Stiklinei miltų yra ženkliai perdaug stiklinės vandens. Bent aš nežinau tokio raugo gaminimo būdo. Paprastai imama miltų ir vandens proporcijos 1:1 pagal svorį. Stklinė miltų bus apie 150gr, o tuo tarpu vandens - 200ml. Jeigu ženkliai vanduo laikosi paviršiuje , pamaitinkite tik miltais ir gerai išmaišykite.  O kad kvapas rūgštėja, tai nieko baisaus.


Labai labai aciu.. 4u.gif gaila,kad jau velokai perskaiciau,tik pries valanda viska ispyliau..Nes siandien pamaitinau vel ir cukraus net sauksteli imaisiau,vistiek kaupesi tas skystis,o kvapas labai astriai actu trenkiantis,tai as ir nusiunciau ji velniop i unitaza..O gerai pergalvojau viska.. ir taip,Jus teisi!pirma karta kai uzmaisiau,tikrai maziau vandens ipyliau specialiai,nes is nuotrauku supratau,kad tirstesne turi but mase,todel man po 48h buvo kone dvigubai daugiau raugo,bet va pamaitindama ji po 2 paru viska sugadinau,per daug atskiedziau.. unsure.gif Nu ka..gera pamoka,siandien pradedu is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2010 12 06, 15:21)
Mes turim tokį jau sukomplektuotą variantą ir už panašią kainą. Orkaite tikrai dar nesiskundžiu.

Tai visos kepa,tik kai kepi tarkim plikytus pyragaičius, pasijaučia skirtumas tarp orkaičių.

Jus turit sugalvoti ko norite, pigesnės neturės tokių metalinių kaipo grotų viduje, į kurias skarda įsistato,na ir pačių skardų mažiau komplektacijoje, funkcijų mažiau (kai kurios tai žinoma neperdaugiausiai reikalingos), kiti dalykai prisideda, kaip apsauga nuo vaikų. Kažkodėl tose kaikuriose pigesnėse kai baigia kept ir atidarai dureles, nubėga šiek tiek vandens, ko nebūna vidutinių kainų orkaitėse. Dizainas prisideda, firmos vardas ir t.t.
Man nelabai patinka tos metalinės, nes lieka bet koks prisilietimas, na gal ne visose, pastaruosius du metus nesidomėjau naujovėm.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 12 06, 22:52)
Tai visos kepa,tik kai kepi tarkim plikytus pyragaičius, pasijaučia skirtumas tarp orkaičių.

Jus turit sugalvoti ko norite, pigesnės neturės tokių metalinių kaipo grotų viduje, į kurias skarda įsistato,na ir pačių skardų mažiau komplektacijoje, funkcijų mažiau (kai kurios tai žinoma neperdaugiausiai reikalingos), kiti dalykai prisideda, kaip apsauga nuo vaikų. Kažkodėl tose kaikuriose pigesnėse kai baigia kept ir atidarai dureles, nubėga šiek tiek vandens, ko nebūna vidutinių kainų orkaitėse. Dizainas prisideda, firmos vardas ir t.t.
Man nelabai patinka tos metalinės, nes lieka bet koks prisilietimas, na gal ne visose, pastaruosius du metus nesidomėjau naujovėm.

Jo, ant metalinių lieka net vandens lašas. Gausit vis pavalyti šluoste:D
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pas mus su matiniu metalu, labai džiaugiuosi, nes tikrai nereikia valyti po kiekvieno prisilietimo biggrin.gif Orkaitę pirkom prieš metus AEG Electrolux, kainavo 2230 rolleyes.gif Labai džiaugiuosi, kad yra pirolizė thumbup.gif Rinkausi iš dviejų variantų - tarp tos kur pirkom, ir su garais. Bet pagalvojau, kiek aš tuose garuose gaminsiu... o kaina skyrėsi nemažai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2010 12 07, 16:10)
sveikos 4u.gif

pas mus su matiniu metalu, labai džiaugiuosi, nes tikrai nereikia valyti po kiekvieno prisilietimo biggrin.gif Orkaitę pirkom prieš metus AEG Electrolux, kainavo 2230  rolleyes.gif  Labai džiaugiuosi, kad yra pirolizė thumbup.gif Rinkausi iš dviejų variantų - tarp tos kur pirkom, ir su garais. Bet pagalvojau, kiek aš tuose garuose gaminsiu... o kaina skyrėsi nemažai  ax.gif

o kas ta pirolize doh.gif blush2.gif ax.gif

na metlo spalvos grazu, bet aisku prieziura doh.gif beto as ziurineju neimontuojama...
o kuri turit su aqua clean funkcija?ji reikalinga...
o tie garai, ar ventiliatorius, ka jis duoda kepiniui?
nu sorry,kad tersiu tema, bet vistiek su kepimu susije thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2010 12 07, 14:29)
o kas ta pirolize doh.gif  blush2.gif  ax.gif




savaiminis išsivalymas, kai užkaitina iki labai aukštos temperatūros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mergaites, pasakykit kodel duonkepeje kepta duonele(su mielem) gana greitai apdziuna ir sukieteja?
Atsakyti
Aqua clean, tai čia gal apie tai kad lengva valyti orkaitę, pripyli į skardą vandens, įjungi, šonai apgaruoja ir su jais purvai, riebalai nuteka. Tai, kad čia bene visose naujesnėse taip yra. Bet praktikoje ne vsikas taip gražu. Blogiausia, kai riebalas taškosi ir prikepa, jau ten nei garai, nei geri valikliai lengvai nenuims, reiks rankele patrinti.

Ventiliatorius man tai labai patinka, su juo kepiniai kepa vienodžiau ir greičiau. Dar patinka grilio funkcija, labai greit skrebučių galima išsikept arba kepant sparnelius, trumpai įjungus, gražiai apskrunda.

Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 14:34)

Kas tas greitai? Aš kepu kažkur karta į savaitę, duona nesudžiūvusi, laikau polietilieniniam maišelyje. Kai kada rankšluostyje,tada apdžiūna truputį tik nupjauta vieta ir pluta sausesnė.
Gal aks turite patarimų kaip išlaikyti duonos plutą traškią, kaip ką tik iškeptą? Ji laikai maišelyje,duona pasidaro kaip priktinės, tokia minkšta pluta. Jei laikai nemaišelyje, ji kiek apdžiūna, bet nebūna traški. Ar neįmanomo dalyko noriu? Man skaniausia šviežiai keptos duonos pirma riekė, a la kampas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 12 07, 14:47)
Blogiausia, kai riebalas taškosi ir prikepa, jau ten nei garai, nei geri valikliai lengvai nenuims, reiks rankele patrinti.




va tą ir nuima pirolizė biggrin.gif

nu čia dar ne įtemą truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 12 07, 15:47)

QUOTE(Dovis @ 2010 12 07, 14:34)

Kas tas greitai?

Pora dienu, tai tikrai. Ka tik iskepta labai trupa, laikau maiselyje. Bet ji kieteja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 07 gruodžio 2010 - 14:52
[quote=Dovis,2010 12 07, 14:50]
Kas tas greitai?
[/quote]
Pora dienu, tai tikrai. Ka tik iskepta labai trupa, laikau maiselyje. Bet ji kieteja.
[/quote]
Tai gal miltų per daug dedate į tešlą, jei net ką tik iškepusi trupa g.gif
Atsakyti