QUOTE(laukinukė @ 2010 12 02, 20:46)
Ir dar - rupių kvietinių miltų tai neturiu, turiu tik pirmos rūšies ir ekstra, o ruošiuosi kepti paprastą Palangos duoną pagal Terra2 receptą. Kuriuos geriau dėti 

galit kažkiek rupių ruginių įdėt vietoj rupių kvietinių, o šiaip tai duonai ekstra nelabai naudojami
QUOTE(kropyte @ 2010 12 02, 21:09)
visai nebūtinai. Jo dedu beveik visada, nuo to rūgštumas nemažėjo.
Sumažėjo būtent tada kai pradėjau kelis kart maitint.
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 02, 21:55)
Butu tikrai gerai,jei galima butu atideti teslos funkcija
tada koki sestadienio ryta atsikeli, tesla jau padaryta,suformuoji bandeles ir po keliolikos minuciu jos jau sviezuteles garuoja ant stalo 


padarykit iš vakaro ir į šaldytuvą, ryte suformuosit, dar leisit pakilt kokių 40 min ir bus bulkutės
