QUOTE(Alina134 @ 2010 12 02, 10:59)
Beje, kas kepa orkaitėje, man šiandien geriausiai gavosi be jokių vėjelių ir indų su vandeniu. Kadangi neturiu režimo vien iš apačios, tai nuleidus į apačią groteles per 85min, 200laipsnių temp. iškepė puiki duona. Formelėje gerai apskrudo iš visų pusių.
Tai taip išeina, kad geriausiai kepti paprasčiausiu režimu iš apačios

QUOTE(keistuole @ 2010 12 02, 11:05)
tiesiog paskutinis pamaitinimas turėtų būt ne mažiau kaip 4 val iki minkymo.
O šiaip aš pamatau, kad išporėjo ir maitinu iškart.
O šiaip aš pamatau, kad išporėjo ir maitinu iškart.
Tai dabar dar paklausiu - žodžiu, išimu aš tą raugą iš šaldytuvo ryte, laukiu, kol išporės, pamaitinu - jei vienąkart (bus rūgščiau), jei porą kartų (ne taip rūgštu). Ir kitą rytą užmaišau tešlą. Laukiu, kol iškils. Tada kepu. O kodėl vienuose receptuose kildint rašo 10-12 val., o pvz. Terros receptuose - tik 3 val.
