Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

user posted image

Esu tik naujoke...nu visai nesiseka ikelti gerai nuotrauku...Labai visu atsiprasau..ir nemoku net istrinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 07 gruodžio 2010 - 13:18
Mano dar vienas rafealinukas blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 12 07, 18:49)
Mano dar vienas rafealinukas  blush2.gif

Kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Koks čia grožis vazonėlyje? Pati darėte ar pirkote?

Papildyta:
Aš šiandien per 4 valandas 4 miniukus sukurpiau bigsmile.gif . Reikėjo renginiui kuo pigiau ir kuo gražiau biggrin.gif Trys iš keturių vazonėliai - indeliai nuo jogurto ax.gif , burbulai iš makroflekso, suvynioti į foliją, vienžo, galima prasisukti ir nebrangiai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Tikrai mažiukai, su vazonėliu gal ~ 20 cm, iš arti fotkinau, tai keistai kažkaip gavosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 07, 19:08)
Kaip gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Koks čia grožis vazonėlyje? Pati darėte ar pirkote?

ta prasme dekoracijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 12 07, 19:17)
ta prasme dekoracijos?  smile.gif

joa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 07, 19:24)

rutuliukas iš tų naturaliu dziovintu augalu kaip buna pirkti tik dar padaziau dazais, uz jo sluotele, irgi is dziovintu augalu serijos, na o karoliukai klijuoti smile.gif viska sukomponavau ir gavosi dekoracija smile.gif
Atsakyti
Merginos, maximoje rafaelo po 5,99 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2010 12 07, 14:10)
user posted image

Esu tik naujoke...nu visai nesiseka ikelti gerai nuotrauku...Labai visu atsiprasau..ir nemoku net istrinti blush2.gif

Viskas gerai su ta nuotrauka smile.gif thumbup.gif Paspausdus ji pasididina, o atsidariusiame puslapyje dar kartelį paspaudus ji atsidaro visu dydžiu, galima visas detales pamatyti. Turiu klausimą kaip tą nuotrauką priklijavot? Turiu idėjų su nuotraukom, bet kažkaip vis iki darymo nedaeinu, nes nelabai įsivaizduoju kaip tai įgyvendinti.. blush2.gif
Atsakyti
Revera o vazonėlis kuom aptaisytas, man atrodo kaip ir nudažytas būtų
Atsakyti
Labas rytas, merginos,
Smagu, gražių darbelių čia mirksiukas.gif eglutės fantastiškos , rafaelo wub.gif atvirai pasakius tuoj Valentino šventė netruks ir ačiū visoms už idėjas ir praktiškus patarimus kaip galima pigiai ir greitai pasidaryti 4u.gif
čia mano ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 08 gruodžio 2010 - 08:57
Merginos, kaip dar galima vazonėlio viršų papuošti, ta prasme, kaip užmaskuoti tą statybinį daiktą, kuris kotą laiko g.gif . Iki šiol ant viršaus dėdavau iškirptą krepinio popieriaus lapiuką, ant viršaus tų siūliukų (sezaliu?) apsukdavau. Gal yra koks greitesnis būdas? Net nežinau - užpilt kažkuo, užpurkšt, užklijuot... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 08 gruodžio 2010 - 09:06
QUOTE(barbarux @ 2010 12 08, 10:06)
Merginos, kaip dar galima vazonėlio viršų papuošti, ta prasme, kaip užmaskuoti tą statybinį daiktą, kuris kotą laiko  g.gif . Iki šiol ant viršaus dėdavau iškirptą krepinio popieriaus lapiuką, ant viršaus tų siūliukų (sezaliu?) apsukdavau. Gal yra koks greitesnis būdas? Net nežinau - užpilt kažkuo, užpurkšt, užklijuot...  4u.gif

aš pilu skaldele ir karoliukiu ar stiklinių akmenuku
Atsakyti