QUOTE(Revera @ 2010 12 07, 18:49)
Mano dar vienas rafealinukas
Kaip gražu
Koks čia grožis vazonėlyje? Pati darėte ar pirkote?
Papildyta:
Aš šiandien per 4 valandas 4 miniukus sukurpiau . Reikėjo renginiui kuo pigiau ir kuo gražiau Trys iš keturių vazonėliai - indeliai nuo jogurto , burbulai iš makroflekso, suvynioti į foliją, vienžo, galima prasisukti ir nebrangiai
Tikrai mažiukai, su vazonėliu gal ~ 20 cm, iš arti fotkinau, tai keistai kažkaip gavosi
QUOTE(barbarux @ 2010 12 07, 19:08)
ta prasme dekoracijos?
QUOTE(barbarux @ 2010 12 07, 19:24)
rutuliukas iš tų naturaliu dziovintu augalu kaip buna pirkti tik dar padaziau dazais, uz jo sluotele, irgi is dziovintu augalu serijos, na o karoliukai klijuoti viska sukomponavau ir gavosi dekoracija
Merginos, maximoje rafaelo po 5,99
QUOTE(sarah- @ 2010 12 07, 14:10)
Esu tik naujoke...nu visai nesiseka ikelti gerai nuotrauku...Labai visu atsiprasau..ir nemoku net istrinti
Viskas gerai su ta nuotrauka Paspausdus ji pasididina, o atsidariusiame puslapyje dar kartelį paspaudus ji atsidaro visu dydžiu, galima visas detales pamatyti. Turiu klausimą kaip tą nuotrauką priklijavot? Turiu idėjų su nuotraukom, bet kažkaip vis iki darymo nedaeinu, nes nelabai įsivaizduoju kaip tai įgyvendinti..
Revera o vazonėlis kuom aptaisytas, man atrodo kaip ir nudažytas būtų
Labas rytas, merginos,
Smagu, gražių darbelių čia eglutės fantastiškos , rafaelo atvirai pasakius tuoj Valentino šventė netruks ir ačiū visoms už idėjas ir praktiškus patarimus kaip galima pigiai ir greitai pasidaryti
čia mano
Smagu, gražių darbelių čia eglutės fantastiškos , rafaelo atvirai pasakius tuoj Valentino šventė netruks ir ačiū visoms už idėjas ir praktiškus patarimus kaip galima pigiai ir greitai pasidaryti
čia mano
Merginos, kaip dar galima vazonėlio viršų papuošti, ta prasme, kaip užmaskuoti tą statybinį daiktą, kuris kotą laiko . Iki šiol ant viršaus dėdavau iškirptą krepinio popieriaus lapiuką, ant viršaus tų siūliukų (sezaliu?) apsukdavau. Gal yra koks greitesnis būdas? Net nežinau - užpilt kažkuo, užpurkšt, užklijuot...
QUOTE(barbarux @ 2010 12 08, 10:06)
Merginos, kaip dar galima vazonėlio viršų papuošti, ta prasme, kaip užmaskuoti tą statybinį daiktą, kuris kotą laiko . Iki šiol ant viršaus dėdavau iškirptą krepinio popieriaus lapiuką, ant viršaus tų siūliukų (sezaliu?) apsukdavau. Gal yra koks greitesnis būdas? Net nežinau - užpilt kažkuo, užpurkšt, užklijuot...
aš pilu skaldele ir karoliukiu ar stiklinių akmenuku