Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Merginos reikia pagelbos biggrin.gif
Turiu deze sokoladiniu pinigu

Gal kas daret koki medi is ju?
Gal kas turi ideju ?
Prasau SOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 04 gruodžio 2010 - 01:12
QUOTE(**sea** @ 2010 12 04, 02:07)
Merginos reikia pagelbos  biggrin.gif

Gal kas turi ideju ?
Prasau SOS

Gal pinigu sakas: ant tokiu apipurkstu saku kaip natur, prikabineti pinigeliu? Tik kaip irgrezti juose skylute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 12 04, 02:07)
Merginos reikia pagelbos  biggrin.gif

Gal kas turi ideju ?
Prasau SOS

Aš iš šokoladinių pinigėlių dariau auksinę žuvelę.

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu , kad jus esat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
natur aciu bandysiu ieskoti ,gal didziuosiuose centruose buna kaip senukai ir panasiose as is utenos
Atsakyti
[quote=loreta72,2010 12 01, 00:11]
Čia nevisai tas butelis, kurį panaikino dėl nuotraukos dydžio, galutiniam rezultate dar aprišau auksine organza, gaila negaliu parodyti, nebent kas nors žino kaip sumažinti nuotrauką
labai grazu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
azalija170, yra statybinių medziagu parduotuveje dazu, mano brolio sūnus dažo dvirati kasmet, bet tik gal nebus tokiu blizgančių.
Jei kartais kam būtų didelės problemos, kreipkitės padėsiu pas mus tikrai galima nusipirkti įdėčiau paštu tik gausit dar už siuntimą susimokėti gal tada brangu gaunasi.
pagelbėsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
išsipildė mano dukrytės svajonė, ištesėjau pažadą ir jai padariau pan.tik vazonėlio spalva kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 04 gruodžio 2010 - 18:55
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 02, 23:37)

BARBARUX labai noriu paklausti kaip tu tuos saldainius klijuoji darydama tortą. Aš norėčiau pabandyti eglutę daryti, bet nelabai žinau. Gal reikia klijuoti abi saldainių uodegėles, bet kaip tada reikės tuos saldainius nuvalgyti? Būk gera papasakok rolleyes.gif
Papildyta:
O kažin kiek reiktų nedidelei eglutei saldainių?

Barbarux kur tu? Prašauuuuuu....
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 04, 22:48)

Klausi ne manes, na bet papasakosiu kaip as darau. Tepu virsu ir apacia sapdainio, zinoma torto nesu darius, bet eglute kur sadainiai priglude prie pagrindo bandziau ax.gif Tvirtinant vien virsu jie atsoks, nebus to vaizdo schmoll.gif O valgymo prasme jau tenka plesti visa saldini ax.gif
Del eglutes, ja galima daryti keliais principais, kuriuo nori bandyt?
user posted image
user posted image
Vienam tvirtinama pati uodegele, kitam jau abu saldainio galai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 05 gruodžio 2010 - 00:36
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 04, 23:48)

Sveikute, aš jau čia bigsmile.gif
Tortui imu 5 cm pločio putoplastą, išsipjaunu kokio noriu skersmens skritulį (nepadauginti, nes prisiklijavus saldainiams jis kokius ~4 cm dar padidėja, tai paskutinius dariau iš 10 cm skritulių, tai pats tas dydis), jį apklijuoju tuo traškiu, spalvotu dovanų popieriumi, paruoštą skritulį aplink apklijuoju dvipuse lipnia juosta ir prie jos, užsukusi saldainių uodegas, klijuoju vieną prie kito saldainius. Man prie lipnios juostos nelabai laikėsi, klijavosi tai labai smagiai, bet kol nuėjau atsinešti juostelę, kad juos aprišt, beveik pusė nubyrėjo biggrin.gif , bet kai juostele apsiriša - puikiai laikosi, tiek ir užtenka. Aišku, saldainiai nebūna idealiai suvynioti, tai lašiuku klijų nepaklusnias uodegas priklijuoju biggrin.gif
Jei teisingai supratau, tokiu principu norite daryti eglę - galima. Imama keli vienas už kitą ~3 cm mažesni skrituliai, tokiu pat principu apklijuojami saldainiais, ir į tą likusią vietą tarp didesnio ir mažesnio skritulio susmeigiami papuošimai. Kad būtų vaizdingiau, tuo atrasiu pavyzdžių iš osinkos mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
arba paprasčiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 05 gruodžio 2010 - 10:43
QUOTE(knielita @ 2010 12 05, 01:34)
Klausi ne  manes, na bet papasakosiu kaip as darau. Tepu virsu ir apacia sapdainio, zinoma torto nesu darius, bet eglute kur sadainiai priglude prie pagrindo bandziau  ax.gif Tvirtinant vien virsu jie atsoks, nebus to vaizdo  schmoll.gif O valgymo prasme jau tenka plesti visa saldini  ax.gif
Del eglutes, ja galima daryti keliais principais, kuriuo nori bandyt?
Vienam tvirtinama pati uodegele, kitam jau abu saldainio galai ax.gif

Eglutės gražios, bet aš daryčiau žemesnes, mano nuomone jos kiek per ilgos, antroji tai truputį ir plonoka ax.gif, manau, jei būtų žemesnės kiek kitaip atrodytų blush2.gif . Bet kadangi tai ne tik vaizdas, bet ir skonis - sveikintinas ir toks rezultatas thumbup.gif
Atsakyti