KNIELITA tavo medis superinis
NATUR ir ZmoNa medeliai taip pat labai gražūs
BARBARUX labai noriu paklausti kaip tu tuos saldainius klijuoji darydama tortą. Aš norėčiau pabandyti eglutę daryti, bet nelabai žinau. Gal reikia klijuoti abi saldainių uodegėles, bet kaip tada reikės tuos saldainius nuvalgyti? Būk gera papasakok
Papildyta:
O kažin kiek reiktų nedidelei eglutei saldainių?
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 02, 18:15)
kokia gera ideja eglutes gamybai niekaa nebuciau taip sumasciusi
QUOTE(natur @ 2010 12 02, 19:51)
Super ačiū už idėją, nesusipratele
tai nera uz ka, pati is cia geru minciu pasisemiau, dabar irgi gaminu kaledoms dovanu
QUOTE(Revera @ 2010 12 03, 19:07)
Pastarųjų dienų pora darbelių
Vau , visi superiniai
[quote=Revera,2010 12 03, 20:07]
kaip tas vynuogiu kekes padarai?
kaip tas vynuogiu kekes padarai?
ZmoNa
Labai aciu uz grazius zodelius
Labai butu aciu jeigu paskelbtum viesai mano nuotraukas nes as das tik naujoke tai dar to nelabai ismokau padaryti
Labai butu aciu jeigu paskelbtum viesai mano nuotraukas nes as das tik naujoke tai dar to nelabai ismokau padaryti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 02, 22:47)
papasakokit jus cia klijavot ar su dantu krapstukais daret? nes as klijavau su klijais viena gala saldaines (Agnuona) bet jos gavosi nulepe kazkokios, o jusu stacios stovi
taip klijuoju pati saldainio užsukima , tada nenusvyra saldainiukai
Papildyta:
Pinigų medis,
gaila neina perteikti taip, kaip atrodo gyvai, tikros medzio šakos nupurkštos bronza su blizgučiais, pinigiukai kaip drugeliai, užšalusios rožytės ir makaronai/varvekliukai, drugeliai. Dienos šviesoj nespėjau įamžinti
Sveikos mergaites labai grazus jusu darbeliai sakykit o tos rogutes su saldainiais ar jos darytos paciu ar rogutes gatavos pirktos ir tik saldainiai komponuoti.
tos sakos tikrai grazu o kas cia per daiktas bronza su blizguciais gal galima isamiau kur, uz kiek?
QUOTE(kutvelyteee @ 2010 12 03, 18:54)
ZmoNa
kutvelyteees lėlytė
Kutvelyteee, natur, labai grazu ir originalu
Gal patarsite, kur rasti dirbtiniu geliu - aguonu Vilniuje? Buvau sumasciusi nunerti, bet niekur neradau man suprantamos schemos
Ir dar del sokoladiniu saldainiu klijavimo. Bandziau klijuoti uz uodegeles (kad saldainiai stovetu, sunaudojau ju labai daug) ir uz uzsukimo, saldainiu maziau, bet labai reta, reikejo tarp ju klijuoti flizelina, ka ne taip darau, nes Jusu nuotraukose neatrodo reta? Tikiuosi suprasite, ko norejau paklausti
Gal patarsite, kur rasti dirbtiniu geliu - aguonu Vilniuje? Buvau sumasciusi nunerti, bet niekur neradau man suprantamos schemos
Ir dar del sokoladiniu saldainiu klijavimo. Bandziau klijuoti uz uodegeles (kad saldainiai stovetu, sunaudojau ju labai daug) ir uz uzsukimo, saldainiu maziau, bet labai reta, reikejo tarp ju klijuoti flizelina, ka ne taip darau, nes Jusu nuotraukose neatrodo reta? Tikiuosi suprasite, ko norejau paklausti
azalija170, pas mus miestelyje (Gargžduose)pirkau purškiamas aerozolinis ir visokiu spalvų būna, ikelsiu foto toks flakoniukas vidutiniškai 12LT na priklauso nuo spalvos ir t.t.
iš vis toje parduotuvėje šiandien buvau superinių dalykų ten turi, kaip nueinu taip vis prasiperku papirkau ir šiandien
ten ir raudonos aguonos turi dar kelios puokštelės buvo
Papildyta:
Stebuklinga, tu teisi kada klijuojasi standartiniai saldainiai (kada stovėtų) ir man kita karta būna tarpai todel atsiranda visokie zalumynai, organza, karoliai, ūsai, gėlytes ir lapeliai, ir t.t. bet man taip gaunasi geriausiai
nors triufelinius dar sunkiau susukioti butinai reikia slepti tarpukus.
iš vis toje parduotuvėje šiandien buvau superinių dalykų ten turi, kaip nueinu taip vis prasiperku papirkau ir šiandien
ten ir raudonos aguonos turi dar kelios puokštelės buvo
Papildyta:
Stebuklinga, tu teisi kada klijuojasi standartiniai saldainiai (kada stovėtų) ir man kita karta būna tarpai todel atsiranda visokie zalumynai, organza, karoliai, ūsai, gėlytes ir lapeliai, ir t.t. bet man taip gaunasi geriausiai
nors triufelinius dar sunkiau susukioti butinai reikia slepti tarpukus.