Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(Revera @ 2011 01 30, 18:58)
bet gi pas jus kokie atlyginimai... jei imant vienas prie vieno taigi pigiai iseina  smile.gif

o del medelio matyt zinau kuris cia bus, is irisiniu saldainiu matyt, nes maciau pati rutos firminej parduotuvej , tai kaina irgi kosmine - 80lt berods uz 700gr saldainiu lotuliukas.gif

Pasisakysiu ir as.

BabyGrite, kas liecia saldainiu kainas, tai zinoma ner ko noret kad saldainiai vezti kainuotu pigiau, bet... Pas mus maisiukas kainuoja nuo saldainiu rusies 3-8 Lt. O atsizvelgiant kad pas jus atlyginimai ne 670 Lt. tai manyciau kaina ten dirbant ir gyvenant yra normali mirksiukas.gif biggrin.gif Siaip itariu nelabai seniai ten gyvenat, nes ilgeliau tiesiog leituvaiciai gyvendami nebevartoja savoku cia taip brangu biggrin.gif Zinoma pastaba nepikta, tiesiog siaip blush2.gif

Rutos medeli maciau ir as Megoj. Bet musiskis buvo 1,5 kg. kainavo 79 Lt. siaip nieko visai, siek tiek kreivas, na bet negi kritikuosi ranku darba biggrin.gif

Del pirkimo medeliu, siaip suprantu pilnai lietuvaicius kurie iesko kuo pigiau. Pirma musu perkamoji galia apverktina, jei nuejus i parduotuve renkies maista pagal jo kainas, o ne kokybe tai pasako labai daug. Jei tenka taupyt kad nusipirktum rubus, kvepalai tik ypatingom progom. ar cia gyvenimas? Paradoksas tas, kad man labiau apsimoka nuvaziuoti apsipirkti i UK ar Airija, nei cia LT. Beje, apsipirkimas ne vien batu, rubu, bet ir chemijos, maisto produktu tuo paciu prigriebimas biggrin.gif Vat ir brangu jei apsimoka pirktis pas jus gaunant lietuviska aplaizyta alga...
Bet nenukrypstant nuo temos lietuviai mieliau perka medelius nei UK tikrai. Pas juos poziuris kitas, beje ir saldainiu medeliai dovanojami pagrinde vaikams, o cia visoms progoms nuo metu iki 100 biggrin.gif Va pas juos atvirukai tai super populiarus, visais gyvenimo atvejais biggrin.gif Tokia kultura jau.
Revera, tikiuosi Vokietijoj kitaip nei UK, parduotuvyte sauni ideja, net cia LT manyciau turetu pasisekima, ganetinai daug darbu is saldainiu esu macius ir Urmas Kaune, laiks nuo laiko keicias jie, kad ir kainos dideles, tai rodo paklausa pas mus. Tik jei t krize baigtusi manyciau daugiau ir norinciu atsirastu ir 20 lt. nesiulytu biggrin.gif

Vaidabas, labai grazus darbai wub.gif

Ot dejau kalbos biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kas liecia papuosimus medeliams as esu pirkusi svarinej, cia UK. Tai tikrai labai grazus, geles fainos ir tikrai pigiau nei Lt gaunas. Tik pasivaiksciot reikia, nes ir blizguciai, juosteles, gelytes, akmenukai ir dar visokiu gerybiu ten yra. Tad jei kas gyvenat UK ar Airijoj pasizvalgykit tose parduotuvytese, ten tikai galima neblogu atrasti dalyku ir tikrai pigiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 01 30, 23:13)
Beje, kas liecia papuosimus medeliams as esu pirkusi svarinej, cia UK. Tai tikrai labai grazus, geles fainos ir tikrai pigiau nei Lt gaunas. Tik pasivaiksciot reikia, nes ir blizguciai, juosteles, gelytes, akmenukai ir dar visokiu gerybiu ten yra. Tad jei kas gyvenat UK ar Airijoj pasizvalgykit tose parduotuvytese, ten tikai galima neblogu atrasti dalyku ir tikrai pigiai smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif suttinku kad cia papuosimu begale ir visokiu ir tikrai pigiau ... kaip kokie drugeliai juosteles gelytes begale visokiu blizguciu kartais net centais kainuoja ... kalbu tik apie kai kurias prekes ... pvz plausas kurio niekaip nesugebejau rasti o kai radau kaina tikrai pritrenke blink.gif paprase 5 euru uz turbut 10 gr plauso kai uz tokia suma as is lietuvos vos ne puskili parsisiunciau blink.gif ir niekaip nerandu to celofano spalvoto ... o siaip cia visokiu sudniekiu begale... tik ne visko yra ko noriu biggrin.gif

o babygrite matyt turejo omeny kad brangu uz saldainius 3 eurai, nes cia uz 5 eu galiu vakariene paruosti tai tai salyginai uz saldainius 200 gr moketi yra brangu ... bet su lietuva tai isviso nepalyginsi .. ner ten net ka lyginti ... baisu kai tokios kainos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 30 sausio 2011 - 22:47
Vaidabas puikūs darbeliai thumbup.gif

Knielita gerai pasakyta drinks_cheers.gif

Merginos gal kuri galit pasirūpint naujais namučiais, o tai vėl kol susirasim kur jie yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gyvenam mes jau senokai smile.gif 7 metai,siaip neverciame pinigu,bet visada norisi medziagas nusipirkti pigiau 4u.gif o kadangi cia rankdarbiai nelabai populiarus,tai ir kaina ju maza,tai jei medeli kainuos padaryti 15-20 euru,tai nieko ir neuzdirbsi,taip,kad ir ieskome pigiau :)As daznai eurinese pasisukineju,galima kaikuriu medziagu rast smile.gif Bet LT pasirinkimas kurkasssss didesnis
Atsakyti
Zmona. jei tu apie ta pakavimo, blizgu popieriu, tai as jo rasdavau parduotuvelese, kur atvirutem, balionais ir tt prekiauja...
tik kas is to, kad radau, taip graziai apsukt vazoneliu gyvenime neismoksiu blush2.gif
Atsakyti
Nauja musu tema CIA

Babygrite, na taip, savikaina isauga tuomet, bet jei sau ar dovanai ax.gif O siaip jei pardavimui tuomet siustis apsimoka manyciau 4u.gif

ZmoNa, et svajone, kad pietus ar vakariene uz 5 Lt, galetum paruost smile.gif Bet zinoma jei vakariene 5 eurai, o saldainiu pakutis 3 tai nelabai ranka kyla pirkti toki doh.gif doh.gif

Vaidabas, klostuok ji, tikrai laba lengva su juo dirbti, man jis labai patinka, ypac kai vazonelis nelabai grazus ar plastikinis tai sis popierius labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 sausio 2011 - 23:25
QUOTE(vaidabas @ 2011 01 30, 23:51)
Zmona. jei tu apie ta pakavimo, blizgu popieriu, tai as jo rasdavau parduotuvelese, kur atvirutem, balionais ir tt prekiauja...
tik kas is to, kad radau, taip graziai apsukt vazoneliu gyvenime neismoksiu blush2.gif

tai to blizgaus pakavimo popieriaus visur pilna tik kad jis popierinis ... kol kas su tokiu ir verciuosi bet man reik celofaninio biggrin.gif niekur nerandu... ar tu apie celofanini kalbi?
as kadangi daznai naudoju plastikinius vazonus tai man super ... aptrauki ir gali prie bet ko derinti spalva ir t.t.
nesunku juk ten visai ...issikirpk reikiamo dydzio popieriaus dek vazona i viduri ir imi ir klostuoji po gabaliuka 4u.gif bent as jau taip darau ...

QUOTE(knielita @ 2011 01 31, 00:20)
Nauja musu tema CIA

Babygrite, na taip, savikaina isauga tuomet, bet jei sau ar dovanai  ax.gif O siaip jei pardavimui tuomet siustis apsimoka manyciau  4u.gif

ZmoNa, et svajone, kad pietus ar vakariene uz 5 Lt, galetum paruost  smile.gif Bet zinoma jei vakariene 5 eurai, o saldainiu pakutis 3 tai nelabai ranka kyla pirkti toki  doh.gif  doh.gif

aciu uz temute 4u.gif

as niekada net nesvajojau kad turesiu toki geri ... kai uz 5 eu gali pagaminti vakariene ir dar is mesos biggrin.gif ir apskritai, kai pamenu gryzom atostogom i lt nuejom i parde ir palikom 100 lt ... ir su krepsiuku gryzom namo nieko nenusipirke biggrin.gif o cia uz 100 eu savaitei pilna vezima maisto prisiperkam doh.gif tai vyras sako mane apgavo patikrink ceki biggrin.gif atprato biggrin.gif.. nu bet cia ir taip visiem aisku kaip skiriasi situacija .. ir apie tai galima pletoti n temu biggrin.gif 4u.gif

ir dar pamirsau pagirti paskutini tavo darbeli 4u.gif nerealiai man patinka tokie dalykai.. tik niekaip nesugalvoju kaip pritvirtini lazdas prie vazono?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 31 sausio 2011 - 12:00
O man dar su saldainiais ne LT neaišku. O kokios kainos rafello, roche? Turėtų būt nebrangūs?
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 01 31, 12:58)
O man dar su saldainiais ne LT neaišku. O kokios kainos rafello, roche? Turėtų būt nebrangūs?

rafaelo nemegstu tai nzn net kiek kainuoja ... o ferero perku va tokius didesnius daznai akcija buna 5-6 eu... be akcijos gal apie 10 unsure.gif
user posted image
Atsakyti
ZmoNa, aš ta celofaninį, kurio viena pusė sidabrinė, o kita jau spalvota g.gif
na va, šiandien ir aš pameistravau, vaikai mokytojai neš
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti