Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

naujas darbelis saldainukai ant sampano butelio foto albumelyje
po tokiu graziu jusu darbu geda kelti savaji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 12 02, 16:18)

man tokia mintis buvo pasipuošti laiptine , gauti didele šaka ir apklijuoti saldainiais, bet itariu greitai neliktų, bet vaikams einant i darželį kas rytą juokinga butų,  o vyras turbūt manes nesuprastų ... na aš tokia megstu ka nors sugalvoti ir kai kam atrodo labai kvaila

niekada negalvok, kas ką pagalvos. Mintis tavo superinė ir įgyvendink būtinai. kad saldainių greitai neliks, tai faktas. bet kiek džiaugsmo apturėsi, o tai neapsakoma. Aš pernai vaikų mokyklai nešiau saldaininę eglę, nuvalgė vaikai, na ir kas mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka iskepiau ir as pirmaji blyna biggrin.gif
gavosi visai neblogai, tik susiduriau kaip ir jus su problema kad kiek befotografuociau tiek medelis jose atrodo kitaip biggrin.gif nu bet esme matosi 4u.gif

noriu patarimu ar reik slepti kota? ir puosti galva medzio? as kazkaip kaip minimaliste tai man nieko jau nebereik bet va mano ir vyro nuomone skiriasi smile.gif tai pamaniau pasiklausiu jusu 4u.gif

o kai prisiziuriu jusiu drbeliu tai tikrai nieko nesinori cia rodyti lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
O man super thumbup.gif .Isbaigtas, nieko netrūksta ax.gif

toks sakyciau... lengvai prabangus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krkade: 02 gruodžio 2010 - 17:40
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 02, 16:57)
na ka iskepiau ir as pirmaji blyna  biggrin.gif

man tai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
parodysiu ir as kaip darau tuos medelius, gal kam pravers ar kils kokiu minciu smile.gif
i vazoneli idedu akmenuku ir ipurskiu montavimo putu, o karta vaikstinedama po parduotuve pamaciau tuos vazonelius kur kapuose i zeme ismeigiami ir geles merkiamos, tai sugalvojau juos panaudoti eglutes gamybai ax.gif i juos irgi pripirskiau makroflekso ir kai sustingo uzmoviau ant koto smile.gif paskui nuemiau, ivarvinau kliju ir vel uzmoviau mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 02, 17:57)
na ka iskepiau ir as pirmaji blyna  biggrin.gif

Man ir nieko netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
dekui mergates uz nuomones ir pagyras 4u.gif pasitikesiu profem ir daugiau nieko nedesiu biggrin.gif

kokia gera ideja eglutes gamybai thumbup.gif niekaa nebuciau taip sumasciusi g.gif 4u.gif
Atsakyti
Super ačiū už idėją, nesusipratele mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zmirzlina @ 2010 12 02, 17:21)
niekada negalvok, kas ką pagalvos. Mintis tavo superinė ir įgyvendink būtinai. kad saldainių greitai neliks, tai faktas. bet kiek džiaugsmo apturėsi, o tai neapsakoma. Aš pernai vaikų mokyklai nešiau saldaininę eglę, nuvalgė vaikai, na ir kas mirksiukas.gif

pamenu kaip tortą, per Jūros šventę dovanojau vaiku namams , didžiulį neimanoma būtų buvę suvalgyti per metus laiko doh.gif aukėtojos nustėro, nes neisivaizdavo kad i masina vos tilpo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif saunuoles 4u.gif good.gif
Pasimaivysiu ka as vakas pagaminau mastau.gif
saldainiu lelyte
Atsakyti
super lėlytė atrodo. maciau kazkas iš mergaičių čia jau daro. klp bige taip pat pardavime mačiau tik kainų neižiūrejau...
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 12 02, 15:18)

QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 02, 16:57)

papasakokit jus cia klijavot ar su dantu krapstukais daret? nes as klijavau su klijais viena gala saldaines (Agnuona) bet jos gavosi nulepe kazkokios, o jusu stacios stovi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvelyteee @ 2010 12 02, 21:57)
Labai grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif  saunuoles 4u.gif good.gif
Pasimaivysiu ka as vakas pagaminau  mastau.gif
saldainiu lelyte

lelyteb rodo tik prisijungus prie fb 4u.gif ax.gif jei nori galiu padeti ikelti viesai ..
bet labai grazi super thumbup.gif
paziurejau daugiau tavo darbeliu blush2.gif nu bet tas vestuvinis sampas wub.gif wub.gif isimylejau ta buteli lotuliukas.gif
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 02, 22:47)
papasakokit jus cia klijavot ar su dantu krapstukais daret? nes as klijavau su klijais viena gala saldaines (Agnuona) bet jos gavosi nulepe kazkokios, o jusu stacios stovi  doh.gif

su klijais ... as pasiskaiciau kad merginos klijuoja per popieriuku susukima prie pat saldainio tai taip ir gaunasi 4u.gif nes jei uz tos uodegeles klijuoti tai jauciu kabotu kaip ir sakei, nulepe..
----
p.s. nepagalvokit kad kokia beraste esu, kartais parasau o klaidu milijonas doh.gif dukra kompo klaviatura patvarke tai puse knopkiu ner o kitos sunkiai spaudziasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 02 gruodžio 2010 - 22:04