Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(knielita @ 2011 01 30, 00:49)
ir kas pirktu? biggrin.gif Lietuviskose parduotuvytese maciau yra maiseliuose supakuotu saldainiu atveztu po 250 g. atrodo. Tikrai buvo pagrindiniu saldainiu, maciau Limerike, tad jei jau jame yra Dubline lietuviu parduotuvelese tikrai manyciau bus  g.gif
Vietiniu saldainiu tikrai yra skaniu, tik zinoma daug be popiereliu, dezutese, bet jei zmogus perka valgyti tie popiereliai jam esmes nesudaro, cia mums vienintelems jie reiksme turi  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai va kad cia skaniu yra ir nemazai ... tik be popiereliu .. o lietuviu pardese irgi buna saldainiu tik aisku pasirinkimas skurdokas ... tai ir verciuosi is to kas yra ...

darau lele su ferero rocher biggrin.gif ir skanus ir su popiereliais biggrin.gif

o del vertinimo tai jooo... buvo skelbimukas sitoj temelej kad nupirks saldainiu medeli uz 15 lt lyg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 01 30, 12:41)

o del vertinimo tai jooo... buvo skelbimukas sitoj temelej kad nupirks saldainiu  medeli uz 15 lt lyg biggrin.gif

apie ka ir kalbu lotuliukas.gif man kazkada skambino moteriske pasiklausinet kiek kainuoja mano darbai, as jai pasakiau, ji sako: as visada emiau pas viena mergaite po 20lt medelius,o jus tokiomis kainomis neturit? sakau saunu, ten ir toliau imkit biggrin.gif kartais tikrai lieku soke, bet aciu Dievui retai tokiu buna biggrin.gif
Atsakyti
ZmoNa, pasirinkimas ir pas mus kartais atrodo skurdokas doh.gif biggrin.gif O siaip grazus is jusu saldainiu gaunasi medziai, pasiriurim seile pavarvinam biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Revera @ 2011 01 30, 11:59)
apie ka ir kalbu  lotuliukas.gif man kazkada skambino moteriske pasiklausinet kiek kainuoja mano darbai, as jai pasakiau, ji sako: as visada emiau pas viena mergaite po 20lt medelius,o jus tokiomis kainomis neturit? sakau saunu, ten ir toliau imkit  biggrin.gif kartais tikrai lieku soke, bet aciu Dievui retai tokiu buna  biggrin.gif

Zmonems neatrodo jog saldainiu daug sueina, jog vazonelis, medziagos naudojasi. Pasako is 500 g. saldainiu ir primeta mazdaug kaina, uzmeta 5 lt. uz darba ir nori lotuliukas.gif O kad viskas papildomai kainuoja, net nepagalvoja.

Dar viena kompozicija, tikiuosi dabar jau kelis medelius padaryt biggrin.gif Medziagom apsirupinau, tik to laiko kad rast doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 30, 11:04)
tai mano svajone ir as ja tikrai ispildysiu, net stiliu parduotuvytes jau zinau happy.gif bet ne lietuvoj, nes lietuvoj neivertina tokiu dalyku, daug kas iesko pigiau ir neisivaizduoja, kad tai ranku darbas smile.gif

kas dėl tų svajonių, ta praeitą vasarą anglijoje, pradžioj turguje, paskui keletui parduotuvėlių susitariau saldainmed-ių paprekiaut..tai rezultatas nuvylė..
taip, doisi labai, klausinėja, stebesi, giria, vieną kitą nuperka, bet cia LT mažam miestelyje paklausa didesnė
saldainių bent UK, tikrai galima atrast, paieškot tik reikėjo, o apie paušimus, vazonėlius net nebešneku, svarinėje vien kiek, ir netgi pigiau nei LT išėjo...nemoku foto įkelt blush2.gif , parodyčiau, tų angliškų medelių, keleta foto dar kažkur turėjau..
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 01 30, 18:05)
kas dėl tų svajonių, ta praeitą vasarą anglijoje, pradžioj turguje, paskui keletui parduotuvėlių susitariau saldainmed-ių paprekiaut..tai rezultatas nuvylė..
taip, doisi labai, klausinėja, stebesi, giria, vieną kitą nuperka, bet cia LT mažam miestelyje paklausa didesnė
saldainių bent UK, tikrai galima atrast, paieškot tik reikėjo, o apie paušimus, vazonėlius net nebešneku, svarinėje vien kiek, ir netgi pigiau nei LT išėjo...nemoku foto įkelt blush2.gif , parodyčiau, tų angliškų medelių, keleta foto dar kažkur turėjau..

anglai snobai ir viskas tuom pasakyta biggrin.gif

per radikal.ru kelk, antra nuoroda po uzkrovimo kopink wink.gif
Atsakyti
pas mus i lietuviu parduotuve pries kaledas atveze saldainiu medeli,apziurejau ogi "Rutos" fabriko gamyba,kaina 30€ tai dar dabar stovi nieks neperka.
O del saldainiu lietuviu parduotuveje,tai labai jau brangiai iseina pirkt,nes maiselis kokiu 150-200gr kainuoja apie 2,50-3 €
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2011 01 30, 19:34)
pas mus i lietuviu parduotuve pries kaledas atveze saldainiu medeli,apziurejau ogi "Rutos" fabriko gamyba,kaina 30€ tai dar dabar stovi nieks neperka.
O del saldainiu lietuviu parduotuveje,tai labai jau brangiai iseina pirkt,nes maiselis kokiu 150-200gr kainuoja apie 2,50-3 €

bet gi pas jus kokie atlyginimai... jei imant vienas prie vieno taigi pigiai iseina smile.gif

o del medelio matyt zinau kuris cia bus, is irisiniu saldainiu matyt, nes maciau pati rutos firminej parduotuvej , tai kaina irgi kosmine - 80lt berods uz 700gr saldainiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif prisižiurejau visu jūsų gražumų thumbup.gif tikrai viskas gražų. 4u.gif tik man nesuprantančiai apie tą dalyką paaiškinkite kaip padaryti puokštę iš saldainių? ant šampano butelio supratau, kaip medelį padaryti irgi, o kaip puokštę padaryti. mat noriu pasveikinti draugą gimimo dienos progą, jis mnegsta labai saldainius. medeli jau gavo tai man lieka puokštė.
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 30, 19:58)
bet gi pas jus kokie atlyginimai... jei imant vienas prie vieno taigi pigiai iseina  smile.gif

o del medelio matyt zinau kuris cia bus, is irisiniu saldainiu matyt, nes maciau pati rutos firminej parduotuvej , tai kaina irgi kosmine - 80lt berods uz 700gr saldainiu lotuliukas.gif

Gal tokį aš irgi mačiau, nors mačiau tik vieną, bet taip baaaisiai buvo padaryta..., mūsų forume merginos pirmus medelius gražiau padaro, ir kaina kosminė buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2011 01 30, 21:05)
labas mergaites  4u.gif prisižiurejau visu jūsų gražumų  thumbup.gif  tikrai viskas gražų.  4u.gif  tik man nesuprantančiai apie tą dalyką paaiškinkite kaip padaryti puokštę iš saldainių? ant šampano butelio supratau, kaip medelį padaryti irgi, o kaip puokštę padaryti. mat noriu pasveikinti draugą gimimo dienos progą, jis mnegsta labai saldainius. medeli jau gavo tai man lieka puokštė.

user posted image
Šitą dariau ant tokio medinio skėtuko, floristinių prekių parduotuvese būna, labai greitai ir nesunkiai pasidarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 30 sausio 2011 - 19:33
QUOTE(Revera @ 2011 01 30, 18:10)
anglai snobai ir viskas tuom pasakyta  biggrin.gif

per radikal.ru kelk, antra nuoroda po uzkrovimo kopink wink.gif

zinok beveik sutinku..
siaip ten jie patys eme uzsisakinet, bet ne saldainiu, o ciulpinuku medzius..o svarbiausia, kad vaikams butu tas blynas, su gimtadieniu, menesedieniu ir tt. ,nes kaip supratau, tai jie sokoladiniu saldainiu vaikams kaip ir neduoda g.gif
na bandysiu ikelt nors ir nelabai ryskiu, tel fotkintu, keleta mamuko kuriniu, nes ir ja jau uzkreciau..
http://s003.radikal....8e0a7ce85b2.jpg
http://s015.radikal....1e010b3555a.jpg
http://s55.radikal.r...3287ed85922.jpg
http://s56.radikal.r...f168135b2bc.jpg
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 01 30, 21:44)
zinok beveik sutinku..
siaip ten jie patys eme uzsisakinet, bet ne saldainiu, o ciulpinuku medzius..o svarbiausia, kad vaikams butu tas blynas, su gimtadieniu, menesedieniu ir tt. ,nes kaip supratau, tai jie sokoladiniu saldainiu vaikams kaip ir neduoda g.gif
na bandysiu  ikelt nors ir nelabai ryskiu, tel fotkintu, keleta mamuko kuriniu, nes ir ja jau uzkreciau..

grazu 4u.gif
Atsakyti