Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 21, 12:57)
4u.gif  Gražūs medeliai, ko gero jau Valentinui ruošiesi, nes labai jau raudonai-rožiniai  mirksiukas.gif

dar ne biggrin.gif , bet jau sekantys tai bus Valentinui , cia pas naujagymes dvi mergaites ejau blush2.gif blush2.gif !!
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 01 21, 15:13)
dar ne  biggrin.gif , bet jau sekantys tai bus Valentinui , cia pas naujagymes dvi mergaites ejau  blush2.gif  blush2.gif !!

Niu fainiai sugalvotas tas batukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Man vieno medelio kotas kažko storas labai atrodo, per storas palei burbulą ax.gif 4u.gif
Bet čia tik mano nuomonė žiūrint į foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 sausio 2011 - 15:14
QUOTE(barbarux @ 2011 01 21, 16:13)
Niu fainiai sugalvotas tas batukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Man vieno medelio kotas kažko storas labai atrodo, per storas palei burbulą  ax.gif  4u.gif
Bet čia tik mano nuomonė žiūrint į foto  4u.gif

aha ir man g.gif bet seip viskas sauniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 sausio 2011 - 13:33
QUOTE(barbarux @ 2011 01 21, 14:13)
Niu fainiai sugalvotas tas batukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Man vieno medelio kotas kažko storas labai atrodo, per storas palei burbulą  ax.gif  4u.gif
Bet čia tik mano nuomonė žiūrint į foto  4u.gif

Pritariu biggrin.gif , man jis ir per ilgas , jau kaip padariau norejau ispjauti gabala ir suklijuoti , bet pamaniau kad viska sugadinsiu , tai taip ir palikau , ateiciai zinosiu jau mokesiu . blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 01 21, 16:16)
aha ir man  g.gif  bet seip viskas sauniai  4u.gif

Aciukas ,gerai kai geros mokytojos buvo 4u.gif 4u.gif
Aciu jums !!!!!
Stengsimes tobuleti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O aš toliau ruošiuosi Valentino dienai wub.gif Noriu pasirodyti naują darbą - saldainių puokštė Kabaretas flirt.gif Daug darbo buvo, bet verta manau blush2.gif

Laukiu komentarų smile.gif

user posted image

! 
Bet kokios komercinės, reklaminės žinutės ar nuorodos į komercinio pobūdžio internetines svetaines , albumus ir pan. - yra griežtai draudžiamos.

Pakartotinai radus panašius SM Forumo taisyklių pažeidimus, dalyviui (-iams) bus skirtas įspėjimas su nuobauda.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 sausio 2011 - 13:32
QUOTE(Revera @ 2011 01 23, 13:57)
O aš toliau ruošiuosi Valentino dienai  wub.gif Noriu pasirodyti naują darbą - saldainių puokštė Kabaretas  flirt.gif  Daug darbo buvo, bet verta manau  blush2.gif

Laukiu komentarų  smile.gif

O lialia wub.gif karšta pupytė lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 23, 14:33)
Tai jau taip  biggrin.gif

Revera, o kas tas baltas? Gal nelabai iziuriu as g.gif Plaukai aiskiai matosi, o va nuo korseto iki plauku nelabai ikertu blush2.gif Foto kalta, neaisku biggrin.gif

Ir dar patarimas, nedek foto su nuoroda i savo puslapi, antraip bus traktuojama kaip komercija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 01 23, 18:44)
Revera, o kas tas baltas? Gal nelabai iziuriu as  g.gif Plaukai aiskiai matosi, o va nuo korseto iki plauku nelabai ikertu  blush2.gif Foto kalta, neaisku  biggrin.gif

Ir dar patarimas, nedek foto su nuoroda i savo puslapi, antraip bus traktuojama kaip komercija   ax.gif

Idedu nuotrauku is arciau smile.gif Daziau visa bokala, ten balti dazai smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 23 sausio 2011 - 18:25
Waw !!!!! Aukstas pilotazas !!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 23, 19:16)
Idedu nuotrauku is arciau  smile.gif  Daziau visa bokala, ten balti dazai  smile.gif

user posted image
user posted image

Nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 23 sausio 2011 - 21:09
Revera, aaa, dabar aisku, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nes taip kai ikelei nesupratau kas prie ko biggrin.gif Super mintis, lenkiu galva uz ideja, tikrai graziai atrodo ir ciki dovana butu vyrui thumbup.gif thumbup.gif Jauciu patiktu biggrin.gif Gal pabandyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti