Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(Revera @ 2011 01 19, 20:38)
nu sakau niekad nesiunciau  biggrin.gif tai emiau ir sugalvojau kad taip galima lotuliukas.gif  dekui smile.gif

lotuliukas.gif

gal dar kas kokiu minciu turit Valentino dienai?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 19, 20:16)
Kas man gali papasakot kaip siunciat medelius per autobusu siuntas ?  4u.gif is tiesu gyvenime nieko nesiunciau per autobusus is nzn nuo ko pradeti  g.gif  eini tiesiai pas autobuso vairuotoja ir prasai idet? turbut kazkiek reikia sumoket? papasakokit kas nors  smile.gif

Revera, tik ipakuok gerai, nes buna ir pameto juos ten mirksiukas.gif

QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 19, 20:55)
lotuliukas.gif

gal dar kas kokiu minciu turit Valentino dienai??   bigsmile.gif

ir man idomu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 01 19, 22:02)
Revera, tik ipakuok gerai, nes buna ir pameto juos ten  mirksiukas.gif

siaubas blink.gif o kaip jus pakuojat?
Atsakyti
Suku i burbulini popieriu, tais vadinamais cipsais apipilu ax.gif Aisku vazoneliai kai moliniai tai labai saugot reikia, kad neskiltu. O siaip tokius darbelius zinoma kartais tenka siusti, bet geriau kuo reciau ax.gif Nes idesi i dezute, o vartyt varto, buna ir kelioniu metu duobiu, pakratymu. Juk nesa, deda greitai tuos siuntinius mirksiukas.gif Nelabai kas ir saugo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 19 sausio 2011 - 23:09
QUOTE(knielita @ 2011 01 20, 00:08)
Suku i burbulini popieriu, tais vadinamais cipsais apipilu  ax.gif Aisku vazoneliai kai moliniai tai labai saugot reikia, kad neskiltu. O siaip tokius darbelius zinoma kartais tenka siusti, bet geriau kuo reciau  ax.gif Nes idesi i dezute, o vartyt varto, buna ir kelioniu metu duobiu, pakratymu. Juk nesa, deda greitai tuos siuntinius  mirksiukas.gif Nelabai kas ir saugo  ax.gif

va del to as visad atsisakydavau siust, nes ziauriai nepatikima man atrodo g.gif o be to sakyciau ir brangu, nes pvz didelis medis tikrai ne 5kg sveria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 20, 18:02)
va del to as visad atsisakydavau siust, nes ziauriai nepatikima man atrodo  g.gif o be to sakyciau ir brangu, nes pvz didelis medis tikrai ne 5kg sveria  g.gif

Įkišiu trigrašį... blush2.gif Aš stoty prie autiko moteriškės tvarkingos paieškočiau, kuri važiuotų ten, kur reikia ir paprašyčiau, kad paglobotų. Niu 10 Lt turbūt tikrai pigiau būtų nei per siuntų tarnybą, o autobusas kai nuvažiuos į vietą, tam, kam skirta, turėtų atvažiuot ir pasiimti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 20 sausio 2011 - 17:07
QUOTE(barbarux @ 2011 01 20, 18:06)
Įkišiu trigrašį...  blush2.gif  Aš stoty prie autiko moteriškės tvarkingos paieškočiau, kuri važiuotų ten, kur reikia ir paprašyčiau, kad paglobotų. Niu 10 Lt turbūt tikrai pigiau būtų nei per siuntų tarnybą, o autobusas kai nuvažiuos į vietą, tam, kam skirta, turėtų atvažiuot ir pasiimti  4u.gif

kazkaip nemegeja as kistis i kitu zmoniu gyvenima, o veliau apkraut juos, jei tarkim imtu ir paveluotu, tas zmogelis, kuriam ir skirta buvo. Nepatogu kazkaip blush2.gif visada sakau, kad galite atvaziuoti tiesiai pas mane ir pasiimti ir kol kas visi rando buda kaip pasiimti, jei ne patys tai per draugus ar pazistamus. Vis gi cia ne koks papuosalas, kur galima ikist i voka ir issiust smile.gif Tiesiog idomu buvo suzinoti, kaip siusti tarkim reiktu ir ar tikrai apsimoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 01 20, 17:06)
Įkišiu trigrašį...  blush2.gif  Aš stoty prie autiko moteriškės tvarkingos paieškočiau, kuri važiuotų ten, kur reikia ir paprašyčiau, kad paglobotų. Niu 10 Lt turbūt tikrai pigiau būtų nei per siuntų tarnybą, o autobusas kai nuvažiuos į vietą, tam, kam skirta, turėtų atvažiuot ir pasiimti  4u.gif

Zinai, o jei ta moteryte labai skubes ir negales laukti arba daiktas patiks biggrin.gif biggrin.gif Vairuotojui patikimiau iduot, tas bent islipes nepasuks nezinomais keliais, bet dabar juos baudzia jei ima, buta pas mus ir is darbo po keliu kartu atleist grasina, nerizikuoja jie. O su bobulytem as neprasideciau, man kazkaip visai nepatikima atrodo ax.gif
As kelis kartus esu siuntus, bet graziai ipakuoti tikrai nepakuodavau, nes prigrusdavau ir laikrasciu ir cipsu ir burbulinio sociai, na bet nueidavo atrodo saugiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 01 20, 19:13)
Zinai, o jei ta moteryte labai skubes ir negales laukti arba daiktas patiks  biggrin.gif  biggrin.gif Vairuotojui patikimiau iduot, tas bent islipes nepasuks nezinomais keliais, bet dabar juos baudzia jei ima, buta pas mus ir is darbo po keliu kartu atleist grasina, nerizikuoja jie. O su bobulytem as neprasideciau, man kazkaip visai nepatikima atrodo  ax.gif
As kelis kartus esu siuntus, bet graziai ipakuoti tikrai nepakuodavau, nes prigrusdavau ir laikrasciu ir cipsu ir burbulinio sociai, na bet nueidavo atrodo saugiai  biggrin.gif

Na manau, jei žmogui tikrai reikia iš kažkur atsitarabanyti saldainių medį ir jis laiku neateis jo atsiimti ... blink.gif Jo, vairuotojai neims, bet iš siuntų skyriaus neaišku kokį jį jau atneš doh.gif Šiaip, tikrai, idealu draugai, pažįstami. Pagaliau, jei kažkas labai nori, gali paieškoti tarp savo pažįstamų iš jūsų krašto, ar ten važiuojančių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 20 sausio 2011 - 21:06
QUOTE(barbarux @ 2011 01 20, 20:33)
Pagaliau, jei kažkas labai nori, gali paieškoti savo tarp pažįstamų iš jūsų krašto, ar ten važiuojančių  4u.gif

drinks_cheers.gif daranciu medelius tikrai yra daaug..
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

cia mano pirmi bandymai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 01 21, 14:49)
cia mano pirmi bandymai  blush2.gif  blush2.gif

4u.gif Gražūs medeliai, ko gero jau Valentinui ruošiesi, nes labai jau raudonai-rožiniai mirksiukas.gif
Atsakyti