Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Pich, originalus medelis, graziai ziurisi, saunuole thumbup.gif thumbup.gif

Revera, grazu 4u.gif

Mano visai nevalentiniski medeliai biggrin.gif tiesiog pasiilgus vasaros esu biggrin.gif Valentinui turiu kelis planus, bet veliau... gal... biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už įvertinimą 4u.gif
Revera, niu kokia graži valentino puokštelė tiesiog thumbup.gif Knielita, medeliai super, labai patinka, kaip apdarai vazonėlius liuks atrodo.
Bangelia, akmenukus lipdžiau į plytelių klijus, kol dar nebuvo išdžiūvę. aš naudoju ne cementą, o kažkur skladuke radau plytelių klijų užsilikusių tai ir panaudojau į vazoną, laikosi liuks, sukietėja kaip cementas. 4u.gif Kažkada bandžiau klijuot akmenukus į išdžiūvusį pagrindą su karštais klijais, bet jie man atšokinėjo. o taip laikosi smile.gif
Atsakyti
sveikos, jūs jau gyvenate Valentinu, kaip greitai ir gražiai. O aš noriu parodyti, ką radau internete akims paganyti
Saldainių eglutė pagaminta Ukrainoje iš 13000 saldainių, 5 m aukščio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 01 18, 11:29)
sveikos, jūs jau gyvenate Valentinu, kaip greitai ir gražiai. O aš noriu parodyti, ką radau internete akims paganyti
Saldainių eglutė pagaminta Ukrainoje iš 13000 saldainių, 5 m aukščio

Vauuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
darbeliai visu superiniai 4u.gif ir vis ideju nauju prisiziuriu biggrin.gif

as irgi rodausi su jau ketvirtu blynu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
ZmoNa_ kaip visada subtilu 4u.gif patarimas ateiciai - kita karta, kai cementuosite kota, su koja ji truputi patiesinkit, nebus toks palinkes (na nebent cia tokia mintis blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 01 17, 18:32)
Mano visai nevalentiniski medeliai  biggrin.gif tiesiog pasiilgus vasaros esu  biggrin.gif  Valentinui turiu kelis planus, bet veliau... gal...  biggrin.gif

kaip tu tuos vazoniukus apsuki tuo blizganciu ? g.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 01 18, 14:21)
as irgi rodausi su jau ketvirtu blynu  biggrin.gif

man tai gal biski burbulas per mazas.. g.gif arba kotas per ilgas g.gif
ir tavo taip paciai apsukta tas vazonukas? kaip jus ten taip graziai suklostot ? g.gif
ir ka ten dar prie tos gelytes dejai,, na kuo paslepiai cementa ar kazka i ka lipdei saka?
Atsakyti
Pich, aciu wub.gif wub.gif

Bangelia, As tiesiog priklijuoju prie vazonelio, nors yra ir kitas budas, aptraukti ir krastus sukisti i vazonelio vidu o tada uzpilti cemento, bet man sitaip patogiau, maziau issiterliojimu buna, nes cementuojant buna apsitasko netycia ar dar kas doh.gif doh.gif

ZmoNa, grazu, tikrai, tik vos per ilgas stiebas arba burbuliukas vos didesnis turetu buti. O siaip grazu 4u.gif Kotuka dazei?
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 18, 18:20)
ZmoNa_ kaip visada subtilu  4u.gif  patarimas ateiciai - kita karta, kai cementuosite kota, su koja ji truputi patiesinkit, nebus toks palinkes (na nebent cia tokia mintis  blush2.gif  )

jo zinau doh.gif ir buvau patiesinus ale kazkaip nulinko per nakti doh.gif

QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 18, 18:32)
kaip tu tuos vazoniukus apsuki tuo blizganciu ?  g.gif
man tai gal biski burbulas per mazas..  g.gif arba kotas per ilgas  g.gif
ir tavo taip paciai apsukta tas vazonukas? kaip jus ten taip graziai suklostot ?  g.gif
ir ka ten dar prie tos gelytes dejai,, na kuo paslepiai cementa ar kazka i ka lipdei saka?

nu imi ir klostuoji ... dedi i popieriaus viduri vazona ir klostuoji popieriu aplink smile.gif

kotas per ilgas doh.gif ale kad neturejau su kuo patrumpinti nu irankiu neturiu ... ir tep su peiliu teko biski apdailinti doh.gif

ant cemento dejau filca ...

kas cia dar klause g.gif kota tai padaziau guasu ir tokiais biski blizgiais dazais kad deretu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas man gali papasakot kaip siunciat medelius per autobusu siuntas ? 4u.gif is tiesu gyvenime nieko nesiunciau per autobusus is nzn nuo ko pradeti g.gif eini tiesiai pas autobuso vairuotoja ir prasai idet? turbut kazkiek reikia sumoket? papasakokit kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 19, 20:16)
Kas man gali papasakot kaip siunciat medelius per autobusu siuntas ?  4u.gif is tiesu gyvenime nieko nesiunciau per autobusus is nzn nuo ko pradeti  g.gif eini tiesiai pas autobuso vairuotoja ir prasai idet? turbut kazkiek reikia sumoket? papasakokit kas nors  smile.gif

nu nea lotuliukas.gif
yra siuntu skyrius ten ir atnesi supakuota, arba ten yra deziu nusipirkt, ar i ka nori ideti, uzlipdai, duoda lapeli uzrasai ir susimoki smile.gif www.kautra.lt as per cia ziuriu kainas http://www.siuntosau...tuvoje-ikainiai
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 19, 21:34)
nu nea  lotuliukas.gif 
yra siuntu skyrius ten ir atnesi supakuota, arba ten yra deziu nusipirkt, ar i ka nori ideti, uzlipdai, duoda lapeli uzrasai ir susimoki  smile.gif  www.kautra.lt  as per cia ziuriu kainas http://www.siuntosau...tuvoje-ikainiai

nu sakau niekad nesiunciau biggrin.gif tai emiau ir sugalvojau kad taip galima lotuliukas.gif dekui smile.gif
Atsakyti