Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 20:31)
4u.gif Labai mielas medelis, o aš pasirodysiu su laikrodžiu ax.gif
user posted image user posted image

labai puikus laikrodukas, toks siltas, ryskus ir saldus....
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 15, 23:25)
laikroduko skaiciukai ir rodykle is karoliuku ane?  g.gif 

nu kokia fainos man tos vynuoges  wub.gif  thumbup.gif  gal galima det didesnes foto, kad labiau butu galima apziureti? cia visoms...

dekui smile.gif
vynuoge
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 15, 22:02)
Sios dienos darbai  smile.gif
Dar viena vynuoge, tik si karta kitokiu principu daryta, jei pamenat pirma  smile.gif
ir puokstele  smile.gif

Labai graži vynuogė, thumbup.gif vis žadu ir aš prie jos prisėsti, tik reikia kad kokia proga pasitaikytų
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 15, 23:25)
laikroduko skaiciukai ir rodykle is karoliuku ane?  g.gif 

taip, iš karoliukų

QUOTE(knielita @ 2011 01 16, 00:26)
Ikeliu ir saviski siandien pabaigta darbeli parodyti  ax.gif

Man labai patinka taip tavo papuošti buteliai. 4u.gif Kaip sutvirtini šakutes, čia lyg varžtelius įžiūriu ax.gif
QUOTE(krvaida @ 2011 01 16, 01:05)
labai puikus laikrodukas, toks siltas, ryskus ir saldus....

ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 16, 15:05)

Man labai patinka taip tavo papuošti buteliai.  4u.gif Kaip sutvirtini šakutes, čia lyg varžtelius įžiūriu  ax.gif

Aciu 4u.gif
Ten karoliukas priklijuotas biggrin.gif Atrodo kaip varztelis. Nors sisyk tikrai su varzteliu tvirtintas, kitais atvejais sutvirtindavau su vielute tiesiog ax.gif
Atsakyti
Ačiū pirmaargenta 4u.gif
Laukiam vynuogyčių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 16 sausio 2011 - 19:23
Sveikutes, mergaitės, 4u.gif
Kiek nuostabių darbelių spėjot prigaminti thumbup.gif Knielita, tavo butelaičio krepšelis su saldainiais, kaip visada, nuostabus thumbup.gif pirmaargenta, šaunus laikrodukas thumbup.gif Šaunuolės, mergaitės visos 4u.gif Pasirodau ir aš su savo
medeliu smile.gif
http://i791.photobuc...icture03227.jpg
http://i791.photobuc...icture03225.jpg
Atsakyti
koks fainas thumbup.gif tu tuos akmenukus tiesiog isdeliojai ant betono ir viskas? ar ten kazkas kito pilka?
Atsakyti
pich - smagu, kad atsiranda, kas darytų gėlytes iš popieriaus. Prisipažinsiu šiek tiek pritingiu žaisti blush2.gif

O as šiandien pradėjau ruoštis Valentino dienai wub.gif
Padariau puokštytę širdelės formos, artimiausiu metu darysiu valentinišką medelį, ir savo mylimiausiajam kai ką sumasčiau wub.gif , tik nesakysiu ką, nes dar sumąstys kažkokiu stebuklingu būdu atsirasti šiame forume biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
grazi puokste thumbup.gif o karkasas cia pirktas arpati darei? g.gif prasom i AZ ka mylimiausiam sumislinai, gal ir man kils minciu kokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 17, 19:11)
grazi puokste  thumbup.gif  o karkasas cia pirktas arpati darei?  g.gif  prasom i AZ ka mylimiausiam sumislinai, gal ir man kils minciu kokiu  lotuliukas.gif

tuoj biggrin.gif bet cia ne bet kas supras biggrin.gif o karkasas pirktas, nusipirkau dar rudeni per ispardavimus zalioj stotelej, tai paskutinius pagriebiau uz juokingus 50 centu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 17, 18:14)
tuoj  biggrin.gif bet cia ne bet kas supras  biggrin.gif  o karkasas pirktas, nusipirkau dar rudeni per ispardavimus zalioj stotelej, tai paskutinius pagriebiau uz juokingus 50 centu lotuliukas.gif

geras bigsmile.gif as cia kada maximoj rafijos uz 0.29 pasiemiau ir kalediniu juosteliu, nu tokios su zvaigzdutem uz 0.49 lyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 17, 19:24)
geras  bigsmile.gif  as cia kada maximoj rafijos uz 0.29 pasiemiau ir kalediniu juosteliu, nu tokios su zvaigzdutem  uz 0.49 lyk  thumbup.gif

super biggrin.gif as tai vis pro savo etatines parduotuves karts nuo karto pralekiu ir kazka nusidziaunu papigiai lotuliukas.gif
Atsakyti