Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(vaida009 @ 2011 01 12, 14:18)
O ką būtų galima berniukui padaryt? Negi mašiną saldainiais aplipint? Bet kaip? g.gif

Aš berniukams dažniausiai darau taip: tada ir mašina sveika ir saldainiai įvairaus skonio naudojami:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 12 sausio 2011 - 14:16
QUOTE(barbarux @ 2011 01 12, 14:06)
Jei saldainius į mašinos kuzavą bersite, oazės nereikia, ji reikalinga kai norite į ją susmaigstyti arba prie jos priklijuoti saldainius, arba kažko nesupratau  ax.gif  4u.gif

user posted image
Nu va tokiu principu į gilesnį kuzavą sudėt saldainius. Ar čia jie kažkaip klijuoti? Foto pasiskolinau neatsiklausus blush2.gif Gal savininkė labai nepyks. Ir dar pas radau
wub.gif wub.gif wub.gif Labai gražu. Tik aš taip prašmatniai nesugėčiau padaryt schmoll.gif

! 
Per didelio formato nuotrauka pašalinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 15 sausio 2011 - 19:13
Aš kai darau "barbę" jos niekada neišrengiu, o tiesiog padarau iš polisterolo "sijono" formą (10cm. turi būti polisterolas), į jį įtaisau ten lėlę su visais drabužėliais ir batukus net idedu, apsuku folija, na o tada labai lengva klijuoti saldainius ir visus kitus papuošimus. Man kažkaip atrodo kad suvalgiusi saldainius mergytė rastų lėlę aprengtą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 12 sausio 2011 - 18:59
Gal galit kas nors pafotkint ir parodyt vaizdziai, kaip darot ta sijona is polisterolio ir kaip ten viskas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 01 12, 21:20)
Gal galit kas nors pafotkint ir parodyt vaizdziai, kaip darot ta sijona is polisterolio ir kaip ten viskas atrodo?

Kai darysiu būtinai pafotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Medelis
user posted image
Atsakyti
Bangelia... grazu, tik jus man taip kazkada ir neatsaket ar galima po to panaudoti šį arbatinuka? smile.gif

O mano sesija baigta, siandien jau kibau i saldainius clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2011 01 15, 16:12)
Bangelia... grazu, tik jus man taip kazkada ir neatsaket ar galima po to panaudoti šį arbatinuka? smile.gif

O mano sesija baigta, siandien jau kibau i saldainius  clap.gif

oj kaip as cia praleidau blush2.gif nu ka zinau ar veliau galima panaudot.. jei iskrapstysit betona tai prasom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 01 14, 19:18)

4u.gif Labai mielas medelis, o aš pasirodysiu su laikrodžiu ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 15 sausio 2011 - 19:32
Tada gaila, kad neimanoma panaudot g.gif

Sios dienos darbai smile.gif
Dar viena vynuoge, tik si karta kitokiu principu daryta, jei pamenat pirma smile.gif
user posted image
ir puokstele smile.gif
user posted image
Atsakyti
laikroduko skaiciukai ir rodykle is karoliuku ane? g.gif

nu kokia fainos man tos vynuoges wub.gif thumbup.gif gal galima det didesnes foto, kad labiau butu galima apziureti? cia visoms...
Atsakyti
Nuostabus visu darbai wub.gif wub.gif

Ikeliu ir saviski siandien pabaigta darbeli parodyti ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 15 sausio 2011 - 23:28