Atejau pasirodyti savo medeli gelyte , bet pamacius jusu grozybes jau praejo noras . bet rodausi , pirmas mano darbas su kliju sautuva labai patogu , taip , kad azartas dabar tik dideja
Kokie gražūs medeliai
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 01, 14:51)
ispudingas bet galetu buti tie burbulai ivairiu dydziu, man atrodo
lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu?
lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu?
Medelis skirtas dovanai ir itariu proga nemaza, ir iskeliaus i uzsieni. Jis turejo buti ypac didelis, saldainiu burbulai vienodo dydzio ir is skirtingu saldainiu. Tai nera mano ideja, taciau esu labai dekinga uz galimybe pagaminti toki medi, nes vieno burbuliuko medeliai pabodo ir norejosi kazko tokio didelio pabandyti ko dar nesu darius. Mano didziausi medeliai buvo 3 burbuliuku tik. O cia nauja galimybe Na tikiuosi medelis patiks. Tiesa, tema buvo ziema, Kaledos.Bet daugiau ryskinti medelio nebenoreau, skirtingi saldainiu burbulai jau pakankamai inese spalvu, tad papuosimus dejau vienos spalvos, nors gal jus patarsite dar ka nors
Sea, miela gelyte Viskas taip skoningai sudeliota, noreciau ir as tokia gauti
QUOTE(knielita @ 2010 12 01, 16:55)
Medelis skirtas dovanai ir itariu proga nemaza, ir iskeliaus i uzsieni. Jis turejo buti ypac didelis, saldainiu burbulai vienodo dydzio ir is skirtingu saldainiu. Tai nera mano ideja, taciau esu labai dekinga uz galimybe pagaminti toki medi, nes vieno burbuliuko medeliai pabodo ir norejosi kazko tokio didelio pabandyti ko dar nesu darius. Mano didziausi medeliai buvo 3 burbuliuku tik. O cia nauja galimybe Na tikiuosi medelis patiks. Tiesa, tema buvo ziema, Kaledos.Bet daugiau ryskinti medelio nebenoreau, skirtingi saldainiu burbulai jau pakankamai inese spalvu, tad papuosimus dejau vienos spalvos, nors gal jus patarsite dar ka nors
tikrai ispudinga tik nelabai isivaizduoju kaip tokio dydzio medi veza i uzsieni??? As turiu laiva padaryti, irgi keliaus i uzsieni lektuvu, bet irgi nelabai isivaizduoju kaip tokius gabaritus galima transportuot
QUOTE(Revera @ 2010 12 01, 17:08)
tikrai ispudinga tik nelabai isivaizduoju kaip tokio dydzio medi veza i uzsieni??? As turiu laiva padaryti, irgi keliaus i uzsieni lektuvu, bet irgi nelabai isivaizduoju kaip tokius gabaritus galima transportuot
Sis masina vaziuos, tad lengviau Bet va pati turiu nuskraidinti pora medeliu i Londona tai galva suku kaip. Matyt kaip rankini bagaza imsiu Bet laivo negabenciau, man per sunku butu toki issaugot Nors gal gerai supakavus
QUOTE(knielita @ 2010 12 01, 18:32)
Sis masina vaziuos, tad lengviau Bet va pati turiu nuskraidinti pora medeliu i Londona tai galva suku kaip. Matyt kaip rankini bagaza imsiu Bet laivo negabenciau, man per sunku butu toki issaugot Nors gal gerai supakavus
Aisku jei medeliai nedideli, tai as i bagaza deciau, o jau kaip su dideliais, tai irgi neisivaizduoju
na as patariau vezti laiva rankiniam kaip nors, o vynuoges (mart irgi uzsakytos prie laivo) jau i bagaza... Bet visiskai neisivaizduoju kaip ji vesis tam rankiniam
QUOTE(Revera @ 2010 12 01, 17:36)
Aisku jei medeliai nedideli, tai as i bagaza deciau, o jau kaip su dideliais, tai irgi neisivaizduoju
na as patariau vezti laiva rankiniam kaip nors, o vynuoges (mart irgi uzsakytos prie laivo) jau i bagaza... Bet visiskai neisivaizduoju kaip ji vesis tam rankiniam
Tai medelius galima zinoma, bet kai meto tuos bagazus baisu kad nesudauzytu Pamenu dariau vezimui du lektuvu tai eme i rankini bagazu abu medelius, graziai tilpo lagamine, taikiau kad dydis tiktu O laiva nezinau, nebent aukot rankini ir nestis viena jo dezute Nebent kitose oro linijuose leidzia turet du vnt. rankinio bagazo, nes skrendant su Ryanair liepia i viena talpint. Mums skrendant moteris ismete visa sakoti dideli dideli, nes netilpo i lagamina, o kitaip nepraleido
QUOTE(knielita @ 2010 12 01, 18:50)
Tai medelius galima zinoma, bet kai meto tuos pagazus baisu kad nesudauzytu Pamenu dariau vezimui du lektuvu tai eme i rankini bagazu abu medelius, graziai tilpo lagamine, taikiau kad dydis tiktu O laiva nezinau, nebent aukot rankini ir nestis viena jo dezute Nebent kitose oro linijuose leidzia turet du vnt. rankinio bagazo, nes skrendant su Ryanair liepia i viena talpint. Mums skrendant moteris ismete visa sakoti dideli dideli, nes netilpo i lagamina, o kitaip nepraleido
siaubeli nu gal kaip nors
knielita tavo medelis man primena bonsą, labai gražu
QUOTE(Neili @ 2010 12 01, 20:36)
knielita tavo medelis man primena bonsą, labai gražu
Panasumu yra, tik va bonsa norejau daryt toki kaip pusi palinkusi ir maza ir dabar dar svajoju tik sudeliot mintis ir galimybes ir jas suderint reikia. O sis savo ugiu toks labai jau didelis bonsas gavos
Dar viena Kaledine eglute
Laba
Tema tokia grazi Žiema Žiemužė o aš ateisiu su Raudona Aguona , nors jau kelinta vakara kūirba mintis sukurti kažka žiemos tema ...
Jūsų teismui
loreta72, graziai atrodo šampano butelys
knielita, NEREALIAI , šaka fantastiška.
man tokia mintis buvo pasipuošti laiptine , gauti didele šaka ir apklijuoti saldainiais, bet itariu greitai neliktų, bet vaikams einant i darželį kas rytą juokinga butų, o vyras turbūt manes nesuprastų ... na aš tokia megstu ka nors sugalvoti ir kai kam atrodo labai kvaila
Papildyta:
MERGINOS kur gauti tokias ROGUTES saldainių, kur yrta pirkti? ar brangios?, padaryčiau saldžias dovanas draugams, kalėdoms.
Pernai jau dovanojau butelius vyno su kompanijos nuotrauka.
ačiū
Tema tokia grazi Žiema Žiemužė o aš ateisiu su Raudona Aguona , nors jau kelinta vakara kūirba mintis sukurti kažka žiemos tema ...
Jūsų teismui
loreta72, graziai atrodo šampano butelys
knielita, NEREALIAI , šaka fantastiška.
man tokia mintis buvo pasipuošti laiptine , gauti didele šaka ir apklijuoti saldainiais, bet itariu greitai neliktų, bet vaikams einant i darželį kas rytą juokinga butų, o vyras turbūt manes nesuprastų ... na aš tokia megstu ka nors sugalvoti ir kai kam atrodo labai kvaila
Papildyta:
MERGINOS kur gauti tokias ROGUTES saldainių, kur yrta pirkti? ar brangios?, padaryčiau saldžias dovanas draugams, kalėdoms.
Pernai jau dovanojau butelius vyno su kompanijos nuotrauka.
ačiū
Natur, vasara pakvipo, aguonu pieva, ech...
Tiesa, sakos pas mane buvo dvi, vienos tokios taip greitai neradau
Tiesa, sakos pas mane buvo dvi, vienos tokios taip greitai neradau