na pasirodysiu ir aš savo darbelius
QUOTE(Saga 28 @ 2011 01 11, 00:04)
Sveikutės, užsukau į Jūsų labai gražių darbų dirbtuvėlę. Gražu... labai... viskas
Na o mano eglutė štai tokia ...
Na o mano eglutė štai tokia ...
Labai gražu, labai įdomu, kaip tokią padaryt
gal suklijuota saldainių eilė, ant saldainių ausikių dėti girliandą, virš girliandos vėl saldainių eilė ir taip toliau į viršų?
QUOTE(barbarux @ 2011 01 11, 14:33)
Labai gražu, labai įdomu, kaip tokią padaryt
gal suklijuota saldainių eilė, ant saldainių ausikių dėti girliandą, virš girliandos vėl saldainių eilė ir taip toliau į viršų?
ačiū. na saldainiai klijuojami pradedant nuo eglutės apačios, priklijuojant saldainio "ausikę' ir taip eilėmis iki pat viršaus, o jau kai visa eglė padaryta tada uždedami karoliukai.
na ir "barbe" daraiau panašiu principu
QUOTE(barbarux @ 2010 12 09, 19:22)
Galvoju O kas sulūžo? Kotas? ar galva perlūžo perpus?
Kažkada prašiau pagalbos ir pamiršau Štai kas nutiko mūsų medeliui
Ar įmanoma jį pataisyti?
QUOTE(genovaite @ 2010 12 28, 12:55)
Taigi labai paprastai - paimu barbę , išrengiu, apvynioju žurnalo lapais kojas ( tiksliau padarau sijoną) sijoną darau iš žurnalo lapų ir lipnios juostos. ant viršaus dar uždedu folijos, kad nesimatytų žurnalo lapų. Tada klijuoju saldainius, į tarpus klijuoju organzą. Na ir belieka aprengti barbę. Tada karštais klijais klijuoju barbės aprėdus iš organzos. štai ir viskas
Kažkaip čia man sudėtingai skamba. Tai tą barbę į ką nors įstatyt reikia ar kaip? Kaip ji stačia laikosi? O jei ant kokios barbės suknelės prilipint tuos saldainius ir organzą ar tiulį? Šiaip nereali idėja . Reikės bandyt krikštadukrai krikštynų proga padaryt. O ką būtų galima berniukui padaryt? Negi mašiną saldainiais aplipint? Bet kaip?
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 12, 14:18)
Kažkada prašiau pagalbos ir pamiršau
Kažkaip čia man sudėtingai skamba. Tai tą barbę į ką nors įstatyt reikia ar kaip? Kaip ji stačia laikosi? O jei ant kokios barbės suknelės prilipint tuos saldainius ir organzą ar tiulį? Šiaip nereali idėja . Reikės bandyt krikštadukrai krikštynų proga padaryt. O ką būtų galima berniukui padaryt? Negi mašiną saldainiais aplipint? Bet kaip?
O berniukui mašinos detales daromos iš putplasčio, jas suklijuoji ir tada apklijuoji saldainiais, nes tikrą mašiną sugadinsi klijais ir vaikas negalės ja žaisti
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 12, 14:18)
Kažkada prašiau pagalbos ir pamiršau Štai kas nutiko mūsų medeliui
Ar įmanoma jį pataisyti?
Ar įmanoma jį pataisyti?
Chmmm , yra keli variantai... Pirmas. Imate karštus klijus ir priklijuojate trūkstamus saldainius pati (kažkas žalias išlindęs, gal oazė? tada reikia ją irgi folija pridengt ir priklijuot).
Antras variantas - susirandate dyyyydelę gėlę ir uždedate ant plikos vietos, gaunasi kaip dekoras
Trečias - nuimate likusius saldainius ir skaniai suvalgote
Lėlę galima ne tik apvynioti žurnalo lapais, galima įstatyti į įšpjautą apvaliai putoplastą, esu mačiusi MK kaip įstatoma į 0,5 l plastmasinį buteliuką, nupjovus jo apačią ir siaurą galą,čia priklauso nuo to, ką turite ir kaip jums patogiau bus klijuoti saldainius
Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 12, 14:25)
O berniukui mašinos detales daromos iš putplasčio, jas suklijuoji ir tada apklijuoji saldainiais, nes tikrą mašiną sugadinsi klijais ir vaikas negalės ja žaisti
O jei apvyniot prieš klijuojant maistine plėvele? Sutrauktų? Bandėt kas nors? Tada dar variantas folija apklijuot ir ant jos saldainius, nes apklijuoti reikia tik šonus ir viršų, langai lieka, neklijuojami
QUOTE(barbarux @ 2011 01 12, 13:27)
kažkas žalias išlindęs, gal oazė
Taip oazė.
Šitas variantas dukrai labai patinka
O sudėtinga su tais karštais klijuot? Dar neteko jų naudot. Ir ką dar galima su jais klijuot? Gi nepirksiu pistoleto vien dėl to medelio.
Na mašinytę tai galvoju kokią su kuzavu, t.y. sunkvežimį. Ir tam kuzave tų saldainių prilipint. Čia panašiai kaip rogėse kažkas darė įsivaizduoju. Bet tai gal oazės reiktų biški įdėt? Ir nesugalvoju kuom papuošt.
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 12, 14:46)
Taip oazė.
O sudėtinga su tais karštais klijuot? Dar neteko jų naudot. Ir ką dar galima su jais klijuot? Gi nepirksiu pistoleto vien dėl to medelio.
Na mašinytę tai galvoju kokią su kuzavu, t.y. sunkvežimį. Ir tam kuzave tų saldainių prilipint. Čia panašiai kaip rogėse kažkas darė įsivaizduoju. Bet tai gal oazės reiktų biški įdėt? Ir nesugalvoju kuom papuošt.
Klijuoti karštais klijais nesudėtinga , tik pirkti tikrai neverta, jei ateityje neplanuojate nieko daryti su juo, gal pasiskolinti? Patiks - nusipirksite, su juo ne tik saldainius klijuot galima
Jei saldainius į mašinos kuzavą bersite, oazės nereikia, ji reikalinga kai norite į ją susmaigstyti arba prie jos priklijuoti saldainius, arba kažko nesupratau