Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Smagu matyti naujus zmones smile.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Kaip greitai baigėsi eglutės unsure.gif bet tradiciniai medeliai irgi labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 07, 19:14)
Kaip greitai baigėsi eglutės  unsure.gif bet tradiciniai medeliai irgi labai gražūs  thumbup.gif

Aš dariau dar vieną eglutę blush2.gif , tik nežinau ar tai, kad saldainiai vazonėlyje, leidžia ją vadinti saldainių eglute g.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 01 07, 20:47)
Aš dariau dar vieną eglutę blush2.gif , tik nežinau ar tai, kad saldainiai vazonėlyje, leidžia ją vadinti saldainių eglute g.gif  bigsmile.gif

Iskilo toks klausimelis: eglutes sijonas darytas is krepinio popieriaus, bet jis atrodo toks tvirtas ir storas, as turiu namie krepini popieriu, bet jis plonas ir skystas, bandziau daryti rozes ziedlapius tai neina krasto uzlenkti, tai kur galima gauti to storesnio gal zinot? O egle tokia jau ziemiska ziemiska kaip siuo metu miskuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 sausio 2011 - 23:02
QUOTE(krvaida @ 2011 01 08, 01:51)
Iskilo toks klausimelis: eglutes sijonas darytas is krepinio popieriaus, bet jis atrodo toks tvirtas ir storas, as turiu namie krepini popieriu, bet jis plonas ir skystas, bandziau daryti rozes ziedlapius tai neina krasto uzlenkti, tai kur galima gauti to storesnio gal zinot? O egle tokia jau ziemiska ziemiska kaip siuo metu miskuose thumbup.gif

Čia standus krepinis popierius, jo būna parduotuvėse, kur prekiauja gėlių puokštėms daryti reikalingoms priemonėms - prie sezalio, įv.medžiagų ir tinkliukų 4u.gif Jis ne tik standus, bet ir tamplus, išsitempia gal trigubai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 08 sausio 2011 - 10:13
Rimi buna krepinio.. tik reikia uztaikyt smile.gif nerealus dalykas, dabar kitokio net neperku
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 07, 22:10)
nerealu wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

aciukas smile.gif seip kambaryje kuriame medelis stovi kvapas nepakartojamas
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 07, 22:10)
nerealu wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

bigsmile.gif fantastika
Atsakyti
Sweikutes,

noriu ir as pasidalinti savo kaledinem padarytom dovanelem,brolio drauge buvo suzvaeta ranku darbo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Skujiene - puikus darbeliai thumbup.gif smagu, kai artimieji ivertina tavo triusa ir paskatina toliau kurti wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, užsukau į Jūsų labai gražių darbų dirbtuvėlę. Gražu... labai... viskas
Na o mano eglutė štai tokia ... smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 01 11, 00:04)
Sveikutės, užsukau į Jūsų labai gražių darbų dirbtuvėlę. Gražu... labai... viskas
Na o mano eglutė štai tokia ...  smile.gif
user posted image

Labai orginali eglutė, jei neklystu saldainiai gulsčiai suklijuoti?
Atsakyti