Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(Agnutytea @ 2010 12 28, 21:50)
Na pasirodysiu ir aš savo šiandienos darbelius  4u.gif

Oho. pirmo medelio labai kotas įdomus smile.gif kur tokius galima gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 12 28, 23:03)
Oho. pirmo medelio labai kotas įdomus  smile.gif  kur tokius  galima gauti?  smile.gif

Čia vasarą iš kaimo parsivežiau sausmedžio šakelių, jos išdžiuvo ir tris į krūvą sudėjus gavosi toks koteliukas smile.gif Gal tokių šakelių ir pirkt kažkur yra, bet man tai jų teta parūpina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2010 12 28, 22:05)
Čia vasarą iš kaimo parsivežiau sausmedžio šakelių, jos išdžiuvo ir tris į krūvą sudėjus gavosi toks koteliukas  smile.gif  Gal tokių šakelių ir pirkt kažkur yra, bet man tai jų teta parūpina  lotuliukas.gif

Tau gerai , kad taip man kas parūpintų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 12 28, 23:16)
Tau gerai , kad taip man kas parūpintų  biggrin.gif  blush2.gif

Galėčiau parūpint, bet tik vasarą, nes žiemą to medelio laužyt nepavyktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2010 12 28, 22:29)
Galėčiau parūpint, bet tik vasarą, nes žiemą to medelio laužyt nepavyktų  ax.gif

Tik nepamiršk, kad prisižadėjai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar trys kalėdinės mašinėlės tik iš visų kampų ax.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
dar kelios tų pačių mašinyčių nuotraukėlės

user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 28 gruodžio 2010 - 23:12
Genovaite kokie puikūs šedevrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 12 28, 23:39)
Labai daug informacijos ankstesnėse temose . Yra net pamokėlės sukeltos , bet aišku reiks perversti senas temas , o jos nurodytos pirmame šios temos puslapyje ax.gif

Nuoširdžiai dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip įkvėpimas mane šiom dienom pagavo, tai rodausi ką šiandien nuveikiau smile.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Agnutytea - prasom nesupykti, bet plastikiniai vazoneliai tikrai ne kas... reiktu ieskoti alternatyvu ir dar su dekoracijomis padirbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnutytea
Labai fainas vazoniukas su besmegeniu ax.gif ir medeliukai labai fainai žiūrisi 4u.gif Ovazonėlius galima kaip nors paslėpti - žodžiu dekoruoti ir viskas čiki piki bus smile.gif
Atsakyti
na man toli iki jūsų profesionalumo ir kruopštumo, bet parodysiu, kas išėjo... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti