Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

genovaite, nuostabu 4u.gif šitiek dovanėlių thumbup.gif ir visos tokios gražios.
Atsakyti
Genovaitę kalėdinės dovanėlės super, super, super...
Sakyk o tuos skritulius kaip sutvirtinai (tarp jų kažkas įdėta, ant to kažko suklijuoti saldainiai)?
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 28, 13:58)
Genovaitę kalėdinės dovanėlės super, super, super...
Sakyk o tuos skritulius kaip sutvirtinai (tarp jų kažkas įdėta, ant to kažko suklijuoti saldainiai)?

Tu čia apie laikrodį?
Jei taip tai paaiškinu- išsipjaunu skritulį iš putų polistirolio 5 cm storio, jei tokio neturiu tai inka ir plonesnis ( 2 cm) tada juos tarpusavyje suklijuoju karštais klijais ax.gif ant viršaus klijuoju popierių ( krepinį) u iš šonų klijuoju saldainius smile.gif
Atsakyti
Genovaite, labai grazu thumbup.gif Man tik toks kvailas klausimas blush2.gif pinigelius tvirtinai su dvipusia lipnia juosta?
Atsakyti
labai gražių darbelių jūs čia pridarę aš ir neseniai dariau Kalėdinį medelį dovanų.

http://www.facebook.com/home.php#!/pho...100000552080054 Čia rasite mano medelio foto, be to dar ir kitų darbelių foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nernaliukas: 28 gruodžio 2010 - 18:07
QUOTE(knielita @ 2010 12 28, 15:33)
Genovaite, labai grazu  thumbup.gif Man tik toks kvailas klausimas  blush2.gif  pinigelius tvirtinai su dvipusia lipnia juosta?

Ne, paprasčiausiai labai labai mažą lašiuką vos vos ant kampelio uždėjau, kad tik forma būtų ir stiklą ant viršaus uždėjau smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Genovaite thumbup.gif KAI VISADA NEPAKARTOJAMAU FANTASTISKI DARBAI
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 12 28, 18:17)
Genovaite  thumbup.gif  KAI VISADA NEPAKARTOJAMAU FANTASTISKI DARBAI

Labas karalyste 4u.gif senei bematyta, nei darbelių nebeparodai - tik nesakyk, kad nebedarai g.gif nenoriu patikėti - tokius grožius kūrei , na nebent ant ko nors kito persimetei? smile.gif
Beje , ačiū už įvertinimą blush2.gif malonu iš profės sulaukti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nernaliukas @ 2010 12 28, 17:58)
labai gražių darbelių jūs čia pridarę aš ir neseniai dariau Kalėdinį medelį dovanų.

http://www.facebook.com/home.php#!/pho...100000552080054    Čia  rasite mano medelio foto, be to dar ir kitų darbelių foto smile.gif

Man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos 4u.gif

Jūsų padaryti grožiai pakirto kojas bigsmile.gif swoon.gif ...
Matau, kad Neištversiu ir bandysiu kokį medelį sumeistraut ax.gif
Kol kas tik darbelius žiūrėjau, grožėjausi, visų temų neskaičiau blush2.gif , jei nesunku, labai prašyčiau, įdėkit nuorodą, kur parašyta, nuo ko pradėt tokius medelius daryti, kokių reikia medžiagų ir .t.t.
Būsiu labai dėkinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 12 28, 21:26)
Sveikos, Merginos 4u.gif

Jūsų padaryti grožiai pakirto kojas bigsmile.gif swoon.gif ...
Matau, kad Neištversiu ir bandysiu kokį medelį sumeistraut ax.gif
Kol kas tik darbelius žiūrėjau, grožėjausi, visų temų neskaičiau blush2.gif , jei nesunku, labai prašyčiau, įdėkit  nuorodą, kur parašyta, nuo ko pradėt tokius medelius daryti, kokių reikia medžiagų ir .t.t.
Būsiu labai dėkinga mirksiukas.gif  4u.gif

Labai daug informacijos ankstesnėse temose . Yra net pamokėlės sukeltos , bet aišku reiks perversti senas temas , o jos nurodytos pirmame šios temos puslapyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 28 gruodžio 2010 - 21:40
Na pasirodysiu ir aš savo šiandienos darbelius 4u.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 28 gruodžio 2010 - 21:55