Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

cia mano paskutinis darbeliukas smile.gif

medis

na ir dar pora is naujesniu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 27 gruodžio 2010 - 15:03
Kadangi anam poste negalejau idet, tai ikeliu is naujo blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 27 gruodžio 2010 - 15:25
Agnutytea nuotraukos labai mažos, bet medeliai atrodo gražiai thumbup.gif

Ir įdedu savo paskutinę paskutiniausią mergyčką
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 27, 16:48)
Agnutytea nuotraukos labai mažos, bet medeliai atrodo gražiai  thumbup.gif

Vau kokia fainute 4u.gif O kaip tokia grazia forma isgauti?

Pirma karta keliau nuotraukas, tai todel truputi nevykusiai gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 27, 15:48)
Agnutytea nuotraukos labai mažos, bet medeliai atrodo gražiai  thumbup.gif

Labai jau dailios tavo mergyčkos - pasakyk iš ko kotelį tokį padarai - labai jau jis fainai atrodo ax.gif
Papildyta:
įkeliu savo barbe

user posted image user posted image user posted image

user posted image
Papildyta:
dar viena - tik jau žalia

user posted image
Atsakyti
kalėdiniai mini buteliukai
user posted image
Papildyta:
dar keletas - pora su saldainiais vienas - be, bet iš tos pačios serijos ax.gif

user posted image user posted image
Papildyta:
eglutės

Papildyta:
dar pora

user posted image user posted image
Papildyta:
Buvo daug padaryta dovanoms, bet liko tik keletas

Papildyta:
pinigėliai dovanoms

user posted image
Atsakyti
Genovaite - cia tai bent darbeliu pazerete blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 27 gruodžio 2010 - 22:52
QUOTE(genovaite @ 2010 12 27, 23:38)
kalėdiniai mini buteliukai
Papildyta:
dar keletas - pora su saldainiais vienas - be, bet iš tos pačios serijos  ax.gif
eglutės
Papildyta:
dar pora
Papildyta:
Buvo daug padaryta dovanoms, bet liko tik keletas
Papildyta:
pinigėliai dovanoms

thumbup.gif na tai jau tikrai padirbėjote thumbup.gif , aplieti buteliai super atrodo, reiktų pabandyt, bet kažkaip vis neprisisruošiu. Kokio skersmens laikrodukai gavosi?

Kadangi mano mergyčka buvo paskutinė, bet nebe pirma, tai prigalvojau visokių patobulinimų bigsmile.gif . Gal kam pravers, gal dar patobulins kas bigsmile.gif . Į kūgio vidų dėdavau putoplasto gabaliuką, laikydavosi, bet ir pačiuoždavo žemyn, reikdavo daug klijų, kad laikytusi, pagaliau, putoplastas pasibaigė, tai teko sugalvot kažką kita. Ir sugalvojau doh.gif . Iš laikraščių, juostos pagalba, suformavau ne apvalų, kaip medeliui, o mažesnio kūgio kukulą ir įkišau į vidų, super laikė, atitiko formą, nebuvo gaila ir niekada nesibaigtų jei dar prireiktų padaryt biggrin.gif . O kotas - standus išlenktas laidas iš elektros prekių skyriaus, tik norėjau storesnio, tokio neradau šalia parduotuvėj, teko pirkti plonesnį, apmuturiuoju storu siūlų sluoksniu, kad truputį storesnio koto vaizdas gautusi ir psio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 28 gruodžio 2010 - 05:39
Genovaite, fasntastika thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 28, 05:34)
thumbup.gif na tai jau tikrai padirbėjote  thumbup.gif , aplieti buteliai super atrodo, reiktų pabandyt, bet kažkaip vis neprisisruošiu. Kokio skersmens laikrodukai gavosi?

Nieko sudėtingo su tais buteliais nėra smile.gif Pernai kalėdoms dovanojau eglutes ( kažką tai panašaus kaip tos dvi) - šiemet juk to paties nebedovanosi lotuliukas.gif Tai sumąsčiau vyno butelius, bet ir vėl - nepatinka jie man g.gif Ėmiau ir pagražinau biggrin.gif Gamybos procesas nesudėtingas - apačią ir viršų apterliojau karštais klijais, kad atrodytų kaip nuvarvėjęs ir sušalęs ledas , tada nupurškiau aerazoliniais dažais. Priklijavau pasigamintą etiketę ir, kad gražiau būtų uždėjau kalėdinį motyvą ( na, o kaip gi be saldainių ax.gif - tai dar prikomponavau ir saldainius) smile.gif

Laikrodukus dariau draugėms kurios gyvena kituose miestuose. ( kad lengviau būtų siūsti, butėlio gi nesiūsi paštu - dar suduš lotuliukas.gif ) Čia tik keli pavizdukai - buvau prigaminusi aštuonis blush2.gif Darymas labai paprastas - iš putų polistirolio išsipjoviau 14,5 cm skersmens rytulius, apklijavau iš abiejų pusių šventiniu krepiniu popieriumi, aplink apklijavau saldainiais , na ir ppuošiau kalėdiškai blush2.gif

barbarux
Na, o tavo mergička tikrai labai faina. Ypač man patiko tas susuktas kotas - reiks ir man laido tvirtesnio pasieškoti ax.gif
O, žurnalų lapus aš visur naudoju smile.gif man nepatinka nei putų polistirolas nei oazė. Kai darau medelius , net ir barbei sijoną daraiu iš žurnalų lapų, tik pabaigoje ant viršaus uždedu foliją ir nesimato tų žurnalų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 12 27, 22:51)
Genovaite - cia tai bent darbeliu pazerete  blink.gif  thumbup.gif

Dariau ir ankščiau, bet nebefotografuodavau , nes man vis atrodė kad visi labai vienodi smile.gif o čia kalėdos - kažkas tai naujo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 28, 08:25)
Genovaite, fasntastika  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
genovaite, kaip tu padarai tas leles taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 12 28, 12:37)
genovaite, kaip tu padarai tas leles taip?  ax.gif

Taigi labai paprastai - paimu barbę , išrengiu, apvynioju žurnalo lapais kojas ( tiksliau padarau sijoną) sijoną darau iš žurnalo lapų ir lipnios juostos. ant viršaus dar uždedu folijos, kad nesimatytų žurnalo lapų. Tada klijuoju saldainius, į tarpus klijuoju organzą. Na ir belieka aprengti barbę. Tada karštais klijais klijuoju barbės aprėdus iš organzos. štai ir viskas ax.gif
Atsakyti