cia mano paskutinis darbeliukas
medis
na ir dar pora is naujesniu
Kadangi anam poste negalejau idet, tai ikeliu is naujo
QUOTE(barbarux @ 2010 12 27, 16:48)
Agnutytea nuotraukos labai mažos, bet medeliai atrodo gražiai
Ir įdedu savo paskutinę paskutiniausią mergyčką
Vau kokia fainute O kaip tokia grazia forma isgauti?
Pirma karta keliau nuotraukas, tai todel truputi nevykusiai gavosi
QUOTE(barbarux @ 2010 12 27, 15:48)
Agnutytea nuotraukos labai mažos, bet medeliai atrodo gražiai
Labai jau dailios tavo mergyčkos - pasakyk iš ko kotelį tokį padarai - labai jau jis fainai atrodo
Papildyta:
įkeliu savo barbe
Papildyta:
dar viena - tik jau žalia
Genovaite - cia tai bent darbeliu pazerete
QUOTE(genovaite @ 2010 12 27, 23:38)
kalėdiniai mini buteliukai
Papildyta:
dar keletas - pora su saldainiais vienas - be, bet iš tos pačios serijos
eglutės
Papildyta:
dar pora
Papildyta:
Buvo daug padaryta dovanoms, bet liko tik keletas
Papildyta:
pinigėliai dovanoms
Papildyta:
dar keletas - pora su saldainiais vienas - be, bet iš tos pačios serijos
eglutės
Papildyta:
dar pora
Papildyta:
Buvo daug padaryta dovanoms, bet liko tik keletas
Papildyta:
pinigėliai dovanoms
na tai jau tikrai padirbėjote , aplieti buteliai super atrodo, reiktų pabandyt, bet kažkaip vis neprisisruošiu. Kokio skersmens laikrodukai gavosi?
Kadangi mano mergyčka buvo paskutinė, bet nebe pirma, tai prigalvojau visokių patobulinimų . Gal kam pravers, gal dar patobulins kas . Į kūgio vidų dėdavau putoplasto gabaliuką, laikydavosi, bet ir pačiuoždavo žemyn, reikdavo daug klijų, kad laikytusi, pagaliau, putoplastas pasibaigė, tai teko sugalvot kažką kita. Ir sugalvojau . Iš laikraščių, juostos pagalba, suformavau ne apvalų, kaip medeliui, o mažesnio kūgio kukulą ir įkišau į vidų, super laikė, atitiko formą, nebuvo gaila ir niekada nesibaigtų jei dar prireiktų padaryt . O kotas - standus išlenktas laidas iš elektros prekių skyriaus, tik norėjau storesnio, tokio neradau šalia parduotuvėj, teko pirkti plonesnį, apmuturiuoju storu siūlų sluoksniu, kad truputį storesnio koto vaizdas gautusi ir psio
Genovaite, fasntastika
QUOTE(barbarux @ 2010 12 28, 05:34)
na tai jau tikrai padirbėjote , aplieti buteliai super atrodo, reiktų pabandyt, bet kažkaip vis neprisisruošiu. Kokio skersmens laikrodukai gavosi?
Nieko sudėtingo su tais buteliais nėra Pernai kalėdoms dovanojau eglutes ( kažką tai panašaus kaip tos dvi) - šiemet juk to paties nebedovanosi Tai sumąsčiau vyno butelius, bet ir vėl - nepatinka jie man Ėmiau ir pagražinau Gamybos procesas nesudėtingas - apačią ir viršų apterliojau karštais klijais, kad atrodytų kaip nuvarvėjęs ir sušalęs ledas , tada nupurškiau aerazoliniais dažais. Priklijavau pasigamintą etiketę ir, kad gražiau būtų uždėjau kalėdinį motyvą ( na, o kaip gi be saldainių - tai dar prikomponavau ir saldainius)
Laikrodukus dariau draugėms kurios gyvena kituose miestuose. ( kad lengviau būtų siūsti, butėlio gi nesiūsi paštu - dar suduš ) Čia tik keli pavizdukai - buvau prigaminusi aštuonis Darymas labai paprastas - iš putų polistirolio išsipjoviau 14,5 cm skersmens rytulius, apklijavau iš abiejų pusių šventiniu krepiniu popieriumi, aplink apklijavau saldainiais , na ir ppuošiau kalėdiškai
barbarux
Na, o tavo mergička tikrai labai faina. Ypač man patiko tas susuktas kotas - reiks ir man laido tvirtesnio pasieškoti
O, žurnalų lapus aš visur naudoju man nepatinka nei putų polistirolas nei oazė. Kai darau medelius , net ir barbei sijoną daraiu iš žurnalų lapų, tik pabaigoje ant viršaus uždedu foliją ir nesimato tų žurnalų
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 12 27, 22:51)
Genovaite - cia tai bent darbeliu pazerete
Dariau ir ankščiau, bet nebefotografuodavau , nes man vis atrodė kad visi labai vienodi o čia kalėdos - kažkas tai naujo
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 28, 08:25)
Genovaite, fasntastika
Ačiū
genovaite, kaip tu padarai tas leles taip?
QUOTE(Nansy @ 2010 12 28, 12:37)
genovaite, kaip tu padarai tas leles taip?
Taigi labai paprastai - paimu barbę , išrengiu, apvynioju žurnalo lapais kojas ( tiksliau padarau sijoną) sijoną darau iš žurnalo lapų ir lipnios juostos. ant viršaus dar uždedu folijos, kad nesimatytų žurnalo lapų. Tada klijuoju saldainius, į tarpus klijuoju organzą. Na ir belieka aprengti barbę. Tada karštais klijais klijuoju barbės aprėdus iš organzos. štai ir viskas