gwidita, o tu nebandei oazes padengti ar apsukti kad ir folija? Tada turetu geriau buti, nors zalia ji labai trapi, man labai nepatinka. Aplamai geriausia tai putoplastas, bet buna kad nerandu tada jau su oaze draugaut reikia
O del kliju tai nzn bent kur as perku tai kietos lazdeles buna, minkstu nemaciau dar
QUOTE(knielita @ 2010 12 23, 14:07)
O del kliju tai nzn bent kur as perku tai kietos lazdeles buna, minkstu nemaciau dar
Klijus nusipirkti irgi laimės dalykas: vieni, atrodo, ir skalsiai klijuojasi, ir neverva, nu bet kiti apsitiurlija ir visas aparatas, ir stalas, ir greitai baigiasi. Čia ko gero priklauso nuo gamintojo, nuo partijos ir pan............ labai daug privarva, net išmesti gaila aš vis neatsirenku kurie geriausi-tinkamiausi
Sveikos, ir mane domina saldainiu medeliai Vilniuje, gal kas is mamyciu turi parduoti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 22, 23:49)
O kaip kaspino galus užraitėt? Vat aš taip ir noriu paraityt, bet nemoku ir nesigauna
[b]Papildyta:[/
Aš kaspino galiukus raičiau su žirklėm, taip švelniai perbraukiu, jei per smarkiai užsiraito, tai tada žirklėmis iš kitos pusės perbraukiu i vsio
Revera o siaubeli kaip grazu
gwidita nerealios dovanikes labai grazios, ir as tokiu nooooriu
gwidita nerealios dovanikes labai grazios, ir as tokiu nooooriu
QUOTE(knielita @ 2010 12 23, 14:07)
gwidita, o tu nebandei oazes padengti ar apsukti kad ir folija? Tada turetu geriau buti, nors zalia ji labai trapi, man labai nepatinka. Aplamai geriausia tai putoplastas, bet buna kad nerandu tada jau su oaze draugaut reikia
zinok tik taip ir isejo man vakar neva sulipinau tiesiai ant tos oazes snd papurciau ir nukrito visos saildaines su oazes likuciais
tai apsukau folija ir viskas
o kliju MB nupirko snd tokiu baltu(pieno baltumo)tu lazdeliu,labai geri tik gal tasoki bisky o siaip tai ilgai uztenka vienos lazdeles
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 23, 12:58)
aciu
nu ta zaia oaze tai jo nelabai gera, o tu ja kuom nors pavyniojai? kokiu popierium reikejo gal ..
klijai skiriasi? as turejau tik tu minkstu lazeliu, daba uzsisakiau is lietuvos tai man rodos ten kietos ... nu ziuresim, nes as tu minktu tai irgi nepasakyciau kad daug sunaudoju
nu ta zaia oaze tai jo nelabai gera, o tu ja kuom nors pavyniojai? kokiu popierium reikejo gal ..
klijai skiriasi? as turejau tik tu minkstu lazeliu, daba uzsisakiau is lietuvos tai man rodos ten kietos ... nu ziuresim, nes as tu minktu tai irgi nepasakyciau kad daug sunaudoju
man jau ji visai nepatiko
kai pirksim db ka,tai neismesiu tos"juros putos"panaudosiu jaja
dar ta mano praktika nedidele su sitais darbais ,bet galiu pasakyt kad tikrai skiriasi
QUOTE(gwidita @ 2010 12 23, 23:25)
vakar neva sulipinau tiesiai ant tos oazes snd papurciau ir nukrito visos saildaines su oazes likuciais
Papildyta:
Papildyta:
Tai ir nevarkit su ta oaze, labai geri burbuliukai pasidaro iš reklaminių laikraštukų ir lipnios juostos ir dydį pasidarai kokio reikia, ir gerai laikosi saldainiai
Papildyta:
Kažin kur dingusios Karalystė, Genovaitė su savo grožybėmis?
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 23, 23:41)
Tai ir nevarkit su ta oaze, labai geri burbuliukai pasidaro iš reklaminių laikraštukų ir lipnios juostos ir dydį pasidarai kokio reikia, ir gerai laikosi saldainiai
nu va sakau,tik su jum pasikalbek ir tuoj minciu superiniu pasiulot svarbiausia PIGIU aciukas
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 23, 23:43)
Papildyta:
Papildyta:
teisingai, as ir dazniausiai taip darau
o man jau fantazija isseko, pirstai zaizdoti, nes nusidegint sugebu po kelis kartus, mat dar ir makaronines lipdziau//
va kai paskuties sumeistravau, foto idet ismokau
..data nebuvau tik nustacius..