Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(barbarux @ 2010 12 22, 21:44)
Oho  thumbup.gif  įspūdinga  thumbup.gif
Normaliai ta nosis, galima po ja taškiukais burną nupiešti, tada bus ir burna, įsivaizduoju, kad nėra kaip daugiau tą morką kaip įkišt  biggrin.gif  4u.gif
Susinervinau - nulėkiau į Maximą saldainių, o pas mus tik kalėdinėms dėžutėms nuolaida  doh.gif , įsivaizdavau, kad visiems bus, bent jau kurie su Kalėdiniais popieriukais  unsure.gif

gwidita ir barbarux dekui blush2.gif

isivaizduojat pamirsau burna biggrin.gif nu vaizdai biggrin.gif ir niekas is seimynos nepasake, kol dariau biggrin.gif nuotrauku jau neperdarinesiu, bet taskiukus nupiesiu :}
O saldainiai - Kas pasake mu, visi ant virsaus suvynioti i krepini popieriu doh.gif turejau darbelio nemazai, bet rezultatu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 22 gruodžio 2010 - 20:57
sweikos auksarankes hi.gif

Nuostabus visu darbeliai,ir as uzsikreciau sita manija o ir originalu bus siais metais..

turiu klausimeli,gal kas zino arba ant pakuotes gal kas turit zino kaip ta flica blizganti angliskai vadinasi ? nes gyvenu ne lietuvoje tad niekaip nerandu kaip ji cia angliskai mandriai vadinasi,o i hobby parduotuve tolokai trenktis o ir laiko ne marios iki kuciu blink.gif

busiu dekinga !!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2010 12 22, 23:00)
turiu klausimeli,gal kas zino arba ant pakuotes gal kas turit zino kaip ta flica blizganti angliskai vadinasi ? nes gyvenu ne lietuvoje tad niekaip nerandu kaip ji cia angliskai mandriai vadinasi,o i hobby parduotuve tolokai trenktis o ir laiko ne marios iki kuciu blink.gif

busiu dekinga !!! wub.gif

4u.gif sveikute! nesupyk, bet as nesupratau ir tavo lietuvisko pavadinimo - flica blizganti. jei tu apie filca - jis neblizga, bandau spet - gal tu cia apie organzos medziaga? ji tai blizga ax.gif o angliskai abi medziagos taip ir vadinasi, tik be galuniu lygtais
Atsakyti
Barbarux ačiū už eglutės idėją, aš ja pasinaudojau ir mano merginos darbe buvo sužavėtos
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
tik aš dar paskui daugiau saldainiukų pridėjau

Labai įspūdingi darbeliai
Atsakyti
Revera senis 100 balu , as amo netekau!!!!!
Bus ideja kitiems metams.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 22, 23:27)
Barbarux ačiū už eglutės idėją, aš ja pasinaudojau ir mano merginos darbe buvo sužavėtos
tik aš dar paskui daugiau saldainiukų pridėjau
Labai įspūdingi darbeliai

pažiūrėjus net nusigandau, kas mano eglę perdarė lotuliukas.gif , paskui pažiūrėjau atidžiau, kad vis tik ne mano lotuliukas.gif Labai faina thumbup.gif
O kaip kaspino galus užraitėt? Vat aš taip ir noriu paraityt, bet nemoku ir nesigauna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(alinux987 @ 2010 12 22, 23:00)
4u.gif  sveikute! nesupyk, bet as nesupratau ir tavo lietuvisko pavadinimo - flica blizganti. jei tu apie filca - jis neblizga, bandau spet - gal tu cia apie organzos medziaga? ji tai blizga  ax.gif o angliskai abi medziagos taip ir vadinasi, tik be galuniu lygtais

Pagooglinau, taip įdomu pasidarė kas tas filcas. Niu pažiūrėjau pažiūrėjau, ar ne veltinis lietuviškai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 22 gruodžio 2010 - 22:52
alinux sumaisiau raides vietom hihihi.gif
dekui anyway uz info - paieskosiu !!!

idedu ir as savo siandienini bet dar nebaigta darbeli,desiu dar sampano buteliuka,maza besmegeni ir atvirute bigsmile.gif bei nupurksiu balta vazona auksine spalva !!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alinux987 @ 2010 12 22, 23:00)
4u.gif  sveikute! nesupyk, bet as nesupratau ir tavo lietuvisko pavadinimo - flica blizganti. jei tu apie filca - jis neblizga, bandau spet - gal tu cia apie organzos medziaga? ji tai blizga  ax.gif o angliskai abi medziagos taip ir vadinasi, tik be galuniu lygtais

aga ir as taip masciau kad kazkaip netaip parasyta biggrin.gif

QUOTE(barbarux @ 2010 12 22, 23:49)
Pagooglinau, taip įdomu pasidarė kas tas filcas. Niu pažiūrėjau pažiūrėjau, ar ne veltinis lietuviškai?  g.gif

lietuviskai tai ir filcas ir veltinis smile.gif as tarkim uzsisakinejau is lietuvos tai filcas buvo pavadinta, ale jauciu kas kaip nori tas taip vadina 4u.gif

pamirsau pagirti 4u.gif besmegenis nerealus!! isivaizduoju kiek darbo buvo, o povas tai jooo prabanga kvepia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 23 gruodžio 2010 - 00:02
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 22, 18:16)
BabyGrite tai tu ir rodk pirmus darbus o ne desimtus  lotuliukas.gif  o jei rimtai tai super atrodo  thumbup.gif  tik as tokiu nemaciau pardej saldainiu.. kur pirkai? biggrin.gif
**sea** nuostabus darbas  thumbup.gif  4u.gif

ir dar visom pirmakartem  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aldi yra tokiu,melynas maiselis,55 centai,medeliui apie 5 maiselius sunaudoju smile.gif
Atsakyti
labutes 4u.gif
ojetus kiek vakar vargau su ta ........... oaze doh.gif
gavau tik tos "slapiosios"nu kur skirta slapint..zinot profes tikrai mirksiukas.gif biggrin.gif
kiek lipinau tiek atsiklijavo..nu jau toks sudalas buvo kad doh.gif o dar klijai pasibaige nebaigus daryt doh.gif tai pikta nuejau miegot kaip nezinau kas doh.gif
ir tie klijai zinokit skiriasi g.gif MB buvo nupirkes baltas tokias kietas tas lazdeles,ilgai uztekdavo jos..o kai pasibaige variau skolintis is kaiminkos,tai jos ta lazdele balta ir minksta moment sutirpo,nespejau vistiek nieko padaryt doh.gif
maniau kad tik spalvu skirtingu ju buna..
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 12 23, 06:06)
Aldi yra tokiu,melynas maiselis,55 centai,medeliui apie 5 maiselius sunaudoju smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(gwidita @ 2010 12 23, 09:10)
ir tie klijai zinokit skiriasi g.gif MB buvo nupirkes baltas tokias kietas tas lazdeles,ilgai uztekdavo jos..o kai pasibaige variau skolintis is kaiminkos,tai jos ta lazdele balta ir minksta moment sutirpo,nespejau vistiek nieko padaryt doh.gif
maniau kad tik spalvu skirtingu ju buna..

nu ta zaia oaze tai jo nelabai gera, o tu ja kuom nors pavyniojai? kokiu popierium reikejo gal ..

klijai skiriasi? as turejau tik tu minkstu lazeliu, daba uzsisakiau is lietuvos tai man rodos ten kietos ... nu ziuresim, nes as tu minktu tai irgi nepasakyciau kad daug sunaudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 22, 20:45)
Mano dar viena eglutė, nepatinka ji  man kažko, ir kaspinų nebemoku rišt, ai  doh.gif

QUOTE(loreta72 @ 2010 12 22, 23:27)

Gražios eglutės sesutės 4u.gif thumbup.gif Man labai patiko barbarux sugalvota vazonėlio apdaila thumbup.gif
QUOTE(Revera @ 2010 12 22, 20:55)
Povas beveik 65cm ilgio, o bemegenis pusės metro aukščio ir 3 kg saldainių  biggrin.gif  tikiuosi vaikai bus patenkinti darželyje  g.gif

Oho kokie monumentalūs darbai 4u.gif Tikros skulptūros iš saldainių thumbup.gif Aš net neabejoju, kad vaikams be galo patiks wub.gif
QUOTE(skujiene @ 2010 12 22, 23:55)
idedu ir as savo siandienini bet dar nebaigta darbeli,desiu dar sampano buteliuka,maza besmegeni ir atvirute bigsmile.gif bei nupurksiu balta vazona auksine spalva !!

Būtų įdomu ir pabaigtą pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti