Oi merginos ,cia viskas tik Kaledoms,nors jau ir siuo metu jie iskeliauja is namu,negaminu nei vieno pardavimui,viskas,tik is meiles ir su meile,kritika priimtina ir vertinima,bet atsiprasau,isvadu nedarysiu ,nes man kaip tik ,patinka ryskus,spindintys ir t.t.
Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai Tai ir rodo, kad zmoniu daug ir skirtingu tas butent ir zavi, kad medeliai nera vienodi, kad ir visi daryti vazonelyje, vieno burbulo ir su sadainiais
Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma o man nera graziau uz naturalia saka Vieno vientelio medelio saka slepiau nes buvo defektuota, o kitos net nebandytos slept. Kiek pastebejau yra zmoniu tokiu kaip as kuriems patinka neapsuktos, nesleptos naturalios tokios kokios rastos gamtoj Bet vel cia mano asmenine nuomone. Todel ir zavu, kad tiek daug medziu ir tokiu skirtingu
Pasisakiau
Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma o man nera graziau uz naturalia saka Vieno vientelio medelio saka slepiau nes buvo defektuota, o kitos net nebandytos slept. Kiek pastebejau yra zmoniu tokiu kaip as kuriems patinka neapsuktos, nesleptos naturalios tokios kokios rastos gamtoj Bet vel cia mano asmenine nuomone. Todel ir zavu, kad tiek daug medziu ir tokiu skirtingu
Pasisakiau
QUOTE(barbarux @ 2010 11 30, 10:15)
Graži rožių puokštė O tas žalias apačioje ir toks išsiplaikstęs kas toks? Aš manau, kad čia tie tokie siūliukai (nepamenu pavadinimo , parduodami maišelyje kukuliais ), medelių vazonėlius meginos puošia, bet kaip tada tą puokštę apvyniojot . Esu bandžiusi, bet man nepavyko, pilnas stalas tų siūlų prisipurtė, o ten kur reikia tai skystai atrodė, teko ardyti...
Taip, naudojau tuos siūlus kur parduodami maišelyje kukuliais. Sudėjau dvi spalvas ir susukau mažą kamuoliuką, kad spalvos susimaišytų, paskui praskleidžiau kaip blyną ir užmoviau ant smeigtuko iki pat rožės žiedo, dar truputi patampiau į visas puses, kai kur truputi pakaišiojau už žiedlapių kad geriau laikytusi ir viskas. Taip dariau su kiekviena rože. Na ir viskas, gal aiškiai parašiau.
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 21:47)
Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai Tai ir rodo, kad zmoniu daug ir skirtingu tas butent ir zavi, kad medeliai nera vienodi, kad ir visi daryti vazonelyje, vieno burbulo ir su sadainiais
Pasisakiau
Pasisakiau
100% .
Vaidose ąčiū už pastebėjimus, bet man labiau patinka naturalumas ir mažiau spalvų
QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 20:47)
Pasisakiau
Matau,kad jau ne taip supratai,as kalbejau apie ta kota,kur ne naturali medzio saka,o sluotos lazda is senuku ,vat butent sakos,tikro medzio,tai tikrai nesiulau slepti,nes ne tik,kad grazu,bet labai grazu,deja,as ir kai kurios kitos,naudojame,paprastus sluotu kotus,va butent juos ir siuliau slepti
loreta72 ,o kuo cia tas butelaitis padengtas,kaip idomiai atrodo
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 30, 23:45)
Matau,kad jau ne taip supratai,as kalbejau apie ta kota,kur ne naturali medzio saka,o sluotos lazda is senuku ,vat butent sakos,tikro medzio,tai tikrai nesiulau slepti,nes ne tik,kad grazu,bet labai grazu,deja,as ir kai kurios kitos,naudojame,paprastus sluotu kotus,va butent juos ir siuliau slepti
Aš niekada neperku jokių kotų iš senukų ar dar iš kur nors, visada kotą darau naturalų.
Butelį aplašinau karštais klijais, o paskui vyras nupurškė ir viskas
Labai sauniai sugalvota
As ,net gryzau paziureti,tavo medeliu foto,vat butent pirmoje nuotraukoje as ir galvojau,kad paprastas kotas,o ne saka,na nieko,uzviriau kose,tai ir issisrebsiu
As ,net gryzau paziureti,tavo medeliu foto,vat butent pirmoje nuotraukoje as ir galvojau,kad paprastas kotas,o ne saka,na nieko,uzviriau kose,tai ir issisrebsiu
Sveikos,
kiek maždaug (kg) saldainių (šokoladinių) arba Fortūnos (vaflinių) reikia norint apklijuoti šampano butelį? t.y. eglę padaryt
kiek maždaug (kg) saldainių (šokoladinių) arba Fortūnos (vaflinių) reikia norint apklijuoti šampano butelį? t.y. eglę padaryt
QUOTE(Revera @ 2010 11 27, 14:24)
Stebuklinga - nedejau dar, todel dedu is arciau
Bangelia- taip pirkau
Ir dar nuotrauka papildyta batuku o visos nuotraukos mano puslapyje
Bangelia- taip pirkau
Ir dar nuotrauka papildyta batuku o visos nuotraukos mano puslapyje
Man labai grazus tavo darbai, matosi, kad jau atidirbta technika darbai atrodo isbaigti. o is kur ts roges? labai grazus krepselis.
QUOTE(Vaidosee @ 2010 12 01, 00:23)
Labai sauniai sugalvota
Tas kotas iš karklo nužievinto it išdžiovinto, toks jau pasitaikė be jokių šakelių
Pasirodau su savo paskutiniu medziu, medeliu jau nebekyla ranka rasyti, nes tai pats didziausias medis koki esu gaminus, sunaudota apie 4 kg. saldainiu
Labai noreciau is jusu sulaukti kritikos ir pastebejimu.
Labai noreciau is jusu sulaukti kritikos ir pastebejimu.
ispudingas bet galetu buti tie burbulai ivairiu dydziu, man atrodo
lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu?
lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu?