Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Oi merginos ,cia viskas tik Kaledoms,nors jau ir siuo metu jie iskeliauja is namu,negaminu nei vieno pardavimui,viskas,tik is meiles ir su meile,kritika priimtina ir vertinima,bet atsiprasau,isvadu nedarysiu lotuliukas.gif ,nes man kaip tik ,patinka ryskus,spindintys ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai thumbup.gif Tai ir rodo, kad zmoniu daug ir skirtingu tas butent ir zavi, kad medeliai nera vienodi, kad ir visi daryti vazonelyje, vieno burbulo ir su sadainiais biggrin.gif

Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma blush2.gif o man nera graziau uz naturalia saka wub.gif wub.gif Vieno vientelio medelio saka slepiau nes buvo defektuota, o kitos net nebandytos slept. Kiek pastebejau yra zmoniu tokiu kaip as kuriems patinka neapsuktos, nesleptos naturalios tokios kokios rastos gamtoj biggrin.gif Bet vel cia mano asmenine nuomone. Todel ir zavu, kad tiek daug medziu ir tokiu skirtingu biggrin.gif
Pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 lapkričio 2010 - 20:48
QUOTE(barbarux @ 2010 11 30, 10:15)
Graži rožių puokštė  wub.gif  O tas žalias apačioje ir toks išsiplaikstęs kas toks? Aš manau, kad čia tie tokie siūliukai (nepamenu pavadinimo  doh.gif, parduodami maišelyje kukuliais  bigsmile.gif ), medelių vazonėlius meginos puošia, bet kaip tada tą puokštę apvyniojot  g.gif . Esu bandžiusi, bet man nepavyko, pilnas stalas tų siūlų prisipurtė, o ten kur reikia tai skystai atrodė, teko ardyti...  blush2.gif

Taip, naudojau tuos siūlus kur parduodami maišelyje kukuliais. Sudėjau dvi spalvas ir susukau mažą kamuoliuką, kad spalvos susimaišytų, paskui praskleidžiau kaip blyną ir užmoviau ant smeigtuko iki pat rožės žiedo, dar truputi patampiau į visas puses, kai kur truputi pakaišiojau už žiedlapių kad geriau laikytusi ir viskas. Taip dariau su kiekviena rože. Na ir viskas, gal aiškiai parašiau.

Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 21:47)
Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai  thumbup.gif Tai ir rodo, kad zmoniu daug ir skirtingu tas butent ir zavi, kad medeliai nera vienodi, kad ir visi daryti vazonelyje, vieno burbulo ir su sadainiais  biggrin.gif

Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma blush2.gif o man nera graziau uz naturalia saka  wub.gif  wub.gif Vieno vientelio medelio saka slepiau nes buvo defektuota, o kitos net nebandytos slept. Kiek pastebejau yra zmoniu tokiu kaip as kuriems patinka neapsuktos, nesleptos naturalios tokios kokios rastos gamtoj  biggrin.gif Bet vel cia mano asmenine nuomone. Todel ir zavu, kad tiek daug medziu ir tokiu skirtingu  biggrin.gif
Pasisakiau  biggrin.gif

100% drinks_cheers.gif .

Vaidose ąčiū už pastebėjimus, bet man labiau patinka naturalumas ir mažiau spalvų ax.gif
Atsakyti
Čia nevisai tas butelis, kurį panaikino dėl nuotraukos dydžio, galutiniam rezultate dar aprišau auksine organza, gaila negaliu parodyti, nebent kas nors žino kaip sumažinti nuotrauką
user posted image

Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 20:47)

Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma blush2.gif o man nera graziau uz naturalia saka  wub.gif  wub.gif Vieno vientelio medelio saka slepiau nes buvo defektuota, o kitos net nebandytos slept. Kiek pastebejau yra zmoniu tokiu kaip as kuriems patinka neapsuktos, nesleptos naturalios tokios kokios rastos gamtoj  biggrin.gif Bet vel cia mano asmenine nuomone. Todel ir zavu, kad tiek daug medziu ir tokiu skirtingu  biggrin.gif
Pasisakiau  biggrin.gif

Matau,kad jau ne taip supratai,as kalbejau apie ta kota,kur ne naturali medzio saka,o sluotos lazda is senuku mirksiukas.gif ,vat butent sakos,tikro medzio,tai tikrai nesiulau slepti,nes ne tik,kad grazu,bet labai grazu,deja,as ir kai kurios kitos,naudojame,paprastus sluotu kotus,va butent juos ir siuliau slepti 4u.gif

loreta72 ,o kuo cia tas butelaitis padengtas,kaip idomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 30, 23:45)
Matau,kad jau ne taip supratai,as kalbejau apie ta kota,kur ne naturali medzio saka,o sluotos lazda is senuku  mirksiukas.gif ,vat butent sakos,tikro medzio,tai tikrai nesiulau slepti,nes ne tik,kad grazu,bet labai grazu,deja,as ir kai kurios kitos,naudojame,paprastus sluotu kotus,va butent juos ir siuliau slepti  4u.gif

loreta72 ,o kuo cia tas butelaitis padengtas,kaip idomiai atrodo  thumbup.gif

Aš niekada schmoll.gif neperku jokių kotų iš senukų ar dar iš kur nors, visada kotą darau naturalų.
Butelį aplašinau karštais klijais, o paskui vyras nupurškė ir viskas
Atsakyti
Labai sauniai sugalvota thumbup.gif
As ,net gryzau paziureti,tavo medeliu foto,vat butent pirmoje nuotraukoje as ir galvojau,kad paprastas kotas,o ne saka,na nieko,uzviriau kose,tai ir issisrebsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

kiek maždaug (kg) saldainių (šokoladinių) arba Fortūnos (vaflinių) reikia norint apklijuoti šampano butelį? t.y. eglę padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 27, 14:24)
Stebuklinga - nedejau dar, todel dedu is arciau smile.gif
Bangelia- taip pirkau smile.gif
Ir dar nuotrauka papildyta batuku smile.gif o visos nuotraukos mano puslapyje  smile.gif 

user posted image
user posted image

Man labai grazus tavo darbai, matosi, kad jau atidirbta technika thumbup.gif darbai atrodo isbaigti. o is kur ts roges? labai grazus krepselis.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 12 01, 00:23)
Labai sauniai sugalvota  thumbup.gif
As ,net gryzau paziureti,tavo medeliu foto,vat butent pirmoje nuotraukoje as ir galvojau,kad paprastas kotas,o ne saka,na nieko,uzviriau kose,tai ir issisrebsiu  mirksiukas.gif

Tas kotas iš karklo nužievinto it išdžiovinto, toks jau pasitaikė be jokių šakelių
Atsakyti
Pasirodau su savo paskutiniu medziu, medeliu jau nebekyla ranka rasyti, nes tai pats didziausias medis koki esu gaminus, sunaudota apie 4 kg. saldainiu ax.gif
user posted image user posted image

Labai noreciau is jusu sulaukti kritikos ir pastebejimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 01 gruodžio 2010 - 14:28
ispudingas biggrin.gif bet galetu buti tie burbulai ivairiu dydziu, man atrodo g.gif
lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti