Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(knielita @ 2010 12 22, 00:07)
As dar dedu oaze, nes noriu kad burbulas gautusi nemazas  4u.gif

Revera, as jau jau pamazu baigiau  biggrin.gif Liko dar kelios eglutes ir viskas biggrin.gif Pagaliau galesiu susipakuoti dovanas ir pasiruosti sventems biggrin.gif
O taves laukia nelengvas bet labai malonus darbas  biggrin.gif Tik kad to laiko butu dar siek tiek like  smile.gif nes dabar kai nebera tiek jo daug nera taip malonu ir dirbti  ax.gif

Tikrai taip biggrin.gif siai savaite issukiu per akis, o dar medziai... doh.gif
O kiek tu dovaneliu pridarei, as net netureciau kam tiek dovanot blush2.gif tik stilizuotas eglutes dovanosiu artimiausioms draugems, o kiti jau apdovanoti mano kuryba biggrin.gif

stebuklinga - is ties neblogai atrodo, nors dar yra kur tobulet smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gražūs ir mieli visų darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš tyliai irgi gaminu eglutes ant šampano butelių dovanoms artimiesiems ir pakišoms blush2.gif
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 21, 20:41)
Rodausi savo darbelius ir zinoma dekinga visoms uz patarimus smile.gif
Kaledoms:
user posted image

Sakykit dėjote ką nors į roges kaip pagrindą?Ant ko klijavote saldainius?ačiū.Šiandien gavau pintas roges pirkti,noriu išbandyti jas saldainiais papuošti ir kartu kalėdų stalą pasipuošti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 21 gruodžio 2010 - 23:36
Noriu ir as pasirodyti su savo pirmaisiais medeliais smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 12 22, 00:35)

Sakykit dėjote ką nors į roges kaip pagrindą?Ant ko klijavote saldainius?ačiū.Šiandien gavau pintas roges pirkti,noriu išbandyti jas saldainiais papuošti ir kartu kalėdų stalą pasipuošti g.gif

I roges dejau putplasti, kuri apklijavau popieriumi. Siap tai cia kopijuota nuo profiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 12 21, 23:35)
Noriu ir as pasirodyti su savo pirmaisiais medeliais  smile.gif

Nepasakyciau , kad pirmi blush2.gif !!!!!
Medeliai pasakiski 4u.gif 4u.gif !!!!!
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 12 22, 09:53)
Nepasakyciau , kad pirmi  blush2.gif !!!!!
Medeliai pasakiski  4u.gif  4u.gif !!!!!

Niu joa, ir aš su pavydu pažiūrėjau... Įtariu saldainiai ne lietuviški, vazonėliai irgi g.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2010 12 22, 00:10)
Mano kuklūs šampo buteliai su "užkandėle"- šio vakaro darbas.Matau, kad kažko trūksta, bet neturiu tiek fantazijos, kad sugalvoti- ko. blush2.gif

man saldainių atrodo skystokai, ypač matosi viršutiniuose burbuluose - reiktų juos kažkaip sugrūst, kad jie neišsivartytų taip į šonus. Apačioje antro kuokšto gal net nereikėjo g.gif . O dabar, kai jau vis tiek padaryta, bandykit už saldainių kokią eglutės šakikę užkišt, žaluma pagyvins tą vaizdą, arba blizgiukais kokiais, kankorėžį į didesnį tarpą įsodinkit, galima čia prigalvot 4u.gif
Nors iš patirties galiu pasakyt, kad dažnai nuotraukose ne taip atrodo, kaip realiai, tai pasilieku teisę savo komentarą atsiimti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 22 gruodžio 2010 - 09:11
QUOTE(barbarux @ 2010 12 22, 10:08)
*Niu joa, ir aš su pavydu pažiūrėjau... Įtariu saldainiai ne lietuviški, vazonėliai irgi  g.gif  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

**man saldainių atrodo skystokai, ypač matosi viršutiniuose burbuluose - reiktų juos kažkaip sugrūst, kad jie neišsivartytų taip į šonus. Apačioje antro kuokšto gal net nereikėjo  g.gif . O dabar, kai jau vis tiek padaryta, bandykit už saldainių kokią eglutės šakikę užkišt, žaluma pagyvins tą vaizdą, arba blizgiukais kokiais, kankorėžį į didesnį tarpą įsodinkit, galima čia prigalvot  4u.gif
Nors iš patirties galiu pasakyt, kad dažnai nuotraukose ne taip atrodo, kaip realiai, tai pasilieku teisę savo komentarą atsiimti  4u.gif  biggrin.gif

sveikutes 4u.gif
*profes iskarto pamate kad saldainiai nelietuviski biggrin.gif man tai net y aky nekrito blush2.gif
**as tai zinokit plesiu lauk tuos saldainius ir vel lipinu is naujo doh.gif biggrin.gif ir db va viena man nesiziuri sampanine egle..malyk ir jaja nudraskysiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 22, 10:30)
sveikutes 4u.gif
*profes iskarto pamate kad saldainiai nelietuviski biggrin.gif man tai net y aky nekrito blush2.gif
**as tai zinokit plesiu lauk tuos saldainius ir vel lipinu is naujo doh.gif  biggrin.gif ir db va viena man nesiziuri sampanine egle..malyk ir jaja nudraskysiu doh.gif  blush2.gif

Aš tik įtariu, kad ne lietuviški blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 12 21, 23:19)
Tikrai taip  biggrin.gif siai savaite issukiu per akis, o dar medziai...  doh.gif
O kiek tu dovaneliu pridarei, as net netureciau kam tiek dovanot  blush2.gif tik stilizuotas eglutes dovanosiu artimiausioms draugems, o kiti jau apdovanoti mano kuryba  biggrin.gif

stebuklinga - is ties neblogai atrodo, nors dar yra kur tobulet  smile.gif

Oi nepavydziu 4u.gif vien del laiko, ypac kai ir namus puosti, ruosti sventems reikia. O cia uzsakymai laukia, terminai spaudzia. Na bet darbas is kitos puses malonus biggrin.gif
Manai cia as tiek sau egliu, sampes butelaiciu pridirbau biggrin.gif lotuliukas.gif Iskeliao beveik visi, kitus dar pasiims darbus. Sau nedaug padarius esu, na bet saldziomis dovanelemis apdovanojom ir mokytoja ir aukletojas, gydytoja ir sesutes kelias, giminaiciams keliems padariau. Visi kiti jau turi mano darbu tiek, kad nebesinori daugiau dovanoti bent jau kuri laika lotuliukas.gif

babygrite, saunuole thumbup.gif

Mike pukuotuk, as gal kupstus juostele sujungciau kokia, egles sakeliu prikaisiociau, bluzguciu iterpciau ir dar kaledines atributikos prideciau. Arba pacia nuimaciau ir virsu didesni padaryciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 22, 08:48)
I roges dejau putplasti, kuri apklijavau popieriumi. Siap tai cia kopijuota nuo profiu  blush2.gif

ačiū mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu mergaites!O saldainiai tikrai ne lietuviski smile.gif As kaip tik su pavydu ziuriu i jusu medelius,nes cia pas mus airijoje saldainiu popierieliuose labai mazas pasirinkimas sad.gif ,o ir rankdarbiams medziagu nera pasirinkimo,tai tenka improvizuoti,vazoneliu ieskau (skudurynuose),nes galima idomesniu rasti.Airiams tai cia isvis stebuklas tokie darbai,siandien mokytojoms nuvezem,tai ispute akis ziurejo biggrin.gif ,cia kaip sunku nupirkti dovanu(nes visi beveik viska turi ko reikia),tai tokios dovaneles super!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGrite: 22 gruodžio 2010 - 11:46
QUOTE(BabyGrite @ 2010 12 22, 12:45)
Aciu mergaites!O saldainiai tikrai ne lietuviski  smile.gif  As kaip tik su pavydu ziuriu i jusu medelius,nes cia pas mus airijoje saldainiu popierieliuose labai mazas pasirinkimas  sad.gif  ,o ir rankdarbiams medziagu nera pasirinkimo,tai tenka improvizuoti,vazoneliu ieskau (skudurynuose),nes galima idomesniu rasti.Airiams tai cia isvis stebuklas tokie darbai,siandien mokytojoms nuvezem,tai ispute akis ziurejo biggrin.gif ,cia kaip sunku nupirkti dovanu(nes visi beveik viska turi ko reikia),tai tokios dovaneles super!

Xe xe, o mes su pavydu į užsienietiškų saldainių popieriukus žiūrim ax.gif biggrin.gif
Atsakyti