Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

vajetau, kokie gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jaučiasi, kad artėja šventės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 21, 01:42)
Zmona, man asmeniskai labai mielas medelis, neperkrauta, isgalvota, nu man labai grazu.
As asmeniskai daug darbu savo skiriau kaip dovanas kaledines. Dovanosim gydytojai mazyliu, sesutems, darzelio aukletojoms ir seimininkutei, mokytojai jau padovanojom. Pries tai dariau tiems kas  prase, dabar verciuos per galva ir darau saviskiams, nes laiko liko mazai jau, o numatytu medeliu dar daug laukia  biggrin.gif Bet kartais maloniau ta viena daryti ilgai nei per diena po kelis  biggrin.gif Nors man tai atgaiva, prisipazinsiu  blush2.gif  biggrin.gif

aciu 4u.gif

as irgi manau kad viena darant apgalvojus ir turint laiko daug smagiau daryti nei tarkim 6 vienodus konvejeriu g.gif man tai irgi tikra atgaiva ... vakar dukrai leidau viska daryti kad tik leistu paklijuoti biggrin.gif tai namai kaip po cunamio atrode doh.gif bet mama uztat patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 12 21, 10:11)

Labai gražu 4u.gif
Gal galėtumėte pasidalinti, kaip padaryti tą užrietimą? 4u.gif Vielutę kokią dedate, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Aciukas, uzrietimui naudojau viela 4u.gif
Atsakyti
merginos FANTASTIKA, DARBAI NEREALŪS thumbup.gif

na va seneliukas su saldainiais liko namie , o gydytojoms iškeliavo briedžiukai lotuliukas.gif doh.gif
user posted image
user posted image

foto kai žiūriu matosi pagaliukai ir oazė, bet gyvai labai grašu ir nieko atrodė netrūksta.
Atsakyti
Knielita - Dekui blush2.gif povas jau ruosiasi fotosesijai lotuliukas.gif Sia savaite dar turiu padaryti pagal uzsakyma kiski ir besmegeni biggrin.gif zodziu darbelio nemazai, o laiko skaityk is viso nera blink.gif

ailad - nuostabus darbai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 20, 23:15)
Siandien pabaigiau  biggrin.gif
user posted image

visu darbeliai toki neralus wub.gif thumbup.gif

sakykit sitaip lipinant reikia kazko ant sampano bonkes?nu ta prasme lipinat tiesiai ant to galo ar dar kazka det reikia pries tai? g.gif
Atsakyti
http://www.facebook....100000913107614

KOkie fantastiški jūsų darbeliai... smile.gif Super. O aš supratau viena, kad man šiais metais nelemta dovanot medelių, tad mano eksperimentai su saldainiais baigėsi taip biggrin.gif, kaip aukščiau nuorodoj parodyta...

Gal nelabai per ją galima pažiūrėt, tai gal per šitą

http://www.facebook....mp;l=3f7efc30a1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 21 gruodžio 2010 - 20:11
Rodausi savo darbelius ir zinoma dekinga visoms uz patarimus smile.gif
Kaledoms:
user posted image
Dovana draugei:
user posted image
Atsakyti
sveikos,
seniai stebiu Jusu grazius darbelius ir va svenciu proga pati nutariau ismeginti....isties sunikus ir kantrybes reikalaujantis darbas biggrin.gif
pasirodau ir atsiduodu jusu teismui...

pirmas mano blynas user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 21, 17:39)
visu darbeliai toki neralus wub.gif  thumbup.gif

sakykit sitaip lipinant reikia kazko ant sampano bonkes?nu ta prasme lipinat tiesiai ant to galo ar dar kazka det reikia pries tai? g.gif

As dar dedu oaze, nes noriu kad burbulas gautusi nemazas 4u.gif

Revera, as jau jau pamazu baigiau biggrin.gif Liko dar kelios eglutes ir viskas biggrin.gif Pagaliau galesiu susipakuoti dovanas ir pasiruosti sventems biggrin.gif
O taves laukia nelengvas bet labai malonus darbas biggrin.gif Tik kad to laiko butu dar siek tiek like smile.gif nes dabar kai nebera tiek jo daug nera taip malonu ir dirbti ax.gif

Glimer, pirmas blynas labai vykes smile.gif Manau kas gaus dovanu liks juo suzaveti.

stebuklinga, grazu wub.gif wub.gif

Atsakyti
Mano kuklūs šampo buteliai su "užkandėle"- šio vakaro darbas.Matau, kad kažko trūksta, bet neturiu tiek fantazijos, kad sugalvoti- ko. blush2.gif

user posted image
Atsakyti