vajetau, kokie gražūs darbai Jaučiasi, kad artėja šventės
QUOTE(knielita @ 2010 12 21, 01:42)
Zmona, man asmeniskai labai mielas medelis, neperkrauta, isgalvota, nu man labai grazu.
As asmeniskai daug darbu savo skiriau kaip dovanas kaledines. Dovanosim gydytojai mazyliu, sesutems, darzelio aukletojoms ir seimininkutei, mokytojai jau padovanojom. Pries tai dariau tiems kas prase, dabar verciuos per galva ir darau saviskiams, nes laiko liko mazai jau, o numatytu medeliu dar daug laukia Bet kartais maloniau ta viena daryti ilgai nei per diena po kelis Nors man tai atgaiva, prisipazinsiu
As asmeniskai daug darbu savo skiriau kaip dovanas kaledines. Dovanosim gydytojai mazyliu, sesutems, darzelio aukletojoms ir seimininkutei, mokytojai jau padovanojom. Pries tai dariau tiems kas prase, dabar verciuos per galva ir darau saviskiams, nes laiko liko mazai jau, o numatytu medeliu dar daug laukia Bet kartais maloniau ta viena daryti ilgai nei per diena po kelis Nors man tai atgaiva, prisipazinsiu
aciu
as irgi manau kad viena darant apgalvojus ir turint laiko daug smagiau daryti nei tarkim 6 vienodus konvejeriu man tai irgi tikra atgaiva ... vakar dukrai leidau viska daryti kad tik leistu paklijuoti tai namai kaip po cunamio atrode bet mama uztat patenkinta
QUOTE(ailad @ 2010 12 21, 10:11)
Labai gražu
Gal galėtumėte pasidalinti, kaip padaryti tą užrietimą? Vielutę kokią dedate, ar kaip?
Aciukas, uzrietimui naudojau viela
merginos FANTASTIKA, DARBAI NEREALŪS
na va seneliukas su saldainiais liko namie , o gydytojoms iškeliavo briedžiukai
foto kai žiūriu matosi pagaliukai ir oazė, bet gyvai labai grašu ir nieko atrodė netrūksta.
na va seneliukas su saldainiais liko namie , o gydytojoms iškeliavo briedžiukai
foto kai žiūriu matosi pagaliukai ir oazė, bet gyvai labai grašu ir nieko atrodė netrūksta.
Knielita - Dekui povas jau ruosiasi fotosesijai Sia savaite dar turiu padaryti pagal uzsakyma kiski ir besmegeni zodziu darbelio nemazai, o laiko skaityk is viso nera
ailad - nuostabus darbai
ailad - nuostabus darbai
QUOTE(knielita @ 2010 12 20, 23:15)
visu darbeliai toki neralus
sakykit sitaip lipinant reikia kazko ant sampano bonkes?nu ta prasme lipinat tiesiai ant to galo ar dar kazka det reikia pries tai?
http://www.facebook....100000913107614
KOkie fantastiški jūsų darbeliai... Super. O aš supratau viena, kad man šiais metais nelemta dovanot medelių, tad mano eksperimentai su saldainiais baigėsi taip , kaip aukščiau nuorodoj parodyta...
Gal nelabai per ją galima pažiūrėt, tai gal per šitą
http://www.facebook....mp;l=3f7efc30a1
KOkie fantastiški jūsų darbeliai... Super. O aš supratau viena, kad man šiais metais nelemta dovanot medelių, tad mano eksperimentai su saldainiais baigėsi taip , kaip aukščiau nuorodoj parodyta...
Gal nelabai per ją galima pažiūrėt, tai gal per šitą
http://www.facebook....mp;l=3f7efc30a1
QUOTE(gwidita @ 2010 12 21, 17:39)
visu darbeliai toki neralus
sakykit sitaip lipinant reikia kazko ant sampano bonkes?nu ta prasme lipinat tiesiai ant to galo ar dar kazka det reikia pries tai?
As dar dedu oaze, nes noriu kad burbulas gautusi nemazas
Revera, as jau jau pamazu baigiau Liko dar kelios eglutes ir viskas Pagaliau galesiu susipakuoti dovanas ir pasiruosti sventems
O taves laukia nelengvas bet labai malonus darbas Tik kad to laiko butu dar siek tiek like nes dabar kai nebera tiek jo daug nera taip malonu ir dirbti
Glimer, pirmas blynas labai vykes Manau kas gaus dovanu liks juo suzaveti.
stebuklinga, grazu
Mano kuklūs šampo buteliai su "užkandėle"- šio vakaro darbas.Matau, kad kažko trūksta, bet neturiu tiek fantazijos, kad sugalvoti- ko.