Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(Revera @ 2010 12 20, 19:49)
Artejant kiskio metams mano stilizuota eglute "Morka" geriausiai draugei  santa2.gif

na na, kas čia apvyniotas oranžinis? Nuotrauka nepasididina, kas ten tokie kaip kiaušiniai blush2.gif ? Saldainiai ar kažko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 20, 20:56)
na na, kas čia apvyniotas oranžinis? Nuotrauka nepasididina, kas ten tokie kaip kiaušiniai  blush2.gif ? Saldainiai ar kažko nesuprantu  doh.gif

viska is arciau galima pamatyti mano psl smile.gif oranzinis tai plausas, o ten ne kiausiniai o sokoladiniai kankorieziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 12 20, 21:53)
viska is arciau galima pamatyti mano psl smile.gif oranzinis tai plausas, o ten ne kiausiniai o sokoladiniai kankorieziai  smile.gif

aš tikrai nenorėjau įžeisti, tiesiog nesimato, kai pasakėte-tada ir "pasimatė" doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 20, 22:16)
aš tikrai nenorėjau įžeisti, tiesiog nesimato, kai pasakėte-tada ir "pasimatė" doh.gif  4u.gif

o kas sake kad as isizeidziau biggrin.gif net nepagalvojau apie tai blink.gif smile.gif
Atsakyti
nu darbeliai nerealus visu thumbup.gif 4u.gif
nespeju ziureti ir kistis ideju galvon doh.gif
visom uz darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir as su jusu tempais nespeju doh.gif

ir as rodausi su treciu darbeliu .. ir dar kazko tai mane traukia ant tu bumbulu mazu biggrin.gif ir vel is pradziu per maza gerokai pasiemiau .. teko lupti lauk saldainius .. daba ziuriu kad ir sitas galetu buti didesnis ale jau tiek to ...

user posted image
user posted image

P.S. Didelis aciu kuri cia uzrode filca 4u.gif (nika pamirsau blush2.gif ) gerai kad uzsipirkau daugiau nu nerealiai jis man patinka thumbup.gif

P.S. keliu salainiu pritrukau tai stengiausi nufotkyti taip kad paslepti laikina broka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 20 gruodžio 2010 - 22:01
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 20, 22:59)
ir as rodausi su treciu darbeliu .. ir dar kazko tai mane traukia ant tu bumbulu mazu  biggrin.gif  ir vel is pradziu per maza gerokai pasiemiau .. teko lupti lauk saldainius .. daba ziuriu kad ir sitas galetu buti didesnis ale jau tiek to ...
P.S. Didelis aciu kuri cia uzrode filca  4u.gif (nika pamirsau blush2.gif ) gerai kad uzsipirkau daugiau nu nerealiai jis man patinka  thumbup.gif

P.S. keliu salainiu pritrukau tai stengiausi nufotkyti taip kad paslepti laikina broka  doh.gif

Kaip saldainius tvirtinot? Klijais ar ant smeigtuko kokio ir susmaigstėt? Gražiai atrodo, gal pagal vazonėlį galva kiek mažoka, bet...juk niekas nežino, kaip turi būti bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien pabaigiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ir mano eglynas biggrin.gif
(Raudonas nelabai gavosi doh.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 20 gruodžio 2010 - 22:30
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 20, 22:59)

ir as rodausi su treciu darbeliu ..

patinka man jusu minimalistinis stilius smile.gif taip ir toliau wink.gif
Atsakyti
as su vienu darbu i tris savaites o jus tauks po 5 pavarot biggrin.gif nu nerealios 4u.gif

cia visi tie medeliai, sampanai,eglutes uzsakymai? siaubas kaip as noreciau buti lietuvoj ir prisidaryti tiek kad visus apdalinti, bet cia turiu nelabai daug draugu kuriuos apdovanosiu .. o prisidarius tai nesedesiu juk ir nespoksosiu medeliu ant zidinio prisidejus doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(barbarux @ 2010 12 20, 23:06)
Kaip saldainius tvirtinot? Klijais ar ant smeigtuko kokio ir susmaigstėt? Gražiai atrodo, gal pagal vazonėlį galva kiek mažoka, bet...juk niekas nežino, kaip turi būti  bigsmile.gif

klijais, man kazkaip smeigtukas nepriimtinas schmoll.gif nebanziau su juo bet kadangi be to kad esu minimaliste,esu dar ir logike lotuliukas.gif tai logiskai mastau kad tas smeigtukas nelabai patikimai turetu laikyti saldainius .. jei pergabenti prireiktu tai butu manau sudetinga g.gif kitas dalykas man rodos butu net gi sudetingiau saldainius tvirtinti nei su klijais g.gif

jo galva mazoka bet kazkaip dar akis neigudo biggrin.gif gal veliau nebedarysiu tokiu klaidu doh.gif

QUOTE(Revera @ 2010 12 20, 23:47)
patinka man jusu minimalistinis stilius  smile.gif taip ir toliau wink.gif

dekui 4u.gif tik as ne JUS as tu smile.gif labai jau oficialiai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Zmona, man asmeniskai labai mielas medelis, neperkrauta, isgalvota, nu man labai grazu.
As asmeniskai daug darbu savo skiriau kaip dovanas kaledines. Dovanosim gydytojai mazyliu, sesutems, darzelio aukletojoms ir seimininkutei, mokytojai jau padovanojom. Pries tai dariau tiems kas prase, dabar verciuos per galva ir darau saviskiams, nes laiko liko mazai jau, o numatytu medeliu dar daug laukia biggrin.gif Bet kartais maloniau ta viena daryti ilgai nei per diena po kelis biggrin.gif Nors man tai atgaiva, prisipazinsiu blush2.gif biggrin.gif

Lindra, nerealios eglutes thumbup.gif

Revera, apgavai biggrin.gif Pakisai mums morka nors zadejai pova biggrin.gif Bet morka labai zavi, na bet ka as cia, kaip ir visi tavo darbai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 gruodžio 2010 - 00:43
Pagaliau sukeliau foto i kompa doh.gif , cia dar pora egluciu 4u.gif

user posted image user posted image

user posted image

o cia, sios savaites vaisiai biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image
Melyna medi pavadinau - ufonautu biggrin.gif

Kaledinis albumelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 21 gruodžio 2010 - 10:13