Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

labai grazus darbukai, verti pagyru ir ovaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!saunuoles visos!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Kiek graziu darbeliu uzderejo per 2 dienas thumbup.gif
Aciu uz idejas, kaip padidinti medelio burbula. Prikaisiojau flizelino, nelabai padidejo...
Revera, laukiu nasulaukiu "kai ko idomaus" kita savaite. Intrigante biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmas bandymas klijuoti saldainius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 19, 18:26)
ten pasirink mazesni dydi
IMAGE RESIZE
user posted image

Labai ačiū už patarimą
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 19, 21:49)
Kiek graziu darbeliu uzderejo per 2 dienas  thumbup.gif
Aciu uz idejas, kaip padidinti medelio burbula. Prikaisiojau flizelino, nelabai padidejo...
Revera, laukiu nasulaukiu "kai ko idomaus" kita savaite. Intrigante  biggrin.gif

xixi biggrin.gif gerai jau gerai, prasitarsiu - darysiu pova su tikrom plunksnom. Mano ilgai laukta svajone wub.gif
Atsakyti
Inesu siek tiek svaigiuju gerimu i tema smile.gif

user posted image

user posted image

Barbariux, super laikrodukas

Revera, suintrigavai bigsmile.gif

Mike-pukuotuk, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
oho kiek grozybiu !!! 4u.gif 4u.gif kiek nauju ideju !!!! blush2.gif blush2.gif
pasirodau su mini sampaninem eglutem

user posted image
Atsakyti
Laba,
vaikučių daktarytei dovanosim va tokius seneliukus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 20 gruodžio 2010 - 14:54
QUOTE(natur @ 2010 12 20, 15:54)
Laba,
vaikučių daktarytei dovanosim va tokius seneliukus

kaip fainiai thumbup.gif . O čia kas? Krepšelis kažkoks? 4u.gif
Atsakyti
aga, senelis ant nugaros turi vazoneli. pernai buvau pirkusi 2 tokius su gelyte gyva (maximoj), viena padovanojom, o kitas liko namie. tai dbr kita bėda parodžiau 4 metu dukrytei cry.gif pradėjo, čia mano nedovanosiu doh.gif dar priedo ir reklama TV3 apie gerumą cry.gif cry.gif cry.gif prižadėjau jau nebūtų dalykų, laukiam tėčio ir lekiam į pardę kažko ieškoti dovanų doh.gif
ir dar truputi patobulinau kažkodėl užsinorėjo raudonos spalvos
user posted image

Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 12 20, 16:47)
aga, senelis ant nugaros turi vazoneli. pernai buvau pirkusi 2 tokius su gelyte gyva (maximoj), viena padovanojom, o kitas liko namie. tai dbr kita bėda parodžiau 4 metu dukrytei cry.gif pradėjo, čia mano nedovanosiu  doh.gif dar priedo ir reklama TV3 apie gerumą cry.gif cry.gif cry.gif prižadėjau jau nebūtų dalykų, laukiam tėčio ir lekiam į pardę kažko ieškoti dovanų  doh.gif
ir dar truputi patobulinau kažkodėl užsinorėjo raudonos spalvos

biggrin.gif
Tobulinimui ribų gi nėra biggrin.gif , tinka ir blizgiukas dar, bet raudona tai joa, pagyvina iš karto vaizdą thumbup.gif
Atsakyti
**sea** dailios eglutes smile.gif
natur - manau gydytojos bus laimingos, nes vis tik ranku darbas, o dar saldus bigsmile.gif

Artejant kiskio metams mano stilizuota eglute "Morka" geriausiai draugei santa2.gif

user posted image
Atsakyti