labai grazus darbukai, verti pagyru ir ovaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!saunuoles visos!!!!!!!!!!!!!
Kiek graziu darbeliu uzderejo per 2 dienas
Aciu uz idejas, kaip padidinti medelio burbula. Prikaisiojau flizelino, nelabai padidejo...
Revera, laukiu nasulaukiu "kai ko idomaus" kita savaite. Intrigante
Aciu uz idejas, kaip padidinti medelio burbula. Prikaisiojau flizelino, nelabai padidejo...
Mano pirmas bandymas klijuoti saldainius.
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 19, 18:26)
Labai ačiū už patarimą
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 19, 21:49)
Kiek graziu darbeliu uzderejo per 2 dienas
xixi gerai jau gerai, prasitarsiu - darysiu pova su tikrom plunksnom. Mano ilgai laukta svajone
Inesu siek tiek svaigiuju gerimu i tema
Barbariux, super laikrodukas
Revera, suintrigavai
Mike-pukuotuk, saunuole
Barbariux, super laikrodukas
Revera, suintrigavai
Mike-pukuotuk, saunuole
oho kiek grozybiu !!! kiek nauju ideju !!!!
pasirodau su mini sampaninem eglutem
pasirodau su mini sampaninem eglutem
Laba,
vaikučių daktarytei dovanosim va tokius seneliukus
vaikučių daktarytei dovanosim va tokius seneliukus
QUOTE(natur @ 2010 12 20, 15:54)
kaip fainiai . O čia kas? Krepšelis kažkoks?
aga, senelis ant nugaros turi vazoneli. pernai buvau pirkusi 2 tokius su gelyte gyva (maximoj), viena padovanojom, o kitas liko namie. tai dbr kita bėda parodžiau 4 metu dukrytei pradėjo, čia mano nedovanosiu dar priedo ir reklama TV3 apie gerumą prižadėjau jau nebūtų dalykų, laukiam tėčio ir lekiam į pardę kažko ieškoti dovanų
ir dar truputi patobulinau kažkodėl užsinorėjo raudonos spalvos
QUOTE(natur @ 2010 12 20, 16:47)
aga, senelis ant nugaros turi vazoneli. pernai buvau pirkusi 2 tokius su gelyte gyva (maximoj), viena padovanojom, o kitas liko namie. tai dbr kita bėda parodžiau 4 metu dukrytei pradėjo, čia mano nedovanosiu dar priedo ir reklama TV3 apie gerumą prižadėjau jau nebūtų dalykų, laukiam tėčio ir lekiam į pardę kažko ieškoti dovanų
Tobulinimui ribų gi nėra , tinka ir blizgiukas dar, bet raudona tai joa, pagyvina iš karto vaizdą