Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

katik iskeptas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2010 12 18, 16:35)
thumbup.gif na ir groziai... thumbup.gif
reiks ir man su rafaelo pabandyt, Knielita, pirma girlianda apsuki, o paskui saldainius lipdai?
as ir toliau kepu, tik niekaip man nebeiseina cia ikelt foto doh.gif  jei isideda, milzinisko didumo buna

Man patogiausia sukti ir klijuoti tuo paciu metu (ot gudriai parasiau) doh.gif Apsuku dali paklijuoju vel apsuku ir vel. Nors manau apsukus irgi galima klijuoti, tik kai pas mane raudoni klijai tai nesinoti kad matytusi lasiukai ant girliandos doh.gif
Papildyta:
Bangelia, grazus, bet man taip noretusi kad tas burbulas dar didesnis butu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Alinux, labai grazus medelis 4u.gif
[/quote]
Aciu knielita 4u.gif bet iki tavo lygio man tikrai dar toli blush2.gif
Papildyta:
Bangelia, man taviskis labai simpatiskas, kad ir kaledines geles, vistiek jis man pavasariu kvepia.
Atsakyti
alinux987 - Jusu medelis tikrai grazus smile.gif tarp kuciuku ciotkai atrodo blush2.gif
Bangelia... - burbulas mano akimis per mazas... o arbatinuka veliau galima panaudot? smile.gif

Mano pora sios dienos darbu smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(alinux987 @ 2010 12 18, 20:30)
Aciu knielita  4u.gif  bet iki tavo lygio man tikrai dar toli  blush2.gif
Papildyta:

blush2.gif blush2.gif Aciu uz ivertinima, bet as tik siek tiek daugiau medeliu padarius, gal todel taip ir atrodo blush2.gif

Revera, kaip visuomet zavu wub.gif
Atsakyti
Pasirodau kelis medelius
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
nu nesuprantu ką netaip darau, kad tokios didelės foto gaunasi g.gif
Atsakyti
Dar viena nukopinta idėja blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir laukiu saldainių nuolaidos maximoje, tikiuos, tikrai nuo antradienio bus biggrin.gif
Atsakyti
Koks grazus laikrodukas! wub.gif
Atsakyti
Ačiū, ailad.
Dar pmiršau parašyti, kad viduje saldainių yra irgi. Skersmuo 13 cm, tai gavosi toks "galingas", prasidės akcija, darysiu mažesnius rolleyes.gif .
Gražūs mergaičių medeliai, bet man kukliai, simbolinei dovanėlei medis per dyyydelis atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 19 gruodžio 2010 - 15:31
Aciu Knielita smile.gif

barbarux - mielas laikrodukas. o del dydzio - tai cia jau kaip kam, man dideli daug ispudingiau atrodo smile.gif

Siandien padariau dar viena stilizuota eglute, bet apsvietimas prastas, todel fotografuosiu rytoj smile.gif o kitai savaitei nusimato kai kas idomiau nei medeliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 18, 22:45)
Pasirodau kelis medelius

nu nesuprantu ką netaip darau, kad tokios didelės foto gaunasi g.gif

ten pasirink mazesni dydi
IMAGE RESIZE
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 19 gruodžio 2010 - 17:31
Sveikutės, bandau ir as savo miškeli kelt
http://img149.images...i/1020050b.jpg/
Atsakyti