katik iskeptas
QUOTE(vaidabas @ 2010 12 18, 16:35)
na ir groziai...
reiks ir man su rafaelo pabandyt, Knielita, pirma girlianda apsuki, o paskui saldainius lipdai?
as ir toliau kepu, tik niekaip man nebeiseina cia ikelt foto jei isideda, milzinisko didumo buna
reiks ir man su rafaelo pabandyt, Knielita, pirma girlianda apsuki, o paskui saldainius lipdai?
as ir toliau kepu, tik niekaip man nebeiseina cia ikelt foto jei isideda, milzinisko didumo buna
Man patogiausia sukti ir klijuoti tuo paciu metu (ot gudriai parasiau) Apsuku dali paklijuoju vel apsuku ir vel. Nors manau apsukus irgi galima klijuoti, tik kai pas mane raudoni klijai tai nesinoti kad matytusi lasiukai ant girliandos
Papildyta:
Bangelia, grazus, bet man taip noretusi kad tas burbulas dar didesnis butu
Alinux, labai grazus medelis
[/quote]
Aciu knielita bet iki tavo lygio man tikrai dar toli
Papildyta:
Bangelia, man taviskis labai simpatiskas, kad ir kaledines geles, vistiek jis man pavasariu kvepia.
[/quote]
Aciu knielita bet iki tavo lygio man tikrai dar toli
Papildyta:
Bangelia, man taviskis labai simpatiskas, kad ir kaledines geles, vistiek jis man pavasariu kvepia.
QUOTE(alinux987 @ 2010 12 18, 20:30)
Aciu uz ivertinima, bet as tik siek tiek daugiau medeliu padarius, gal todel taip ir atrodo
Revera, kaip visuomet zavu
Pasirodau kelis medelius
Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
nu nesuprantu ką netaip darau, kad tokios didelės foto gaunasi
Papildyta:
nu nesuprantu ką netaip darau, kad tokios didelės foto gaunasi
Koks grazus laikrodukas!
Ačiū, ailad.
Dar pmiršau parašyti, kad viduje saldainių yra irgi. Skersmuo 13 cm, tai gavosi toks "galingas", prasidės akcija, darysiu mažesnius .
Gražūs mergaičių medeliai, bet man kukliai, simbolinei dovanėlei medis per dyyydelis atrodo
Dar pmiršau parašyti, kad viduje saldainių yra irgi. Skersmuo 13 cm, tai gavosi toks "galingas", prasidės akcija, darysiu mažesnius .
Gražūs mergaičių medeliai, bet man kukliai, simbolinei dovanėlei medis per dyyydelis atrodo
Aciu Knielita
barbarux - mielas laikrodukas. o del dydzio - tai cia jau kaip kam, man dideli daug ispudingiau atrodo
Siandien padariau dar viena stilizuota eglute, bet apsvietimas prastas, todel fotografuosiu rytoj o kitai savaitei nusimato kai kas idomiau nei medeliai
barbarux - mielas laikrodukas. o del dydzio - tai cia jau kaip kam, man dideli daug ispudingiau atrodo
Siandien padariau dar viena stilizuota eglute, bet apsvietimas prastas, todel fotografuosiu rytoj o kitai savaitei nusimato kai kas idomiau nei medeliai
Sveikutės, bandau ir as savo miškeli kelt
http://img149.images...i/1020050b.jpg/
http://img149.images...i/1020050b.jpg/