Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

kaip jau anksciau minejo tai smelio, akmenuku arba putplascio.. o beto kai akmenuku pridedi ir sunkiau buna, nes kartais buna kad virsta vazoneliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 17 gruodžio 2010 - 15:42
Ikisiu ir as savo nosi biggrin.gif cementa tik su vandenuku maisau,daugiau nieko nededu g.gif neitruko nei vienas vazonelis,isskyrus tuos kur su gipsu dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 17, 10:26)
Noreciau patarimo  smile.gif Padariau medeli su Aguona. Saldainiu burbulas gavosi mazas palyginus su vazonu. Kaip ta burbula padidinti?  g.gif Dirbtiniu geliu deti nenoriu.
Aciu  4u.gif

ardyti ir daryti dideni arba puosti kaip sake ivairiomis dekoracijomis tarp saldainiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 15:55)
o man atrodo kad pleciasi tas cementas ir i vazoneli molini reikia ne tik cemento su vandeniu deti..

is savo varpiines galiu sakyti, kad cementas nesiplecia, nieko jam daugiau nereikia, tik vandens. Pleciasi gipsas. ir dazniausiai suskaldo vazonus. Todel jo seniai nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 12 03, 20:20)
kutvelyteees lėlytė  mirksiukas.gif

user posted image

kutvelyteee, kaip prie leles rubu tvirtinote saldainius?
Atsakyti
medelissveikos merginos! noriu ir as prisijungt i jusu gretas. jus cia labai graziu darbeliu prirodziusios , o as vis semiuosi jusu idejas. o dabar laikas ir man pasirodyt blush2.gif
Papildyta:
atsiprasau kad taip nevykusiai ikeliau nuotrauka, kitaip dar nemoku blush-anim-cl.gif
Atsakyti
alinux987 man nerodo jusu medelio

Girdejau, kad nuo kitos savaites maximoj bus saldainiams nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Landrita,2010 12 18, 01:39]

ar jus spaudet ant zodzio medelis , man tai atsidaro ta nuoroda ax.gif
Atsakyti
[quote=alinux987,2010 12 18, 12:57]
[quote=Landrita,2010 12 18, 01:39]

ar jus spaudet ant zodzio medelis , man tai atsidaro ta nuoroda ax.gif
[/quote]
spaudem spaudem biggrin.gif tau atsidaro nes tu prisijungus prie savo fb uztat ir matai medeli smile.gif jei atsijungsi tai nematytum ir tu 4u.gif

Keliu alinux987 medeli
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 18 gruodžio 2010 - 12:41
[quote=ZmoNa_,2010 12 18, 14:14]
Keliu alinux987 medeli
4u.gif ACIU ZmoNa !!!! notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 12 17, 23:39)
Girdejau, kad nuo kitos savaites maximoj bus saldainiams nuolaida  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif O as kaip tycia uzsipirkau dabar, ot doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Alinux, labai grazus medelis 4u.gif
Atsakyti
Naujas eglynelis
user posted image
Papildyta:
Putojancio vyno mazasis buteliukas tiems kas pasiilgo pavasario.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 18 gruodžio 2010 - 16:00
thumbup.gif na ir groziai... thumbup.gif
reiks ir man su rafaelo pabandyt, Knielita, pirma girlianda apsuki, o paskui saldainius lipdai?
as ir toliau kepu, tik niekaip man nebeiseina cia ikelt foto doh.gif jei isideda, milzinisko didumo buna
Atsakyti